Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam türkçe dil versiyonu yarın yaynda Google Play açıklamasını türkiye için türkçe yaptım ama daha onaylanmadı. 15mb konusunda ise yuvarladım :D. Oynanış top kare içindeyken ekrana dokunun amaç bu :D
Merhaba MIUI Türkiye Ailesi uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tek kişi geliştirdiğim oyunum Google Playde yayında. Hoşunuza gideceğinden eminim lütfen paylaşıp değerlendirelim.
● Basit ve Bağımlılık Yapıcı Oyun
● Farklı Bölümler ve Toplar
● Küçük Boyutlu Sadece 15 Mb ...
Öncelikle sonuçlar hayırlı olsun. Tüm katılan arkadaşların ellerine sağlık. Kazanan arkadaşları gönülden kutluyorum. Fotoğraflar gerçekten güzeldi. Seçmekte çok zorlandık. Tüm juri üyelerine teşekkür ediyorum ayrıca yarışmamıza sponsor olan cepport a da teşekkürlerimi sunuyorum. Birdaha ki...
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Sorununuz yazılımsal gibi. Mi flashla temiz kurulum yapabilirsiniz yada fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar deneyim ama mi flash öneririm. İyi forumlar.