MRYGZ kullanıcısının son içeriği

1. MRYGZ

Yardım Orangefox - Rom Dosyası OrangeFox'da gözükmüyor?

Merhaba, rom yüklemeden önce format data yaptım, recovery yeniden başlattım wipe yaptım yeniden başlattım sonrasında romu kopyaladım telefona ama orangefox içinde rom gözükmüyor. Nerede hata yaptım ?
  2. MRYGZ

Sohbet Mi Ringtone Versiyonları

Sizlerin aklında yer eden, en güzeliydi dediğiniz Mi Ringtone versiyonu hangisi ? İndirmek istediğiniz versiyonu yazarak buradan indirebilirsiniz : https://mobcup.net/search?q=xiaomi%20mi&type=ringtone
  3. MRYGZ

Soru Yukarı Kaydırmada Arama Sağlayıcısı

Merhaba, eskiden eu romda yukarı kaydırdığımızda kendi arama sağlayıcısı vardı. Şimdi google var sadece. Beta eu romda da aynı şekilde mi yoksa sadece stabilde mi bu şekilde ? Bunu eklemenin bir yolu yok mu ?
  4. MRYGZ

Tavsiye Mi9Se Sonrası Telefon Önerisi

Merhaba, severek kullandığım Mi9 SE haber bile vermeden hakkın rahmetine kavuştu. Hardbrick umuduyla bir telefoncuya gittim ama malesef eMMC çipi sizlere ömür cevabıyla yıkıldım. Daha önce Mi6 kullanıyordum. Bu cihazı da anneme almıştım aslında ama tek elle kullanabildiğimi görünce mi6 yı anneme...
  5. MRYGZ

Yardım Mi9Se telefon açılmıyor? Ekranda ışık yok

Merhaba, iyi bayramlar dilerim. Bu akşam benim grusu yeniden başlatayım dedim başlatış o başlatış ekrana daha görüntü gelmedi ışık yok. Sarja takıyorum tık yok. Pc ye bağladığımda bağlandı sesi geliyor pc den. Sorun ne olabilir.
  6. MRYGZ

Soru EU Rom Cihaz Modeli Değiştirme

Merhaba EU Rom CN kaynaklı olduğu için Mi10T cihazı Redmi K30S Ultra olarak adlandırıyor. Buildprop üzerinden bunu değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Acaba Cihaz Modeli kısmında ki Redmi adlandırmasını nasıl değiştirebilirim ?
  7. MRYGZ

Soru EU Romda Mi10T Cihaz Modeli Değiştirme

Merhaba EU Rom CN kaynaklı olduğu için Mi10T cihazı Redmi K30S Ultra olarak adlandırıyor. Buildprop üzerinden bunu değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Acaba Cihaz Modeli kısmında ki Redmi adlandırmasını nasıl değiştirebilirim ? Endo romda bulunan Kişiler ve Telefon uygulamasında T9 için TR dil...
  8. MRYGZ

Uygulama Mi Cloud Client v1.1.7 | Windows & macOS

Platform: macOS & Windows Version: 1.1.7 Dil: Chinese, English Installer: Mi Cloud Client v1.1.7 for macOS & Windows! Özellikler -bulut yönetimi -fotoğraflarınızı ,videolarınızı ve daha fazlasını bir bilgisayardan yönetin -panoyu kullanma yeteneği (PC'den kopyalayıp akıllı telefona...
  9. MRYGZ

Yardım Stock Kamera Yeşil Fotoğraf Sorunu

Merhaba dostlar, abiler. Garip bir sorun yaşıyorum. Mi 6 dan beri Xiaomi ekosistemindeyim. İlk kez başıma geliyor. Bir süredir Mi9SE cihazımda stock kamerayı kullanamıyorum. Kamerayı açtığımda donuk donuk ilk başta görüntü geliyor 1-2 sn sonra kamera kısmından tık diye bi ses geliyor tiz bir ses...
  10. MRYGZ

Rom Mi 9 SE - xiaomi.eu Stabil V12.5.1.0.RFBCNXM_v12-11

Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, custom rom tadında, çin developer temel bazlı bir rom'dur. İİ xiaomi.eu_multi_MI9SE_V12.5.1.0.RFBCNXM_v12-11 Alternatif xiaomi.eu_multi_MI9SE_V12.5.1.0.RFBCNXM_v12-11
  11. MRYGZ

Yardım Reddit Video Sorunu.

Merhaba, eu beta rom üzerinde reddit videosu izlerken drop sorunu yaşayan var mı acaba? Bahsettiğim soruna ait ekran kaydı aşağıdaki linkte mevcut. Acaba bu sorun Reddit uygulaması kaynaklı mı? ROM Kaynaklı mı? https://streamable.com/d7tnui
  12. MRYGZ

Soru 2.El Mi 9 SE Alınır Mı ?

Merhaba, Anneme almayı düşünüyorum. 1500TL civarında (+-50TL) bir kaç Mi 9 SE buldum. Fakat cihazın kronik sorunları vb.. şeyler hakkında bizzat kullanıcılarına danışmak istedim. Bu minvalde alırken dikkat etmem gereken, özellikle kontrol etmem gereken bir şey varmıdır? Yönlendirmelerinize...
  13. MRYGZ

Yardım Mi Box S ile Chromecast Sorunu

Merhaba, youtube dışında ki playerlardan chromecast işlevini kullanamıyorum. Örneğin telefondan izlediği filmi chromecast ile mibox'a aktaramiyorum.
  14. MRYGZ

Yardım Ana Ekran Düzeni 4x5 Yok

Merhaba Mi6 kullanıyorum eu Rom. Root islemi yaptım uygulama düzenim değişti. Rootdan once 4x5 idi sanırım ondan sıralamaları değişti uygulamaların hep. Dpi vs. kurcaladim ama olmadı nasıl 4x5 olarak yapabilirim. Bir de bildirim panelinde kısayolların altına "Ag İzlenebilir" ibaresi eklendi bu...
  15. MRYGZ

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

nerede kaldı bu güncelleme ya, ota'dan bir türlü veremediler.
Üst Alt