mstnzl kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 6 Sim kart çekmiyor. Servis Yok hatası

Kabloyu kontrol ettim takılı çıkardım tekrardan taktım ama herhangi bir değişiklik yok. 1600532248 Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mağdur durumdayım. Telefonsuz kaldım. Tamire mi götüreyim.
  2. M

Evet ben değiştirdim. Şebeke anteninin çıktığını nasıl anlayabilirim? Anakartı çıkardım o ara bişey yapmış olabilirim.
  3. M

Merhabalar, Mi6 telefonumun power düğmesi arızalandı değiştirdikten sonra sim kart çekmiyor, servis yok hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim telefonu kullanamıyorum.Bu konu hakkında acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  4. M

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Yükledim ama daha önceden de başka bı yerden yüklemeye çalıştım onunla bı alakası olabilir mi? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Merhaba, Bende de Mi 6 var Gcam kurmak istedim. Yukarıda anlatıldığı gibi yaptım ama çalışmadı. Nerede hata yapmış olabilirim.
  6. M

Soru Telefon görüşmesi yaparken arka taraftan muzik sesi gelmesi

Hem antivirus hem anti spy uygulamari ile tarama yaptim bir sorun gorulmedi. Bu olayi yasadiktan 15 dakika sonra sorun olmadi bircok arama yaptim ayni sorun olmadi. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Soru Telefon görüşmesi yaparken arka taraftan muzik sesi gelmesi

Merhabalar, Bugün telefon görusmesi yaparken arka taraftan muzik sesi geliyordu.Karsi taraftan ses duyulmuyordu. Soyle bi durum daha var arama yaparken bekleme sesinde iken ses gelmeye basladi. Telefonu kapatip tekrardan arama yaptigimda ise ayni olay tekrarladi. Birkac dakika sonra kontrol...
  8. M

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Merhabalar, Mi6 icin guncelleme yayinlandi mi? Nasil yukleyebiliriz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Çözüldü Rom atarken Xiaomi mi 6 IMEI Silindi Telefon Açılmıyor

Teşekkürler. Telefonum açıldı. :)
  10. M

Evet. Bu hatayı alıyorum. Aosp tabanlı rom nedir?Nasıl indirebilirim?
  11. M

Evet Mi hesabına giriş yapmamı istiyor. Kullanıcı adı ve şifreyi yazdığımda uyarı veriyor. 1566899454 Hayır :(
  12. M

Merhaba, Gloabal Stable rom yükledikten sonra telefonun anladığım kadarıyla imei silinmiş. Telefona yeni rom atıyorum açılıyor. Kurulumunu yaparken son adımda cihaz etkinleştirilemedi gibi bir hata veriyor.Acil yardımınızı rica ederim.
  13. M

Yardım Xiaomi mi6 için en iyi rom hangisidir?

Twrp icin root gerekmiyor mu bikmedigim icin soruyorum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Yardım Xiaomi mi6 için en iyi rom hangisidir?

Peki hicam rootlamama gerek var mi twrp ile mi yuklemem gerekiyor yoksa normal indirip yukleyebilirmiyim bide inderme linki var midir? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt