Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim anlamadığım açılan başlıklarda avrupa yazılıp linkler hep global rom oluyor. Bu avrupa roma nasıl geçiliyor indirilecek bir rom dosyası olmadan bir anlatım varmı bununla ilgili. Dialer uygulamasını sevmiyorum global romun.
Bende yeni bir sorun başladı güncellemeden sonra. Üstten çekilen ayar ve bildirim çekmecesi dokunmadan yaklaşık 2-3 saniye sonra tepki veriyor. Bu durum olduğunda parmak izi sensörü de geç algılıyor. Sistemde genel bir kasma oluyor. Telefonu kapatıp açınca bir süre düzeliyor sonra yine başlıyor...
Sözümü geri aldım. Biraz düzgün çalıştı şimdi tekrar kilit ekranında kalıyor spotify.Acaba bildirim uygulamasının daha eski versiyonlarını denesek çözebilir miyiz ?
Baktım hocam şimdi farklı bir öneri yok. Bu tip sorunlar custom romlarda olur , xiaomi hiç mi test yapmıyor ota göndermeden önce anlamıyorum gerçekten. Dokunmatik takılıyordu şimdi bu çıktı.Güncellemeye korkar olduk.
Bismillah sorunla başladık.Spotift kilit ekranından kaybolmuyor.Uygulamanın bütün bildirimlerini kapatmama rağmen.Temiz kurulum yapsam düzelirmi acaba?
Nerden bulaştık xiaomi 'ye adam gibi yazılım yapamıyorlar hep sorun hep sorun .
Selamlar , Aynı cihazdan bende iki tane var. İkisinde de aynı noktada aynı sorun var. Cihazı kapatıp açınca bir süre düzeliyor. Miui optimizasyonu ile ilgisi yok sorunun.Dün hizmetlerden yazdım xiaomi'ye . Sizin videodaki testi yapmamı ve göndermemi istediler. Sorun yazılımsal ama çok can...
Arkadaşlar selamlar , 2 tane mi note 10 lite cihazımız var. 12.1.1.0 ota güncellemesinden sonra bir tanesinde dokunmatik sorunu başladı.Ekranın sağ alt tarafında dikey olarak yaklaşık 2 cm lik bir alanda dokunmatik çalışmıyor.Cihazı fabrika ayarlarına çevirdim sorun bir süre düzelip sonra...