mstfmirac kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Mi 9 lite custom rom

Merhabalar Mi 9 Lite cihazımız var Mıuı10 sürümünde imei atıldı. Custom Rom yüklersek imei uçar mı ?
  2. M

Soru Mİ 10T Pro Evo Rom AOSP

Merhabalar. Aosp Evo kullanıyorum. Anxcamera yükleyebiliyor muyuz ? Video ve fotoğraf çok fazla çekiyorum beklentimi karşılamıyor.
  3. M

Soru Problemsiz şarj performansı güzel ve kamerası sorunsuz hangı yazılımı yüklemeliyim

Arkadaşlar selamlar. Kilidimizi açtık sorunsuz, problemsiz şarj performansı güzel ve kamerası sorunsuz hangı yazılımı yükleyelım lınk ıle beraber sunarsanız çok sevinirim. teşekkürler :)
  4. M

Soru Aosp Tam Ekran

Merhabalar Aosp A11 Evo rom kullanıyorum. Uygulamalar oyunlar tam ekran değil bildirim çubuğu sürekli orada MIUI. Gibi tam ekran modu vs varmı ?
  5. M

Yardım MiuiPro Patch

Arkadaşlar selamlar. Miuipro yüklü cihazımda sorun sıkıntı yok fakat herhangi bir uygulama açık iken tam ekran hareketlerinden kaydırma yaptığımda ana ekran a dönmek için titreşim motoru seri bir şekilde"tırrrrr" yapıyor ve ana ekrana dönmüyor ana ekran da iken son uygulamalara felan...
  6. M

Yardım Bankacılık İşlemleri

Arkadaşlar merhaba, banka hesabıma girerken böyle bir hata alıyorum. Bununla ilgili bir modül olduğunu hatırlıyor gibiyim yardımcı olur musunuz teşekkür ederim. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Yardım Metin Kayması

Merhabalar , bütün tarayıcıları denedim. Mesajlarda bile böyle oluyor. Mıuı 11 stock var cihazda yazılar birbirine giriyor. Magisk ten Apple Font yüklü. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Yardım MiRoom

Arkadaşlar selam mi room mıuı 11 mi 9 t için çıktı mı ? Bi arkadaşım mıuı 10 kullanıyor miroom da 11 e geçmek istiyor yardımcı olabilir misiniz link varsa ? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Rom Evolution X 3.4 for Mi 9T/Redmi K20

Arkadaşlar merhabalar, Bu kadar custom rom ve stock rom kullanıp en çok şarj ve performans olarak hoşuma giden bir rom'u sizinle paylaşmak istedim. Yazılım Android 10 tabanlı şarj ve kişiselleştirme olarak bayağı bi olanak sağlıyor. Xposed Framework, Magisk vs kurulabiliyor. Romu yüklemeden...
  10. M

Yardım Evo V3.3 Custom Rom Android 10

Merhabalar Custom Rom olarak Evo kullanıyorum root mevcut değil. Rootlamak için hangi zip dosyasını kurmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Soru Kamera Filigran

Arkadaşlar merhaba, fotoğraf çekince altta çıkan filigran örn : K20 yazan yeri değiştirmek istiyorum cihaz rootlu mıroom yuklu mıuı11 ayarlardaki yer değil direk değişim yapılamayan yeri değiştirmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Adam akıllı indirme linki varmı mıuıpro nun ??? bulamadım
  13. M

Yardım MiRoom

MiRoom Tavsiye ederim. çok rom denedim miroom en iyisi diyebilirim optimizasyon felan çok iyi özellikle oyun performansı.
  14. M

Yardım MiRoom

Arkadaşlar merhaba beta 9.8.2 kurdum fakat xposed framework kurmak istiyorum her hangi bir sıkıntılı durumu varmı problem yaratır mi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Siteye giriş yapamıyorum mi 9 t cihazım elinde link olan varsa atabilir mi arkadaşlar. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt