mstekr kullanıcısının son içeriği

1. M

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RFNEUXM İndirme Bağlantıları

Hocam o zaman heryerde EU diye bahsedilen rom custom rom doğru mudur ? Ota falan da alınamıyor twrp olduğundan
  2. M

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RFNEUXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar benim anlamadığım açılan başlıklarda avrupa yazılıp linkler hep global rom oluyor. Bu avrupa roma nasıl geçiliyor indirilecek bir rom dosyası olmadan bir anlatım varmı bununla ilgili. Dialer uygulamasını sevmiyorum global romun.
  3. M

Yardım PDF dosyaları açılmıyor.

Geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonunu açtığınızda düzelmesi gerekiyor
  4. M

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Bende yeni bir sorun başladı güncellemeden sonra. Üstten çekilen ayar ve bildirim çekmecesi dokunmadan yaklaşık 2-3 saniye sonra tepki veriyor. Bu durum olduğunda parmak izi sensörü de geç algılıyor. Sistemde genel bir kasma oluyor. Telefonu kapatıp açınca bir süre düzeliyor sonra yine başlıyor...
  5. M

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Sözümü geri aldım. Biraz düzgün çalıştı şimdi tekrar kilit ekranında kalıyor spotify.Acaba bildirim uygulamasının daha eski versiyonlarını denesek çözebilir miyiz ?
  6. M

Hocam global romda denedim işe yaradı gerçekten . Teşekkürler bilgi için .
  7. M

Hocam bende wipe data yaptım ama spotify düzelmedi maalesef
  8. M

Xiaominin bize yaşattıği deneyim gerçekten paha biçilemez. Kararlı sürüm zulmü.Yok ilk fırsatta kurtulacağım bu cihazdan.
  9. M

Baktım hocam şimdi farklı bir öneri yok. Bu tip sorunlar custom romlarda olur , xiaomi hiç mi test yapmıyor ota göndermeden önce anlamıyorum gerçekten. Dokunmatik takılıyordu şimdi bu çıktı.Güncellemeye korkar olduk.
  10. M

Bismillah sorunla başladık.Spotift kilit ekranından kaybolmuyor.Uygulamanın bütün bildirimlerini kapatmama rağmen.Temiz kurulum yapsam düzelirmi acaba? Nerden bulaştık xiaomi 'ye adam gibi yazılım yapamıyorlar hep sorun hep sorun .
  11. M

Yardım Dokunmatik bazen tepki vermiyor

Selamlar , Aynı cihazdan bende iki tane var. İkisinde de aynı noktada aynı sorun var. Cihazı kapatıp açınca bir süre düzeliyor. Miui optimizasyonu ile ilgisi yok sorunun.Dün hizmetlerden yazdım xiaomi'ye . Sizin videodaki testi yapmamı ve göndermemi istediler. Sorun yazılımsal ama çok can...
  12. M

Yardım Güncelleme sonrası dokunmatik sorunu

12.1.3.0 yükledim yine aynı sorun devam ediyor.Servise mi vereyim bilmedim .
  13. M

Haftasonu fastboot ile 12.1.3.0 yükleyip deneyeceğim yoksa bana telefon aldıracak ;) sonucu yazarım
  14. M

Geçiyor derken güncelleme mi bekleyeceğiz
  15. M

Arkadaşlar selamlar , 2 tane mi note 10 lite cihazımız var. 12.1.1.0 ota güncellemesinden sonra bir tanesinde dokunmatik sorunu başladı.Ekranın sağ alt tarafında dikey olarak yaklaşık 2 cm lik bir alanda dokunmatik çalışmıyor.Cihazı fabrika ayarlarına çevirdim sorun bir süre düzelip sonra...
Üst Alt