Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar,
eu 11.0.3 and9 kullanıyorum.
-bildirim gelmeme sorunu yaşıyorum.
-hoparlöre alınca konuşmalarda karşıya ses gitmiyor. yani üst mikrofon çalışmıyor.
bu hatalarin olmadığı, stabil rom önerisi istiyorum. teşekkürler.
Stoya hocam bu sürüm için hangi twrp yi kullanmalıyım? telefonu güncellemiş arkadaşım, güncellendiği için twrp de artık uyumsuz. mi ekranında reset atıyor sürekli tekrar rom atacagım.
tek tek yedekliyor, yüklerken de mi tek tek yüklüyor acaba? tüm uygulamaları tek tek yedek almayı düşünüyorum wasntme~~
bir de yedekleri geri dönünce hesapları giriş yapılmış olarak mı dönüyor
girmiyor . bildirim ışığı yanıyor pcye takınca.
mi flash ile rom attım(clean all seçili)
tel açıldı, google hizmet hataları veriyor diye twrp kurup oradan sıfırlamak aklıma geldi. ama mtklarda twrp kurmak sıkıntılıymış bilmiyordum.
twrp kurdum kapandı ve siyah ekranda kaldı. sp flash tool da...
bl kilidi açık fastboottan rom kurdum daha sonra twrp kurduktn sonra siyah ekranda kaldı. bu yöntemi deniyorum ama yükleme yapmıyor yardımcı olur musunuz?
rom önerir misiniz? konuları gezdim biraz ama hepsinde bir şeyler eksik. bildiriminde ,pilinde sorun olmayan ve kasmayan bir rom var mı? annem kullanıyor telefonu , suan and9 xiaomi.eu 11.0.3 stabil (PEBCNXM) kurulu, bazen bildirim geliyor ama ses gelmiyor diye şikayet ediyor o yüzden arayışa...