Mrzgzmss kullanıcısının son içeriği

1. Mrzgzmss

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı 12.5 Stable EU 12.5.2.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar benim gibi sorun yaşayanlar varsa Ayarlar>Erişim Noktası Ağları na gelin sol alt tarafta yeni apnye tiklayin Adi ve apn yi düzenleyin; internet yazın, sorun çözülücektir.İyi Akşamlar
  2. Mrzgzmss

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı 12.5 Stable EU 12.5.2.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam ımeı den sorun yok.Arama ve mesajlaşma çalışıyor ancak mobil veri hücresel ağ maalesef çalışmıyor 1636477354 Kullanmış olduğum rom versiyonu budur.
  3. Mrzgzmss

Mobil veri hücresel ağ çalışmıyor turk telekom çözümü bilen var mi? 1636472150 Mobil veri bende de çalışmıyor çözümü bilen var mi?
  4. Mrzgzmss

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

otadan güncelleme yapmaya çalıştığım zaman indirme hatası veriyor
  5. Mrzgzmss

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Güncelleme geldi mi?Arama yaparken miui degil de google aramasını kullanmak istiyorum ancak ses kayit özelliği google aramasında aktif degil bunun çözümü var mıdiır
  6. Mrzgzmss

mıuı 12.0.2 eu rom stabil kullanıyorum 12.3.0 a geçmeli miyim?Güncellersem verilerim ve uygulamalarım silinir mi?İyi bayramlar,iyi akşamlar.
  7. Mrzgzmss

Google telefon ile alakliymis hocam google telefonu silince duzeldi 1611581567 Evet
  8. Mrzgzmss

Hocam telefona güncelleme geldi indirdim guncellendikten sonra arama kaydi yapmiyor
  9. Mrzgzmss

Cihaz rootlu Orangefox da swiftbackup ile tam yedekleme seçeneği var mi?
  10. Mrzgzmss

Hocam büyük ihtimalle root yüzünden açılmıyor olabilir aynı problem bende de vardi magisk manager in magisk hide özelliğinde banka uygulamasını seçtiğimde sorun ortadan kalkmıştı. 1609830607
  11. Mrzgzmss

Tamam dir kurdum.Bide hocam konudisi ama telefonu NASIL yedekleyebilirim bide benim whatsapp modlu geçmiş sohbetleri de yedekler mi yoksa sadece uygulamayı mi yedekler
  12. Mrzgzmss

Çok nadir olsa da bugün yaşadığım bir sorun telefon dondu ve kendi kendini yeniden başlattı.
  13. Mrzgzmss

Magisk i kurmazsan root uyarısı vermez zaten.
Üst Alt