Mstfgk kullanıcısının son içeriği

1. Mstfgk

Yardım Telefonum ısınıyor

Selam değerli forum üyeleri telefonuma root attık sonra telefonumda hatalar oluşmaya başladı bu hatalar telefonumda kasmalar ve telefon ekran ısınmasına kadar yol açıyordu fakat bir şeyi keşfettim telefonu pil tasarruf modunda kullanıyordum her zaman pil tasarrufu kapatınca azda olsa kasmalar ve...
  2. Mstfgk

Yardım Acil yardım bekliyorum

Selam değerli üyeler telefonum redmi note 10 Endonezya mi 13 rom yükledim güncel twrp yünkledim fakat twrpyi yüklendiğinde dosyaları göremiyorum magiski yüklüyemiyorum
  3. Mstfgk

Yardım Twrp yüklüyorum dosyaları görmüyor.

Selam değerli forum üyeleri telefonuma güncel twrp yüklüyorum ama dosyaları göremiyorum telefonum 2 kez çöktü tekrar rom yükledim rica etsem yardımcı olur musunuz.
  4. Mstfgk

Yardım Twrp Dosyaları Göremiyorum

Selam değerli forum üyeleri telefonuna twrp yükledim dosyaları görmedi sonra komple brick oldu telefonum rom yükledim rom yüklenirken fail verdi sonlara bitmesine yakın ama cihazım açıldı tekrar twrp yükledim yine aynı hatayla karşılaşıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden herkese çok...
  5. Mstfgk

Yardım Xiaomi Bootloader kilidini açamıyorum.

Selam değerli forum üyeleri bootloader kilidini açmak için saat aldım oraya kadar bir problem yok ama sonrası için mi unlock bilgisayara indirdiği de iCloud girdiğimde hesabıma giriş yapıyorum karşıma icloud hesabım çıkıyor problem nedir rica etsem yarrımcı olurmusunuz şimdiden herkese ayrı ayrı...
  6. Mstfgk

Yardım Mi 8 lite engineer mode girme

Selam arkadaşlar engineer modeye giriş yapamıyorum denemediğim hiçbirşey kalmadı yardımcı olurmusunuz rica etsem mi 8 lite
  7. Mstfgk

Yardım Always on Display mi 8 lite

Rica etsem mi 8 lite için always on display nasıl yapa bilirim mi 12 global sürüm kullanıyorum telefonun bölgesini değiştirdiğinde çılıyordu sanırım ayrıca buna benzer forumda apk varmı tşk ederim
  8. Mstfgk

Yardım Mi 8 life telefonum kapanıp açılıyor

Selam arkadaşlar telefonum durduk yere hiç birşey olmadan kapanıp açılıyor kasıyor duzeldi derken yine kapanıp açılıyor yardımcı olursanız sevinirim telefona format attım kendi ayarlar bölümünden sanki düzeldi gibi ama korkuyorum sorun tekrar devam edermi
  9. Mstfgk

Yardım Mi 8 lite telefonum açılıp kapanıyor kasıyor

Selam değerli forum kullanıcıları telefonum ilk başta kapandı sonra açmaya çalıştım açıldı kapandı ve şuan telefonum çok kasıyor yardım edermisiniz
Üst Alt