mstfazak kullanıcısının son içeriği

1. mstfazak

Soru Oneplus 10 pro İmei Repair

arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi one plus 10 pro da imei repair yapılabiliyor mu xiaomi den oneplus'a geçmeyi düşünüyorum
  2. mstfazak

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Valla geçmiyor cihazı Türkçe kullanıyorum :D Düzenleme = dili ingilizceye çevirip denedim şimdi bir sorun yok Türkçede sorun var yine diğer romlarda olduğu gibi :D
  3. mstfazak

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Sizin yorumu gördükten sonra ilk yazdığımı güncelledim malesef Google yine bende pek sevmedim ama kullanıyorum zamanla alışırım
  4. mstfazak

Otadan geldi K20 Pro ya mi 9T Pro romu yüklemiştim güncelledim az önce kameradan galeriye geçiş yapmıyor :D kişiler ve mesajlar uygulaması Google yine değişmemiş
  5. mstfazak

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

otadan yapılıyor ben de buradaki rehbere göre k20 proyu çevirdim otadan güvenlik yaması felan geldi sıkıntı olmadı root felan varsa belki ondan olabilir
  6. mstfazak

Soru 18w Mu 27w mu ?

muhtemelen 18wdir kutudan çıkan.
  7. mstfazak

Soru 18w Mu 27w mu ?

bence gerek yok tam sarjda aralarında öyle çok büyük farkda yok 10-20dk civarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. 30 dakikada %44 18w ile %52 27w ile
  8. mstfazak

Soru Sizce hangi Mi 9T Pro

harddiski sadece telefonu yedeklemek olarak düşünmeyin gerektiğinde bilgisayarıda yedeklersiniz 1TB az değil. telefon harddiski çalıştırır mı bilmiyorum bilgisayar aracılığı ile yapılabilir.
  9. mstfazak

Soru Sizce hangi Mi 9T Pro

şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum aradaki 501TL fark ile 1 terabaytlık harici harddisk alabilirsiniz. hafıza doldukça telefondakilerin yedeğini harddiske atarsın hem 1 terabaytlık harddiskler o kadar pahalı da değil.
  10. mstfazak

Yardım Xiaomi Mi9t Miui 11

miui 11 otadan yayımlandıktan sonra burada konusuda açılır mutlaka ozaman indirip twrp aracılığı ile yükleyebilirsiniz. konu açıldığında yükleme adımlarıda anlatılacaktır merak etmeyin.
  11. mstfazak

Yardım Cihazda donanım sorunu

aynen kameradan geliyor vurmaya gerek yok hafif sallayınca da duyuluyor ses :D
  12. mstfazak

Yardım Imei Kaydı

hayır konu sahibine yazdı muhtemelen imei repair işlemi yasal olmadığı için cevap verilmiyor. sizin dediğiniz yöntem yasal yöntem :D forum resmi forum olduğu için yasal olmayan her şey yasak :) fakat benim tahminim forumun yarısından fazlası imei kayıtlı diye tabir ettiğimiz şekilde kullanıyor...
  13. mstfazak

Rom K20 pro Rom önerisi lütfen yardım

globalde henüz android 10 otadan verilmedi isterseniz forumda konusu var stabil yazıyor fakat değil. global sürüm çıktığında otadan (otomatik) güncellenebiliyor. diğer adımlar için konuyu inceleyin. benim cihazımda da çin romu vardı konudaki Avrupa rom kurdum EUXM olan otomatik güncelleme ile...
  14. mstfazak

Rom K20 pro Rom önerisi lütfen yardım

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-k20-pro-cihazi-globale-surume-mi-9t-pro-donusturme-rehberi.54870/unread bu konudaki işlemleri yaparak k20 pro cihazıma mi 9t pro romu yükledim sorunsuz kullanıyorum otomatik güncelleme geldiğinde sıkıntısız güncelleniyor.
  15. mstfazak

Soru K20 Pro Miui11 beta. Sorunları. Stabil rom sorgu

stabil yazan sürümde de şuan hatalar mevcut global rom yükleyin miui 11, 2 haftaya globale gelecek
Üst Alt