Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar. Miuipro yüklü cihazımda sorun sıkıntı yok fakat herhangi bir uygulama açık iken tam ekran hareketlerinden kaydırma yaptığımda ana ekran a dönmek için titreşim motoru seri bir şekilde"tırrrrr" yapıyor ve ana ekrana dönmüyor ana ekran da iken son uygulamalara felan...
Arkadaşlar merhaba, banka hesabıma girerken böyle bir hata alıyorum. Bununla ilgili bir modül olduğunu hatırlıyor gibiyim yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar , bütün tarayıcıları denedim. Mesajlarda bile böyle oluyor. Mıuı 11 stock var cihazda yazılar birbirine giriyor. Magisk ten Apple Font yüklü.
Arkadaşlar selam mi room mıuı 11 mi 9 t için çıktı mı ? Bi arkadaşım mıuı 10 kullanıyor miroom da 11 e geçmek istiyor yardımcı olabilir misiniz link varsa ?
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhabalar,
Bu kadar custom rom ve stock rom kullanıp en çok şarj ve performans olarak hoşuma giden bir rom'u sizinle paylaşmak istedim.
Yazılım Android 10 tabanlı şarj ve kişiselleştirme olarak bayağı bi olanak sağlıyor. Xposed Framework, Magisk vs kurulabiliyor.
Romu yüklemeden...
Merhabalar Custom Rom olarak Evo kullanıyorum root mevcut değil. Rootlamak için hangi zip dosyasını kurmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, fotoğraf çekince altta çıkan filigran örn : K20 yazan yeri değiştirmek istiyorum cihaz rootlu mıroom yuklu mıuı11 ayarlardaki yer değil direk değişim yapılamayan yeri değiştirmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba beta 9.8.2 kurdum fakat xposed framework kurmak istiyorum her hangi bir sıkıntılı durumu varmı problem yaratır mi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar
MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi