Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla geçmiyor cihazı Türkçe kullanıyorum :D
Düzenleme = dili ingilizceye çevirip denedim şimdi bir sorun yok Türkçede sorun var yine diğer romlarda olduğu gibi :D
Otadan geldi K20 Pro ya mi 9T Pro romu yüklemiştim güncelledim az önce kameradan galeriye geçiş yapmıyor :D kişiler ve mesajlar uygulaması Google yine değişmemiş
otadan yapılıyor ben de buradaki rehbere göre k20 proyu çevirdim otadan güvenlik yaması felan geldi sıkıntı olmadı root felan varsa belki ondan olabilir
bence gerek yok tam sarjda aralarında öyle çok büyük farkda yok 10-20dk civarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
30 dakikada %44 18w ile %52 27w ile
harddiski sadece telefonu yedeklemek olarak düşünmeyin gerektiğinde bilgisayarıda yedeklersiniz 1TB az değil. telefon harddiski çalıştırır mı bilmiyorum bilgisayar aracılığı ile yapılabilir.
şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum aradaki 501TL fark ile 1 terabaytlık harici harddisk alabilirsiniz. hafıza doldukça telefondakilerin yedeğini harddiske atarsın hem 1 terabaytlık harddiskler o kadar pahalı da değil.
miui 11 otadan yayımlandıktan sonra burada konusuda açılır mutlaka ozaman indirip twrp aracılığı ile yükleyebilirsiniz. konu açıldığında yükleme adımlarıda anlatılacaktır merak etmeyin.
hayır konu sahibine yazdı muhtemelen imei repair işlemi yasal olmadığı için cevap verilmiyor. sizin dediğiniz yöntem yasal yöntem :D forum resmi forum olduğu için yasal olmayan her şey yasak :) fakat benim tahminim forumun yarısından fazlası imei kayıtlı diye tabir ettiğimiz şekilde kullanıyor...
globalde henüz android 10 otadan verilmedi isterseniz forumda konusu var stabil yazıyor fakat değil. global sürüm çıktığında otadan (otomatik) güncellenebiliyor. diğer adımlar için konuyu inceleyin. benim cihazımda da çin romu vardı konudaki Avrupa rom kurdum EUXM olan otomatik güncelleme ile...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-k20-pro-cihazi-globale-surume-mi-9t-pro-donusturme-rehberi.54870/unread
bu konudaki işlemleri yaparak k20 pro cihazıma mi 9t pro romu yükledim sorunsuz kullanıyorum otomatik güncelleme geldiğinde sıkıntısız güncelleniyor.