mstuyr kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet Telefondan tat alamıyorum

cihazın bl kilidi açılırsa xiaomi eu rom vb kurarsanız tat almaya başlarsınız diye düşünüyorum
  2. M

Yardım Telefonum acilmiyo

Cihazınız sanırım su almış şarja takmayın hızlı bir şekilde sıvı temasından anlayan bir tamirciye götürün.
  3. M

Yardım Mi8se eu rom kuramıyorum

Merhaba arkadaşlar Mi8se cihazıma miui11 eu rom kurmak için ne yaptımsa açılışta fastbootta kalıyor. Miflash ile çim rom kurarak açıyorum twrp 1227 dahil hemen hemen tüm versiyonları kurdum birtek 3.3.1.10xx kurulmuyor....hatta MIUI 10 romları kurarken de fastbootta kalıyor ne yapmalıyım nerede...
  4. M

Yardım ACİLL YARDIM ALLAH RIZA İÇİN Mİ9T CİHAZ

Ne yaptınız cihazı açtınız mı
  5. M

Yardım Mi9t

Hangi romu kullanıyorsunuz
  6. M

Soru Android 10 ile uyumlu Twrp Mi9T

Ben de bu Twrp yi kullanıyorum şuan eu rom 9.10.10 kurmaya çalışınca bootloop oluyor. Alt versiyon üzerinden rom flashlayınca oluyor ama bence stabil çalışmıyor mi11 bu şekilde...
  7. M

Hangi versiyon yazabilir misiniz veya link paylaşabilir misiniz
  8. M

Başlıkta da anlaşıldığı üzere Twrp nin android 10 ile tam uyumlu versiyonu sanırım henüz çıkmadı. Mi9T için varsa paylaşırsanız sevinirim
  9. M

Soru Hücresel veri açıkken bildirim gelmemesi

Cihaz model ve MIUI versiyonu bl açık mı bilgi verir misiniz
  10. M

Yardım acil yardım lüfen

Google hesabını hayata döndürme ihtimaliniz nedir
  11. M

Soru Mi 9T Almadan Önce

Sahibinden.com dan alırken dikkat edin fiyat olarak da Max 2200 gibi rakamlara güvenilir satıcı tavsiyesi yapılabilir
  12. M

Yardım acil yardım lüfen

Olmaz... Google koruması bu cihazda Google hesabı kaldırılmadan cihaz sıfırlanır veya yeni bir rom yüklemesi yapılırsa kullanılan Google hesabı aktif hale gelmeli... PC den de Google hesabına girilerek cihaz kaldırılabilir
Üst Alt