Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kabloyu kontrol ettim takılı çıkardım tekrardan taktım ama herhangi bir değişiklik yok.
1600532248
Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mağdur durumdayım. Telefonsuz kaldım. Tamire mi götüreyim.
Merhabalar,
Mi6 telefonumun power düğmesi arızalandı değiştirdikten sonra sim kart çekmiyor, servis yok hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim telefonu kullanamıyorum.Bu konu hakkında acil yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Hem antivirus hem anti spy uygulamari ile tarama yaptim bir sorun gorulmedi. Bu olayi yasadiktan 15 dakika sonra sorun olmadi bircok arama yaptim ayni sorun olmadi.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,
Bugün telefon görusmesi yaparken arka taraftan muzik sesi geliyordu.Karsi taraftan ses duyulmuyordu. Soyle bi durum daha var arama yaparken bekleme sesinde iken ses gelmeye basladi. Telefonu kapatip tekrardan arama yaptigimda ise ayni olay tekrarladi. Birkac dakika sonra kontrol...
Merhaba,
Gloabal Stable rom yükledikten sonra telefonun anladığım kadarıyla imei silinmiş. Telefona yeni rom atıyorum açılıyor. Kurulumunu yaparken son adımda cihaz etkinleştirilemedi gibi bir hata veriyor.Acil yardımınızı rica ederim.
Peki hicam rootlamama gerek var mi twrp ile mi yuklemem gerekiyor yoksa normal indirip yukleyebilirmiyim bide inderme linki var midir?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi