mtheaven kullanıcısının son içeriği

1. mtheaven

Rom Mİ 8 SE Sorunsuz Rom istiyorum

merhaba arkadaşlar, eu 11.0.3 and9 kullanıyorum. -bildirim gelmeme sorunu yaşıyorum. -hoparlöre alınca konuşmalarda karşıya ses gitmiyor. yani üst mikrofon çalışmıyor. bu hatalarin olmadığı, stabil rom önerisi istiyorum. teşekkürler.
  2. mtheaven

Yardım note 8 pro siyah ekranda kaldı(unbrick)

Sa. Siyah ekranda kaldı, flash tool ile de denedim. yetkili hesap kaldı son yöntem. uzaktan yapabilecek var mıdır?
  3. mtheaven

Soru Ana Mikrofon(Main MIC) arada çalışmıyor

Rom: Miui Xiaomi.eu Stabil android: 9 miui sürümü: 11.0.3.0(REBCNXM) Bazen whatsapp görütülü konuşmada ya da normal sesli konuşmada hoparlöre aldığımda ana mikrofon(test ekranında main mic olarak geçiyor.) çalışmıyor. Çözümü Türk usülü yöntemle yeniden başlatarak çözebiliyorum. Daha önce...
  4. mtheaven

Çözüldü diag,adb moda giremiyorum

driverları kurdum fakat giremedim nerede hata yapıyorum acaba, 1-driverlar kurulu 2-adb fastboot aracı c'nin içinde (boşluk türkçe karakter yok.) 3-adb shell , su yazdıktan sonra ekrana yetki geliyor. 4- devamındaki kodu yazınca ekran görüntüsündeki gibi oluyor ve diag moddan çıkıyor...
  5. mtheaven

Yardım mi ekranında kaldım

yaptığım işlemler: 1.telefonda revos kuruluydu. twrp 3.3.1-12 sürümünden Dalvik, Önbellek, Sistem, Data temizliklerini yaptıktan sonra stok romu kurdum( V12.0.3.0.QFJMIXM) . 2. telefon normal açıldı kurulumu yaptım. 3.twrp(twrp 3.3.1-12 miui 12 destekli) kurulumu için kapadım telefonu, kurdum...
Üst Alt