mtheaven kullanıcısının son içeriği

1. mtheaven

Rom Mİ 8 SE Sorunsuz Rom istiyorum

Lexaion364 hocam üstteki belirttiğim sorunlar yaşanıyor mu peki? biraz dolaştım konuları ama sonuç alamadım.
  2. mtheaven

Rom Mİ 8 SE Sorunsuz Rom istiyorum

merhaba arkadaşlar, eu 11.0.3 and9 kullanıyorum. -bildirim gelmeme sorunu yaşıyorum. -hoparlöre alınca konuşmalarda karşıya ses gitmiyor. yani üst mikrofon çalışmıyor. bu hatalarin olmadığı, stabil rom önerisi istiyorum. teşekkürler.
  3. mtheaven

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

aynı sorunu yaşıyorum şimdi rom atmayı düşünüyorum. sorunu nasıl çözdünüz hocam?
  4. mtheaven

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

Stoya hocam bu sürüm için hangi twrp yi kullanmalıyım? telefonu güncellemiş arkadaşım, güncellendiği için twrp de artık uyumsuz. mi ekranında reset atıyor sürekli tekrar rom atacagım.
  5. mtheaven

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

hocam linkler arasında fark var mı?
  6. mtheaven

MIUI 12 Mi 9T / K20 Global Kararlı Rom V12.1.4.0.RFJMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

yazı tipini nasıl değiştirebilirim? (Türkçe karakter sorunu yaşıyorum) bölge değiştirince temalardan yapılıyormuş(hindistan)
  7. mtheaven

Recovery Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1

bütün twrpleri denedim, twrpye girdikten sonra bilgisayardan dosya kopyalatmıyor bu şekilde. temiz kurulum şart sanırım. teşekkürler.
  8. mtheaven

Recovery Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1

reboot recovery yapmadan kurulum yapsam sıkıntı yaşar mıyım? bende de klasörler aynı şekil oldu
  9. mtheaven

Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

tek tek yedekliyor, yüklerken de mi tek tek yüklüyor acaba? tüm uygulamaları tek tek yedek almayı düşünüyorum wasntme~~ bir de yedekleri geri dönünce hesapları giriş yapılmış olarak mı dönüyor
  10. mtheaven

Yardım note 8 pro siyah ekranda kaldı(unbrick)

girmiyor . bildirim ışığı yanıyor pcye takınca. mi flash ile rom attım(clean all seçili) tel açıldı, google hizmet hataları veriyor diye twrp kurup oradan sıfırlamak aklıma geldi. ama mtklarda twrp kurmak sıkıntılıymış bilmiyordum. twrp kurdum kapandı ve siyah ekranda kaldı. sp flash tool da...
  11. mtheaven

Yardım note 8 pro siyah ekranda kaldı(unbrick)

Sa. Siyah ekranda kaldı, flash tool ile de denedim. yetkili hesap kaldı son yöntem. uzaktan yapabilecek var mıdır?
  12. mtheaven

Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

hocam farklı bir pcde denemiştim şuan o pc nin yanında değilim tam hatırlamıyorum, bu forumdan indirdim. teşekkürler hocam özele geliyorum.
  13. mtheaven

Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

bl kilidi açık fastboottan rom kurdum daha sonra twrp kurduktn sonra siyah ekranda kaldı. bu yöntemi deniyorum ama yükleme yapmıyor yardımcı olur musunuz?
  14. mtheaven

Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.5.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

aynı sorunla karşı karşıyayım
  15. mtheaven

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

rom önerir misiniz? konuları gezdim biraz ama hepsinde bir şeyler eksik. bildiriminde ,pilinde sorun olmayan ve kasmayan bir rom var mı? annem kullanıyor telefonu , suan and9 xiaomi.eu 11.0.3 stabil (PEBCNXM) kurulu, bazen bildirim geliyor ama ses gelmiyor diye şikayet ediyor o yüzden arayışa...
Üst Alt