Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlar. 11T Pro direnç kayıtlı telefonuma fastboot ile HyperOS kurdum fakat şarj biraz hızlı gidiyor bu nedenle Endonezya rom kurmak istiyorum fakat rom değiştirince telefon sıfırlanıyor diye biliyorum. İmeilerde sorun yaşarmıyım?
İyi forumlar bootleader kilidim açık o yüzden güncelleme gelmediği için fastboot modunda mı flash ile telefonumu güncelledim. Sorum şu
Global rom kullanıyorum bunun yerine farklı bir rom kurmak istiyorum fakat telefonum direnç kayıtlı o yüzden bütün bilgiler gidecek diye değişemiyorum hiçbir...
Herkese merhaba bir sorunum var inşallah anlatabilirim buradaki zil seslerinde telefon titreşimi hepsinde farklı farklı tonlarda ve hoş duruyor fakat seçtiğimde birisi aradığında telefon normal herkesin aşina olduğu kesik uzun şekilde titriyor Zil sesleri menüsündeki gibi nasıl ayarlayabiliim?
Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi gcam sürümü bu telefon için hangisidir? Sitelerdekileri denedim fakat başarılı bulmadım kendi kamerası daha iyi. Başka Gcam kullanıp memnun olan bize de yardımcı olmak isteyen var mı?
Herkese merhaba şuan aktif olarak Note 8 Pro(Y.D) kullanıyorum. Mi 11T pro ya geçmek istiyorum kullananlar yorumlarını alabilir miyim? Y.D olarak 9.000- 10.000 arası, Mi internet sitesinde 14.599 olarak var her mağazadan bulabilirmiyim, bulabilirsem yurt içi almak daha mı mantıklı? Siz değerli...