mstclk kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım asphalt 9 60fps miui 12

1ciyim şuan anahtar garanti 😊 1633677779 Malesef oyun şirketleri saçma sapan işler yapiyolar dediğin gibi yıl olmuş 2021 hâlâ nelerle uğraşıyoruz
  2. M

Bende tekrar sana soracaktım hocam bunu nasıl yapacaz diye sanırım baya sıkıntılı olacak bu iş ücretli gltool pro aldım ona rağmen olmadı
  3. M

Rehber Asphalt 9 Ultra Grafik ve 60 FPS

Tabiki bulduğum an yazacağım buraya
  4. M

Bi yandanda sürekli modül arıyorum bu sıkıntı olabilir ban yemeyelim durduk yere
  5. M

Oyuna girip çıktım simdide 60fps kayboldu 🤣
  6. M

Hocam sendede bu şekilde mi normalde ana menüde falan birşey yok ancak yarışa girince parliyo ekran nedendir acaba bı çözümü varmıdır 60fps i çözdük ama bu şekildede oynanmaz sıkıntı
  7. M

Sen hangi kuluptesin hocam seviyen falan nedir
  8. M

Bi deneyeyim hocam
  9. M

Malesef bende çözüm bulamadım hocam guncellemeden beridir sürekli arayış içindeyim ama hicbi modül işe yaramıyor
  10. M

İos kullanmadığım için pek bilgim yok hocam ama ios için böyle birşeyin mümkün olduğunu sanmıyorum malum ios ta sistem dosyalarına ulaşmak android kadar kolay deil
  11. M

Bende oynamıyorum hocam Asphalt9 oynuyorum ben bu modül ismi bu şekilde sadece Yüklerseniz Asphalt için 60fps olayiniz çözülecektir benim cihazım k30 listede benimkinde yok ama bu modül sayesinde 60 FPS geliyo ayarlar kısmına Ben kendim uzun süre araştırdım sonunda bu çözümü buldum Yapmak veya...
  12. M

Bu modülü magisk üzerinden kurun hocam sorununuz çözülecektir
  13. M

Cihazınız rootlumu hocam
  14. M

Cihazınız root lumu hocam eğer magisk varsa ufak bi modül le işinizi halledebilirsiniz bende uzun süre arastirmistim sonunda çözümü buldum isterseniz modülü atabilirim buraya 1600774417 Şimdi aklıma geldi hocam sizin cihazınız k20pro olarak ta geçiyor olması lazım yani Gameloft un destek...
Üst Alt