Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar redmi not 10 telefonla neden kimse ilgilenmiyor HyperOS işletim sistemi yok, Eu rom'da terketti galiba uzun zamandır ses yok. Neden acaba bilgisi olan varmı?
Hesap Makinesini ana ekrandan hata ile kaldırdım ancak yeniden yüklemem gerek. Ancak nasıl yapabileceğimi tüm araştırmalara rağmen bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Redmi Note 10 ekran parlaklık ayarı otomatik iken güneş ışığına çıktığımda ekran parlaklığını ayarlıyamıyor. Ortam ışığını algılayan sensörleri elimle kapatınca ekran açılıyor ve sonrasında problemsiz çalışıyor. Şu anda eu rom dayım global romda iken de aynı problem vardı. İlgilenecek...
Hocam eline sağlık çok güzel olmuş, ancak benim gibi yaşlı ve yakını görme problemi olanlar için sıkıntı var oda kilit ekrandaki saat fontu küçük olmuş okuyamıyorum. Bunun dışında herşey çok güzel eline sağlık.
Merhaba dostlar, bir süredir whatsap uygulamasında gelen videolar ile müzik uygulamasında sarkılar açılmıyor. Telefon redmi not 5a fikri olan varmı acaba. Teşekkürler.
Sayın Mi5s kullanıcıları Masik-p capricorn yayınlanmış, telefonuna kurup deneyen veya ne gibi değişiklikler var bilgisi olan varsa bizimlede paylaşırsa seviniriz. Teşekkürler.
Mi 5s 'e bakan kalmadı. Aylardır forumdada mi 5s le ilgili kimsenin sesi çıkmıyor. Kime ne diyeyim bilmemki.
1549802322
Uygulama kasası denen kısımla alakalı
Elbette hocam, ben latife olsun maksatlı yazmıştım ama sanırım maksadını aştı, sizler elbetteki yaptığınız şeyleri test etmek amaçlı kullanacaksınız deneyeceksiniz ondan sonra bizim kullanımımıza sunacaksınız. Sabırsızlıkla bekliyoruz.