mssy21 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Özel klasör içinde video oynatma

Merhaba , redmi 14 pro kullanıyorum. Dosyalarımdan özel klasorde videolar oynamıyor. Herhangi bir hata vs almıyorum. Videoya tıklıyorum şifre veya parmak izi istiyor ve tekrar klasöre geliyor. Şifre demedim parmak izi denedim. İkisini kaldırmayı denedim. Farklı video oynatıcılar indirip...
  2. M

Yardım Note 12S HyperOS güncellemesi berbat!!

Redmi Note 12S kullanıcısıyım. Geçen hafta Xiaomi HyperOS 1.0.3.0.UHZMIXM güncellemesi geldi. Aldım. Fakat 1 haftadır telefon çok yavaşladı. Çok fena takılmalar var. Bazen sistem tamamen duruyor. Sistem başlatıcı durdu hatası alıyor. Kullanıcı deneyimi yerlerde çok kötü oldu telefon. Bir çözümü...
  3. M

Yardım Note 12S HyperOS güncellemesi berbat!!

Redmi Note 12S kullanıcısıyım. Geçen hafta Xiaomi HyperOS 1.0.3.0.UHZMIXM güncellemesi geldi. Aldım. Fakat 1 haftadır telefon çok yavaşladı. Çok fena takılmalar var. Bazen sistem tamamen duruyor. Sistem başlatıcı durdu hatası alıyor. Kullanıcı deneyimi yerlerde çok kötü oldu telefon. Bir çözümü...
  4. M

Yardım İnstagram tam ekran

Merhabalar. Yıllardır note7 kullanıyordum. Geçenlerde note12S aldım. Ben bu sorunun her zaman note7 kaynaklı sanıyordum ama aynı sorun azalsa da halen devam ediyor. Tuş kullanmıyorum. Instagram'da tam ekran olmuyor :( su alttaki işareti kaldırıp tekrar denedim o yüzden iki tane SS attım. En...
  5. M

Soru Sd kart icindeki veri ?

Merhaba redmi note7 telefonuma yakın zamanda sd kart taktım . Bugün baktığımda yaklaşık 2 gb dolum olmuş. Ne olduğuna baktığımda birçok uygulamanın obb android dosyaları var . Neden bu dosyalar buraya geldi ve sd kartı çıkartmam sıkıntı olur mu acaba ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
  6. M

Yardım Yeni Uygulama konumu

Merhaba; Redmi note 7 kullanıcısıyım. Yeni uygulama indirdiğimde ana sayfalarda yer olmasına rağmen yeni bir sayfa açılıp uygulama oraya geliyor. Her seferinde uygulamayı ilk sayfalar almak zorunda kalıyorum. Birçok formül denedim fakat çözüme kavuşamadım. Varmı bir çözümü olan. Şimdiden teşekkürler
  7. M

Çözüldü Kopya veri

Nereden kişilerimi görebilirim?
  8. M

Çözüldü Kopya veri

Nereden ve nasıl yapabilirim acaba ? Yeni konu açmaktana buradan sorunlarımı yazıyorum umarım forum kurallarına aykırı değildir. Whatsapp mesajlarının içeriklerinin kilit ekranında görünmesini istemiyorum onu nasıl yapabilirim ? :)
  9. M

Çözüldü Kopya veri

Sanırım halettim yedekleme kısmını Teşekkürler. Mi hesabına numaralarımı ekledim. İnternet sitesi üzerinden kişilerimi görüp düzenleme imkanım var mı acaba ?
  10. M

Çözüldü Kopya veri

Merhabalar , yeni kullanıciyim .uzun yıllardır Android 4.4.2 den yukarıya cikamiyordum. 6 aydır çalışıp bir note 7 alabildik şükür :) sualim ; whatsapptan vb yerlerden gelen fotoğraflar dosya yoneticisnde iki adet görünüyor.miu kendi klasörüne yedekliyor anlaşılan tüm yedeklemeler kapalı olması...
Üst Alt