mtbayin kullanıcısının son içeriği

1. mtbayin

Yardım Yazılımsal imei

Telefonumun bootloader kilidi açık endonezya rom kurulu 2 hattım var birini şuan süresi bitmesin diye kullanmıyorum. Daha önce kullandığım çift hatlı bir android telefonun imesi mevcut elimde bunu nasıl atarım ? bunu yapabileceğim ücretsiz bir program mevcut mu ücretli yardımcı olacak...
  2. mtbayin

Soru SMOMİXN hangi rom oluyor?

Bende de bu şekilde fake sanırım bende diyorum bir hiç güncelleme gelmiyor iş güç hiç buraya bakmadım bootloader kaldirayim da globale geçeyim bari
  3. mtbayin

İnceleme 12 Pro+ Ruby İçin HyperOS Flashlama Hk

Evet çıktı buradan takip edebilirsiniz Redmi Note 12 Pro Plus Firmware (ruby) MIUI Download - Mi Firmware
  4. mtbayin

Yardım Redmi Note 10 5G Bootloop Sorunu

@H.kadioglu ile anlaşılıp ücretli olarak yaptırılmıştır. Elinize sağlık hocam.
  5. mtbayin

Yardım Redmi Note 10 5G Bootloop Sorunu

Telefonu dün gece güncellemeyi başlatıp yattım sabaha kadar bootloop da kalmış şarjı bitmiş ne recovery giriyor ne fastboot giriyor. girse halledeceğim ama bir türlü sokamadım yardımcı olacak var mı
  6. mtbayin

Rehber MIUI 12.5 Debloater

elinde sağlık çok iyi
  7. mtbayin

Çözüldü LineageOS 19.1 Kurulumu HK

bende orayı atlamışım yaparak sorunu çözdüm ve flaşladım çalışıyor cihaz açıldı şuan ancak bir google apps de flaslamam gerekecek çünkü içinde yok.
  8. mtbayin

Çözüldü LineageOS 19.1 Kurulumu HK

XDA da gezerken bir abimizin kurulumu anlattığı bir şeye denk geldim hemen geçtim denemeye aldım fastboot moda ancak flashladığımda şöyle bir şey diyor bilgisi olan var mı ? HATA BU ŞEKİLDE Abimizin anlatımı da bu şekilde ;
  9. mtbayin

Rehber Energized Protection (Magisk Modüle) Güvenlik Modülü

Şuan paketleri yükleyemiyor sitesinde sorun var sanırsam
  10. mtbayin

Yardım Fastboot açılmıyor

Birçok kişi hardbrick vs dedi forumdan veya dışarıdan genelde ortalama 150-250₺ arası fiyatlar verdiler ancak sorunu çözdüm. Recovery açılıyor ancak fastboot açılmıyor idi recovery de connect micontrol mü ne var oraya girdim telefonu pc ye bağladım XiaoMiTool V2 programı ile telefonumun brick...
  11. mtbayin

hiçbir şekilde görmüyor. galiba hard brick oldu. edl olarak da gözükmüyor. EDL nasıl alacağım bu konuda hiçbir tecrübem yok
  12. mtbayin

Merhaba arkadaşlar lineageos kullanıyordum global kararlı flashladım anack hata aldım şuan fastboot asla açılmıyor hiçbir şekilde birşey yapamiyorum logo bile gelmiyor başlangıçta ne yapacağım ?
  13. mtbayin

Yardım Telefon sadece twrp giriyor

system poweroff ve bootloader var recovery yok ben orjinal roma geri döndürsem yeterli 6 saattir uğraıyorum şimdi telefonu parçalayacağım
Üst Alt