Msuha kullanıcısının son içeriği

1. Msuha

Yardım Note 10 pro camera YouTube çalışmıyor

Değerli arkadaşlar Yurtdışı IMEI atılmış redmi note 10 pro 8/256 TKFIDXM 14.0.2.0 MIUI 14 sweet modeli kullanıyorum 1 haftadir Kamera YouTube ve opera browser çalışmıyor.Telefonumda twrp yüklü modem dosyası mi flaslamaliyim yoksa yeniden başla rom mu atmaliyim yardımcı olurmusunuz
  2. Msuha

Yardım Twrp ile Magisk hatalı flaslandi

Redmi note 10 pro global telefonuma IMEI atıldı.twrp yükledim Endonezya rom flasladim magisk flasladim.fakat magisk eksik yüklendi sanki.cunku e nabiz uygulamasina root var diye girmiyor.twrp den tekrar magisk flaslasam ne olur yada başka çözümü varmı acaba. 1694404654 Yardım edebiliecek varmı acaba
  3. Msuha

Yardım Mi8 se pubg dokunmatik kendi basiyor

Pubg oynarken dokunmatik kendi basiyor ateş ediyor veya dürbün açıyor full jiroskop oynuyorum.Ayrica ekranın sağ alt tarafı ile sağ sola dönüş yaparken hareketi algılamıyor bazen yani donemiyorum bu beni deli ediyor.basjna gelen varmı çözüm bulan. 3 parmak ekran görüntüsünü kapatın demişler ama...
  4. Msuha

Yardım Root kaldirma yardim

Arkadaslar mi8 se cihazimda mi room 10.3.1.0 var.Android surum 9 var.telefonum rootlu nasil kaldirabilirim sorunsuz bir sekilde magisk unistaller twrp den flaslasam sorun yasarmiyom bootloop falan diuolar anlamadim.yada eu room stabil yuklesem otomatikman root kalkar mi.yardimci olursaniz...
  5. Msuha

Mod Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie]

Ben bunlari kurdum ama suruculer falan yuklenmemis bunu silip yeniden mi kurayim.magiskten yaptim hepsini 1568009315 Yani aktif ediuorum hicbir degisiklik yok
  6. Msuha

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Denedim o fix dosyasi fail veriyor baska fix yukledim bu seferde kamera yine acilmiyor.yani ben mi8 se ye kuramiyorum dogru duzgun calisan bir gcam.mi9 se icin olani apk olarak kuruyorum onunla idare ediyorum.
  7. Msuha

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Bl acik magisk yuklu mirom 10.3.1.0 var.gcam 6.2.030 yukluuorum magistenden fixliyorum ama sadece acilip kapniyor.mi9 se gcam calisiyor oda arka arkaya resim cekince bozuluyor camera
  8. Msuha

Mi8 se ile uyumsuz bunlar calismadilar
  9. Msuha

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Mi8 se konu basligi altinda bytrabzonlunun konusunda var arkadas anlatmis guzelce 1567620119 Gelistirici olavaksin usb hata ayiklama ve oem kilidi scik olacakmis arkadaskm.uoksa mi yazisinsa kaliniyormus
  10. Msuha

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Yayinlasmis galiba ama kuran yok galiba
  11. Msuha

Ama digeri hic calismiyor simdilik idare edeyim daha binsikintisini gormedim gece modu ozellikle muazzam
  12. Msuha

Mod Mi 8 SE - Magisk - Viper4Android + BT SBC HD Audio

Benim vipe4android ayarlarini falan da yukledim ama muzik dinlerken bas vurunca ses bozuluyor neden olabilir
  13. Msuha

Mi9 se gcami ile devam edeyim ben biraz daha o zaman.oda gayet iyi
  14. Msuha

Yukluyorum sorunsuz bi sekilde ama cokuyor iki camerada.sadece bende mi var bu sorun acaba
  15. Msuha

Konu basindaki gcam ve fix modulunu magiskten yukleyince gcam ve stock kamera cokuyor bu durumu yasayan varmi mi9 se gcam kullaniyorum o yuzden varmi cozumu arkadaslar
Üst Alt