msy kullanıcısının son içeriği

1. msy

Oyun İlk Oyunum SirBall Google Play

Estağfurullah hocam nod~~
  2. msy

Hocam türkçe dil versiyonu yarın yaynda Google Play açıklamasını türkiye için türkçe yaptım ama daha onaylanmadı. 15mb konusunda ise yuvarladım :D. Oynanış top kare içindeyken ekrana dokunun amaç bu :D
  3. msy

Merhaba MIUI Türkiye Ailesi uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tek kişi geliştirdiğim oyunum Google Playde yayında. Hoşunuza gideceğinden eminim lütfen paylaşıp değerlendirelim. ● Basit ve Bağımlılık Yapıcı Oyun ● Farklı Bölümler ve Toplar ● Küçük Boyutlu Sadece 15 Mb ...
  4. msy

Yardım Xiaomi mi6 sipariş ettim ama

Hocam cihaz geldimi son durum nedir merak ediyorum.
  5. msy

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Kvk ile yapılan anlaşma çok iyi oldu. Almak isteyip de delta servise güvenmeyen arkadaşlar artık gönül rahatlığıyla alabilirler. Hayırlı olsun.
  6. msy

Duyuru MIUI Türkiye Fotoğraf Yarışması Sonuçları

Muhteşem yerler gerçekten şanslısınız.
  7. msy

Son fotoğraf güzelmiş elinize sağlık.
  8. msy

Bu fotoğraf. myasins isimli arkadaşı diyorsunuz sanırım cantara hocam.
  9. msy

Birdaha ki yarışmada öyle yapmayı planlıyoruz. İyi forumlar.
  10. msy

Öncelikle sonuçlar hayırlı olsun. Tüm katılan arkadaşların ellerine sağlık. Kazanan arkadaşları gönülden kutluyorum. Fotoğraflar gerçekten güzeldi. Seçmekte çok zorlandık. Tüm juri üyelerine teşekkür ediyorum ayrıca yarışmamıza sponsor olan cepport a da teşekkürlerimi sunuyorum. Birdaha ki...
  11. msy

Mi5 ile aranızdayım

Hoş geldiniz. Hayır olsun. İyi forumlar.
  12. msy

Yarışma [MADALYA] MIUI Türkiye Fotoğraf Yarışması

Forum ve Facebook üzerinden açıklanacak. İyi forumlar.
  13. msy

Yardım Mi 6

Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Sorununuz yazılımsal gibi. Mi flashla temiz kurulum yapabilirsiniz yada fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar deneyim ama mi flash öneririm. İyi forumlar.
  14. msy

Soru Mi6 Slow Motion Çekimi

Stok kamera uygulamasında Slow Motion da ses çıkmaz bazı telefonlarda da yok. Başka kamera uygulaması deneyebilirsiniz
Üst Alt