Mstf1966 kullanıcısının son içeriği

1. Mstf1966

Rom MIUI 10 Port for Mi A2 Lite (Android PIE)(daisy)

Test Edilmiştir. Sorunsuz ve Başarılı Emeğin için teşekkürler
  2. Mstf1966

Soru A2 Lite Kulaklık Girişi

Arkadaşlar cihaza kaplama yapıştırdım üst kulaklık girişi kapalı açmak da istemiyorum. Gorseldeki Bu aparatı denedim Lakin sesi hoparlörden veriyor. Çalıştırmanın bir yolu var mı acaba ?
  3. Mstf1966

Rom [GSI][UNSTABLE] Mi A2 lite MIUI Kurulumu

Bu konuyu açmanız çok iyi oldu herkesin umutları yeşerdi :D :D Lakin Note 6 Pro Alacağım birkaç güne inşallah :D
  4. Mstf1966

Yardım Wi-fi sorunu

Maalesef nedense normal fabrika ayarlarından sıfırlamak işe yaramıyor denediğim için zamanında o yüzden söylüyorum.
  5. Mstf1966

Yardım Wi-fi sorunu

Ben Wipe data yaptım sorun düzeldi. Power + ses açma tuşuna basın. Sonrasında no command yazısı gelecektir. Tekrardan power + ses açma tuşuna birlikte basın. Ses açma kapama tuşuyla aşağı yukarı yaparak Wipe data kısmını seçin. *** Cihazınızdaki bütün bilgiler silinecektir.
  6. Mstf1966

Bluetooth çalışıyor. Kamera Çalışmıyor Parmak İzi Çalışmıyor Parlaklık Ayarını en düşüğe getirince ekran tamamen kararıyor. Aramalarda karşı tarafın sesi hoparlörden geliyor. Benim karşılaştığım sorunlar bunlar. Ve bence daha da vardır :D
  7. Mstf1966

Soru Telefon tavsiyesi

İşlemci ve kamera olarak bir tık daha yüksek ve Şahsen çentik olması çok ayrı bir güzellik katıyor :D
  8. Mstf1966

Soru Telefon tavsiyesi

Fiyat performans olarak note 6 pro öneririm
  9. Mstf1966

Yardım Mi A2 Lite Custom Rom için para toplanıyor!

PielExperience rom çok saçma ama
  10. Mstf1966

Kardeşim aramalarda ses sende de hoparlörden gelme sorunu var mıydı? Ben de stock Roma döndüm bu yüzden
  11. Mstf1966

Yardım Mi A2 Lite Custom Rom için para toplanıyor!

Kardeşim bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Arkadaş galiba cihazı almış son mesajlarına göre ama MIUI rom için çalışmayacak sanırım değil mi?
  12. Mstf1966

şarj durumu gerçekten çok iyi android Pie sürümüne göre çentik de bazı uygulamalarda kullanıyor
  13. Mstf1966

Ben şuan kullanıyorum parlaklık ve kamera sorunu biraz can sıkıyor
  14. Mstf1966

Soru Mi A2 Lite Miui 10 Stable ROM

Hangi kaynaktan indirdiniz acaba merak ediyorum. 1551561183 denemiştim bunu pie rom çıkıyor içinden
  15. Mstf1966

Soru Pixel Experiance Çevirisi

2 Hafta önce Mi A1, 1 Hafta Önce De A2 için yayınlandı. A2 Lite için çalışmalar devam ediyor diye yazmış geliştirici :)
Üst Alt