Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende mi band 4 aldım dün bileklik güzel ve şık şarjıda 1 günde ancak %2 gitti oda iyi... Mi fit uygulaması yükledim bazı sorunlar var mesela mi fit telefonun şarjını resmen sömürüyor 1 gün rahat giden cihazım günü çıkarmadı (Cihazım GM8 bu arada)..Muadil bir program olan Notifiy&Fitness for Mi...
Sorunu şöyle çözdüm: Cihazım URSA yani çin çıkışlı Mi8 Explorer olmasına rağmen mi flaş ile (2017 versiyon mi flash) ile Mi8 Pro stabil 10.3.5 fastboot romunu flaşladım. Açılışta Bölge istedi Gürcistan yaptım ve "Yüz verisi ekle' butonu aktif oldu.. Daha önceki sorunlu versiyonlar da kare...
Çin sürümü URSA versiyonu mi flash hata verirken ilginçtir Mi8 Pro UD olan yani EQUULEUS sürümünü v10.3.3 sorunsuz yükledi fakat bunda yüz tanıma menüsü hiç yok.Şimdi ise 10.3.5.0 olanı indirip yüklücem ...Çin sürümünü daha yüklemeden neden Error verdi anlamadım.(Error:missmatch or devices vs...
Mi8 Explorer cihazımda daha önce yüklü olan Mi-Globe 9.8.15 rom da yüz tanıma çalışırken sonradan yüklediğim tüm romlarda (EU ve Mi Globe nin tüm son versiyon ve bir iki alt versiyonları) yüz tanıma çalışmadı.Seçenek olarak var ve kamerada yüzü kare içine alıyor fakat uzun süre bekledikten sonra...
Persist işlemi olmadı ama olmamasının nedeni twrpile eski persisti silememek ve kodlar ile de persist yükleyememek, cmd işleminde fail hata veriyor yazamıyor ve silemiyor persisti.
Slm.mi8 Explorer (URSA) cihazımda global rom kurulu herşey güzel çalışırken sadece 3d yüz tanıma eklenemiyor hatası alıyorum.Son sürüm stabil EU rom yükledim ve içerisine burada bahsedilen persist dosyasını yüklenmeyi çalışacağım.Twrp 3.2.30214 yüklü cihazda fakat rootlu değil sorun olur mu ?
Sorunlu cihaz mi8 Explorer ,şimdi bu cihazın stabil çin sürümünün 2,7 Gb lık orjinal firmware ini indiriyorum.Onun içinden persist dosyasını çekip anlatıldığı gibi yapmaya çalışcağım.Olmazsa mi8 pro romunu deneyeceğim.
Çok teşekkürler Peki burda mi8 explorer ın orj stok romunun içindeki persist dosyası ile mi yoksa mi8 pro orj stok dosyasındaki persist dosyası ile işlem yapacağız.?
Slm Mi8 Explorer URSA modeli var eu rom stabil son sürüm yükledim ama yüz tanıma hariç herşey çalışıyor.Yüz tanıma için bölge ayarıda bulamadım.Nasıl çözülür
Rom değişkliği sonrası cihazın Meid numarası yani mobil cihaz kimliği silindiği için play storede cihaz serifikası var yada yok hiç birşey görünmüyor ve playstorede yükleme yada güncelleme yapmıyor nasıl çözebilirim