mstfgrlr kullanıcısının son içeriği

1. M

Mod STRP x Stratosphere Performance

Hayırlı akşamlar, bu anlattığınız yükleme şekliyle yaptım, busybox da yükledim termuxa bu kodu da yazdım ,inaccesble not found yazdı olmadı, nasıl yapabilirim
  2. M

Rom HyperOS DAVINCI-OS1.0.10.0.UFJCNXM V2 Android 14 (Unofficial)

Kardeşim hayırlı günler, Ondrodin Çin romu var mı stabil yahut beta, A13 de okabilir , A14 de , teşekkür ediyorum şimdiden.
  3. M

Sohbet Rom Alma Konusudur.! | Davinci - 20.08.2024

Hayırlı akşamlar kardeşim, Rom eğer normal kurulum ile halloloacak bir rom ise yardımcı olabilirim, ne kadar vermemiz gerekiyor kişi başı. Ama dinamik ise hiç girmeyeyim.
  4. M

Sohbet Rom Alma Konusudur.! | Davinci - 20.08.2024

Kardeşim alırdım lakin son ortak aldığım romu kuramadım bile, dinamik mi ne imiş . Normal kuruluyor ise yardımcı olurum.
  5. M

MIUI 14 MIUI 14.0.21.0 China Stable | Android 13

Yok otomatik parlaklık değil, romu kuruyorum, otomatik parlaklık kapalı olduğu halde parlaklığı sonuna kadar çıkarıyorum fakat hâlâ düşük kalıyor parlaklığı, rom değitirince düzeliyor, acaba yükleme aşamasında mı bir yanlışlık yapıyorum anlamadım 1686646336 Yani maksimum parlaklık çok düşük...
  6. M

MIUI 14 MIUI 14.0.21.0 China Stable | Android 13

Hayırlı geceler herkese, bu romda düşük parlaklık sorunu var, kaç defa kurdum denedim yapmayı olmadı, nasıl düzeltilir, yardım edebilir misiniz.
  7. M

MIUI 14 Xiaomi.EU V14.0.9.0 Nitro | Android 13

Hayırlı akşamlar kardeşim bir sorum olacaktı, nitro xtbuı ve normal xtbuı da ben seslerden titreşimi kapattım şöyleki , ondroidin Can sürümlerinde jaoatınca zil sesleri altındaki diğer sesleri kilit ekranında tuşlara basınca titreşim vermiyordu, lakin bu iki romda da kapanmıyor, nasıl...
  8. M

Mod SystemRW Modülü

Kardeşim Mi 9T , MIUI 13 de çalışır mı ki Android 12 de , brick olma riski falan yazıyor göze alamıyorum.
  9. M

Yardım Sistem dosyası silememe

Miui 13, kullanıyorum şu anda , işe yarar mı ki
  10. M

Yardım Sistem dosyası silememe

Herkese merhaba, Mi9t telefonumun Root yetkisi var, Xpore dosya yöneticisinde Root dizinine giriyorum, bu başlık altında data , extm klasörü var içinde 2Gblık Extm file adında bir dosya var bir işe yaramadığını düşünüyorum silmek istiyorum silemiyorum nasıl silebilirim, terminal ile denedim...
  11. M

Yardım Twrp yedek geri yükleme sıkıntısı

Arkadaşlar twrp yedek yüklerken böyle sıkıntı veriyor. Nasıl düzeltilir. Yüklediğim uygulamalar geri yüklenmiyor. Yedek yüklüyor lakin yüklediğim uygulamalar gelmiyor
  12. M

Yardım Mi9t Rehber sorunu

Hayır , normal 05xx şeklinde, lakin biri arayınca+905xxx şeklinde çıkıyor, Rom MIUI 13 olduğundan mı böyle bir sıkıntı yapıyor anlamadım, MIUI 11- 12 de böyle olmuyordu.
  13. M

Yardım Mi9t Rehber sorunu

Herkese hayırlı sabahlar, ben sizden bir konuda yardım istiyorum, rehberimdeki numaralar ben arayınca sadece numara çıkıyor isim görünmüyor bir de mesajlarda da aynı durum geçerli , nasıl düzeltilir. Numaralar+90 şeklinde gözüküyor hep.
  14. M

Yardım Redmi k20 fastbootta pc görmemesi

Hayırlı geceler diliyorum . Sizden bir sorun hakkında yardımcı olmanızı talep ediyorum.Redmi k20 model telefonu, fastbootta bilgisayarın tanımaması ile alakalı yardım istiyorum. Şöyle ki cihaz isim olarak convert edilmiş ve Mi9t Global 12.1.4 rom yüklenmiş. Ve bu telefona ayarlar menüsünden...
  15. M

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Bl kilidi kapalı
Üst Alt