mstfgrlr kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Sistem dosyası silememe

Herkese merhaba, Mi9t telefonumun Root yetkisi var, Xpore dosya yöneticisinde Root dizinine giriyorum, bu başlık altında data , extm klasörü var içinde 2Gblık Extm file adında bir dosya var bir işe yaramadığını düşünüyorum silmek istiyorum silemiyorum nasıl silebilirim, terminal ile denedim...
  2. M

Yardım Twrp yedek geri yükleme sıkıntısı

Arkadaşlar twrp yedek yüklerken böyle sıkıntı veriyor. Nasıl düzeltilir. Yüklediğim uygulamalar geri yüklenmiyor. Yedek yüklüyor lakin yüklediğim uygulamalar gelmiyor
  3. M

Yardım Mi9t Rehber sorunu

Herkese hayırlı sabahlar, ben sizden bir konuda yardım istiyorum, rehberimdeki numaralar ben arayınca sadece numara çıkıyor isim görünmüyor bir de mesajlarda da aynı durum geçerli , nasıl düzeltilir. Numaralar+90 şeklinde gözüküyor hep.
  4. M

Yardım Redmi k20 fastbootta pc görmemesi

Hayırlı geceler diliyorum . Sizden bir sorun hakkında yardımcı olmanızı talep ediyorum.Redmi k20 model telefonu, fastbootta bilgisayarın tanımaması ile alakalı yardım istiyorum. Şöyle ki cihaz isim olarak convert edilmiş ve Mi9t Global 12.1.4 rom yüklenmiş. Ve bu telefona ayarlar menüsünden...
  5. M

Yardım Mi̇ Note 10 Li̇te Hat Ve Wi̇fi̇ Açılmama

Hayırlı akşamlar herkese.Mi note 10 lite rom twrp ile orjinal rom yükleme sonrası açılmadı. Yedeği geri yükledim bu sefer de hat gelmedi. En son Android 11 son sürüm fastboot romu yükledim bunu yapınca hem hat hem WiFi gitti. Mi hesabının kilidini açmamış istiyor telefon fakat bağlantı...
  6. M

Yardım mi9t mi flash ile rom yükleme sorunu

mi9t mi flash ile rom yüklerken permission deenied hatası alıyorum bir de qcn restore ederken nv data dosyalarını silmiştim cihaz brick oldu açılmıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdidedn teşekkür ediyorum
  7. M

Yardım FLASTOOL ROM YÜKLEME SİM GÖRMEME

iyi günler ben flash tool ile miuı 12 yükledim mi9tye şimdi ise sim kart görmüyor yardım edebilecek olan olursa çok memnun olurum
Üst Alt