Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki de biz temiz kurulum yapamadık sizin o bahsettiğinizi mesela ben de yaşadım ama genel hatlarıyla çok hoşuma gitti bu rom dediğim gibi outlook ile halledebilirsin ona alışıyorsun
Her iki sorun için dediğinizi yaptım ama olmuyor mail için outlook indirdim WhatsApp a gelen YouTube videolarını da uygulamadan açıyorum yapacak bir şey yok çok teşekkürler hocam
Gmail ve hotmail uzantılı adreslerde sürekli oturum açma hatası alıyorum ayrıca WhatsApp a gönderilen YouTube videolarını direk izleyemiyorum beni uygulamaya yönlendiriyor bu hata ile hiç karşılaştınız mı yoksa bana mı özgü ayrıca bunların çözümünü sağlayabilir miyiz
Teşekkürler
Mesela gcam yüklemem için magisk gerekli midir kusura bakmayın pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum ve her soruya cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkürler !
Hocam eline sağlık sayende ilk defa telefona rom attım Allah razı olsun yalnız rar dosyası içinde magisk vardı onu telefonda göremiyorum ondan da çok anlamam ama niye görünmüyor