Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim hocam, EU Rom olarak son sürümü indirdim xiaomi.eu_LISA_OS2.0.16.0.UKOCNXM_14.zip HYBRID romlarda telefonu fastboota alıp upgrade bati çalıştırınca bir sorun yaşar mıyım. EU 14.0.6.0 Stable 'den HyperOS 2.0'a geçerken ?
Merhaba şuan telefonda eu 14.0.6.0 Stabil yüklü uzun zamandır bu romu kullanıyorum cihaz rootlu ve imei repair görmüş. Sorunsuz geçiş için hangi yolları izlemeliyim ve Hyper tarafında hangi romu yüklememi tavsiye edersiniz.
Çağrı kaydını aktif kullanıyorum. Stock dialer uygulaması hala var mı
Merhaba, rom yüklemeden önce format data yaptım, recovery yeniden başlattım wipe yaptım yeniden başlattım sonrasında romu kopyaladım telefona ama orangefox içinde rom gözükmüyor.
Nerede hata yaptım ?
Sizlerin aklında yer eden, en güzeliydi dediğiniz Mi Ringtone versiyonu hangisi ?
İndirmek istediğiniz versiyonu yazarak buradan indirebilirsiniz : https://mobcup.net/search?q=xiaomi%20mi&type=ringtone
Merhaba, eskiden eu romda yukarı kaydırdığımızda kendi arama sağlayıcısı vardı. Şimdi google var sadece. Beta eu romda da aynı şekilde mi yoksa sadece stabilde mi bu şekilde ?
Bunu eklemenin bir yolu yok mu ?
Merhaba, severek kullandığım Mi9 SE haber bile vermeden hakkın rahmetine kavuştu. Hardbrick umuduyla bir telefoncuya gittim ama malesef eMMC çipi sizlere ömür cevabıyla yıkıldım. Daha önce Mi6 kullanıyordum. Bu cihazı da anneme almıştım aslında ama tek elle kullanabildiğimi görünce mi6 yı anneme...
Merhaba, iyi bayramlar dilerim.
Bu akşam benim grusu yeniden başlatayım dedim başlatış o başlatış ekrana daha görüntü gelmedi ışık yok. Sarja takıyorum tık yok. Pc ye bağladığımda bağlandı sesi geliyor pc den. Sorun ne olabilir.
Merhaba EU Rom CN kaynaklı olduğu için Mi10T cihazı Redmi K30S Ultra olarak adlandırıyor. Buildprop üzerinden bunu değiştirmeye çalıştım ama olmadı.
Acaba Cihaz Modeli kısmında ki Redmi adlandırmasını nasıl değiştirebilirim ?
Merhaba EU Rom CN kaynaklı olduğu için Mi10T cihazı Redmi K30S Ultra olarak adlandırıyor. Buildprop üzerinden bunu değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Acaba Cihaz Modeli kısmında ki Redmi adlandırmasını nasıl değiştirebilirim ?
Endo romda bulunan Kişiler ve Telefon uygulamasında T9 için TR dil...
Platform: macOS & Windows
Version: 1.1.7
Dil: Chinese, English
Installer: Mi Cloud Client v1.1.7 for macOS & Windows!
Özellikler
-bulut yönetimi
-fotoğraflarınızı ,videolarınızı ve daha fazlasını bir bilgisayardan yönetin
-panoyu kullanma yeteneği (PC'den kopyalayıp akıllı telefona...