Mstftaha kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Deji Batarya

Deji batarya alıp da orjinale göre beğenmeyen var mı? eski iki yıılık orijinalde en kötü 5-6 saat ekran süresi alırken şimdi deji ile en fazla kısık parlaklık vs ayarında 4-5 saat ekran süresi alıyorum? Kendi bataryasını bulabilir miyiz bilen var mı? Bende m bi sıkıntı var çünkü 8-9 saat ekran...
  2. M

Rom Redmi 5 Plus MIUI 12.5 Custom Rom

tam mesajınıza denk geldi kurulumun bitmesi, çok teşekkürler hocam sağolun
  3. M

valla adım adım yaptım aslında. Bide ben orangefoxkullanıyorum ondan olabilir mi ?
  4. M

redmi 5 plus. Şuan vendoru da wipeliycem aynı hatayı verdi
  5. M

vendor u da wipeleyeyim mi ?
  6. M

şimdi tekrar denedim şu uyarıyı veriyor " girdiğiniz şifre doğru ama ne yazık ki veri bozuk. Telefonunuzu kullanmaya devam etmek için fabrika ayarlarına sıfırlama gerekir..
  7. M

ss atamıyorum maalesef ama "cihazı kullanmaya devam etmeniz için tüm verileri silmeniz gerek" dedi başka seçenekte yoktu ve recoverye attı şuan 1635090716 miui logosu geldikten sonra verdi bu uyarıyı
  8. M

bu arada açılırken tüm verileri sil dedi tamam dedim recoverye attı şuan ne yapmam gerekiyor acaba?
  9. M

teşekkür ederim açılmasını bekliyorum bakalım :)
  10. M

Hocam ilk defa yüklüyorum da altta wipe işlemini yapıyoruz derken nasıl yapacaz yani? Yapmasak da olur mu?
  11. M

Mod [Miui 11 - 10/Oreo]Masik Audio Engine

Hocam eu 11.0.2.0 android 8.1 için uygun mudur?
  12. M

Yardım Bootloader kilidini açamıyorum

Hocam telefon açılırken unlocked yazısı falan çıktı ama verilerim silinmemiş? İlla silinsin demiyorum ama yanlış mı yaptık acaba :D
  13. M

Açıldı yazıyor hocam şuan fastboottan çıkayım mı?
  14. M

Hocam çok teşekkürler hallettik sayenizde. Ama hala mi tool programına çözüm bulamadım.
  15. M

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.5.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Hocam bunu fastboot moddayken değil normal bağlantıdayken yapacağız değil mi çünkü bağlantı hemen gidiyor kendi kendine
Üst Alt