Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar , 2 tane mi note 10 lite cihazımız var. 12.1.1.0 ota güncellemesinden sonra bir tanesinde dokunmatik sorunu başladı.Ekranın sağ alt tarafında dikey olarak yaklaşık 2 cm lik bir alanda dokunmatik çalışmıyor.Cihazı fabrika ayarlarına çevirdim sorun bir süre düzelip sonra...
Konudaki belirtildiği gibi offical TWRP üzerinden flashladım şimdi her iki tuşta fastboot açıyor:) daha önce HTC ve samsung'dan tecrübeliyim konulara ama xiaomi ilginç bir telefonmuş. Şuan root ve dolby hallettiğim için yeterli benim için aslında. Recovery'ye de lazım olduğu zaman PC den...
Dediğiniz gibi flashladım root yetkisinde sorun yok şuan.Ancak gariptir Ses aç + Power tuşlarıyla TWPR değil orjinal recovery açıyor.Bilgisayardan fastboot boot recovery.img komutu verdiğim zaman da TWPR'ye geçiyor.Cihaz açıkken nasıl geçiş yapabilirim magisk içinde bulamadım.Power menu tarzı...
Hocam şöyle bir sıkıntı var.TWRP yi komut istemi üzerinden flashlayıp açıyorum sorun yok.Cihazı bir kare açıp kapadığım zaman tuş kombinasyonu ile recovery'ye girmek istediğim zaman orjial recovery ile açılıyor TWPR uçmuş.Wİpe cache dalvic yapayım dedim sistem bölümünü onar çıkıyor onu...
Merhabalar ,Bugün itibari ile redmi 5 plus 64gb global cihazımın bootloarder kilidini açtım ve recovery flashladım.Ancak root yapma konusunuda klavuz bir türlü bulamadım.Birde cihazın kulaklık ses seviyesi ve kalitesinden memnun değilim.Xloud veya benzeri farklı bir mod var mıdır bunun...