Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 12T sahibiyim. Yaklaşık 6 ay önce aldım telefonu birinden ve aldığım günden beri şarja takınca 120W ibaresi çıkıyordu ekranda. Bugün telefonu taktığımda 100W yazdığını gördüm. Şarj aynı şarj, kablo aynı kablo, sebep ne olabilir acaba? Şarj etme hızı aktif bu arada...
Merhaba. Forumda dolanırken çokça duydum bu Yetkili Hesap kelimesini. Okurken az çok anladım sanırım ne işe yaradığını ama bu Yetkili Hesap dediğimiz hesapları kim üretiyor? Kim satıyor? Nasıl bişey tam olarak?
Anladığım kadarıyla çilingir görevi görüyor bu hesaplar ama gerçekten ortada bir...
Arkadaşlar yeni aldığım bir cihazın Bootloader Kilidini açmak için "Mi Kilit açma durumu" kısmına girip hesap eklemem lazım ama naparsam yapayım ekleyemiyorum. Sürekli alta görsellerede eklediğim gibi "couldn't add. please go to mi community to apply for authorization" hatası veriyor. Kaç...
Merhaba arkadaşlar. Direnç kayıtlı olduğu söylenen bir telefon aldım ama version info kısmına girdiğimde ne Hardware Version kısmını görüyorum nede kırmızı P1 yada yeşil MP yazısını. Ekran görüntüsü bırakıyorum. Bu telefona direnç atılmış mı atılmamış mı, burdan anlaşılabilir mi?