Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumun bootloader kilidi açık endonezya rom kurulu 2 hattım var birini şuan süresi bitmesin diye kullanmıyorum. Daha önce kullandığım çift hatlı bir android telefonun imesi mevcut elimde bunu nasıl atarım ? bunu yapabileceğim ücretsiz bir program mevcut mu ücretli yardımcı olacak...
Telefonu dün gece güncellemeyi başlatıp yattım sabaha kadar bootloop da kalmış şarjı bitmiş ne recovery giriyor ne fastboot giriyor. girse halledeceğim ama bir türlü sokamadım yardımcı olacak var mı
XDA da gezerken bir abimizin kurulumu anlattığı bir şeye denk geldim hemen geçtim denemeye aldım fastboot moda ancak flashladığımda şöyle bir şey diyor bilgisi olan var mı ?
HATA BU ŞEKİLDE
Abimizin anlatımı da bu şekilde ;
Birçok kişi hardbrick vs dedi forumdan veya dışarıdan genelde ortalama 150-250₺ arası fiyatlar verdiler ancak sorunu çözdüm. Recovery açılıyor ancak fastboot açılmıyor idi recovery de connect micontrol mü ne var oraya girdim telefonu pc ye bağladım XiaoMiTool V2 programı ile telefonumun brick...
Merhaba arkadaşlar lineageos kullanıyordum global kararlı flashladım anack hata aldım şuan fastboot asla açılmıyor hiçbir şekilde birşey yapamiyorum logo bile gelmiyor başlangıçta ne yapacağım ?