mstfayyldrm kullanıcısının son içeriği

1. mstfayyldrm

Çözüldü 11T Pro rom değiştirme

Herkese iyi forumlar. 11T Pro direnç kayıtlı telefonuma fastboot ile HyperOS kurdum fakat şarj biraz hızlı gidiyor bu nedenle Endonezya rom kurmak istiyorum fakat rom değiştirince telefon sıfırlanıyor diye biliyorum. İmeilerde sorun yaşarmıyım?
  2. mstfayyldrm

Yardım HyperOS Rom değişikliği

İyi forumlar bootleader kilidim açık o yüzden güncelleme gelmediği için fastboot modunda mı flash ile telefonumu güncelledim. Sorum şu Global rom kullanıyorum bunun yerine farklı bir rom kurmak istiyorum fakat telefonum direnç kayıtlı o yüzden bütün bilgiler gidecek diye değişemiyorum hiçbir...
  3. mstfayyldrm

Yardım Titreşim

Herkese merhaba bir sorunum var inşallah anlatabilirim buradaki zil seslerinde telefon titreşimi hepsinde farklı farklı tonlarda ve hoş duruyor fakat seçtiğimde birisi aradığında telefon normal herkesin aşina olduğu kesik uzun şekilde titriyor Zil sesleri menüsündeki gibi nasıl ayarlayabiliim?
  4. mstfayyldrm

Yardım Direnç işlemi

Ankara'da Mi11T Pro telefona işlem yapabilecek sağlam usta bilen var mı?
  5. mstfayyldrm

Yardım Bildirim sesleri

Miui 11 de ki şu bildirimleri nasıl geri getirebilirim?
  6. mstfayyldrm

Yardım 11T Pro Pil sağlığı öğrenme

1. Fotoğrafta gösterilen değerler benim telefonumda gözükmüyor. Pil sağlığını başka türlü öğrenme yolu var mıdır ?
  7. mstfayyldrm

Soru Miuı 14.0.2 TKDMIXM

Bu güncelleme nasıl kullanan var mı memnunmusunuz?
  8. mstfayyldrm

Yardım Uygulama kasası

Uygulama kasasını ana ekranın sol tarafına geçiremiyorum uygulama ikonuna tıklamam gerekiyor açmak için. Ne yapmam gerekiyor? 1680590851 .
  9. mstfayyldrm

Çözüldü Game Turboyu yanlışlıkla sildim

Game turboyu yanlışlıkla sildim fakat ne mi pick de ne de google play de yok nasıl indireceğim geri?
  10. mstfayyldrm

Yardım Ekran kitlenince titreşim

Merhaba ekranı kilitledikten 3 sn sonra ufak bir titreşim oluyor telefonda bu ne titreşimi acaba ?
  11. mstfayyldrm

Soru En İyi Gcam Sürümü?

Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi gcam sürümü bu telefon için hangisidir? Sitelerdekileri denedim fakat başarılı bulmadım kendi kamerası daha iyi. Başka Gcam kullanıp memnun olan bize de yardımcı olmak isteyen var mı?
  12. mstfayyldrm

Yardım game controller connected:uinput-goodix hatası

Oyunlarda başlıkta belirttiğim gibi hata alıyorum. Harici birşey bağlı değil acaba neden yapar?
  13. mstfayyldrm

Soru Mi flash toolda hangi kodda?

bizim cihazımız bunlardan hangisi acaba
  14. mstfayyldrm

Soru Xiaomi 11T Pro

İyi günler başlıkta belirttiğim telefona uygun gcam sürümü var mı?
  15. mstfayyldrm

Soru Mi 11T Pro alınır mı?

Herkese merhaba şuan aktif olarak Note 8 Pro(Y.D) kullanıyorum. Mi 11T pro ya geçmek istiyorum kullananlar yorumlarını alabilir miyim? Y.D olarak 9.000- 10.000 arası, Mi internet sitesinde 14.599 olarak var her mağazadan bulabilirmiyim, bulabilirsem yurt içi almak daha mı mantıklı? Siz değerli...
Üst Alt