MSMurat06TR kullanıcısının son içeriği

1. MSMurat06TR

Yardım Bu Çizgiler Nedir ?

Arkadaşlar merhaba. Note 8 Pro kullanıcısıyım. Telefon ekranının alt kısmında boydan boya çizgiler oluşmuş. Neden oldu hiç bir fikrim yok. Sebebi nedir sizce? Nasıl çözerim bu sorunu?
  2. MSMurat06TR

Yardım Telefon Aniden Kapandı ???

Merhaba Note 8 Pro kullanıcısıyım. Telefon aniden kapandı. Şarja koydum. Şarjdayken kameranın yanındaki küçük beyaz ışık da yanmadı. Ne yapabilirim telefonu hiçbir şekilde açamıyorum. Acil yardım
  3. MSMurat06TR

Yardım Bu Nokta Nedir ?

Ara sıra telefonumun sol üst köşesinde oluşan nokta beş rahatsız etmeye başladı ara sıra oluşuyor sonra hemen gidiyor yani ekranla bir alakası yok sistemde bir sıkıntı var heralde sebebini bilen varmı ?
  4. MSMurat06TR

Rom Garanti Dışı Kalmayacak Rom

Acil garanti dışında kalmayan rom yüklemek istiyorum var mıdır.
  5. MSMurat06TR

Yardım Rom Nedir? Nasıl Yapılır?

Hocalarım son zamanlarda çok duyuyorum bu rom kelimesini yapmak istiyorum sanırım telefonu güçlendiriyor. Ama zararlı mıdır onu bilemem. Bilenler kısa bir özetini geçebilir mi acaba ? Şimdiden teşekkürler.
  6. MSMurat06TR

Yardım Redmi Küçük Ekran Whatsapp Sorunu

Güncelleme gelmeden önce telefonda pubg gibi oyunlar oynarken, dilediğim gibi whatsapp'ı parmak izinle açıp mesaj yazabiliyordum. Ama son güncelleme ile parmak izi çalışmıyor küçük ekranda. İlla oyundan çıkıp WhatsApp'a girmem gerekiyor. Sebebi nedir?
Üst Alt