mryakup kullanıcısının son içeriği

1. mryakup

Soru Direnç ile IMEI atma

Yani hocam bl açmadan da IMEI oluyor mu? Bin küsur para verdim
  2. mryakup

Hocam peki ne kadar para gitmesi lazım?
  3. mryakup

Merhaba arkadaşlar, dün telefona direnç ile IMEI attım, IMEI atan telefoncu bl kilidini açıp öyle imei attığını söyledi ama telefonu aldıktan sonra baktım bl kilidi kapalı, IMEI attıktan sonra bl kilidi kapatılıyor mu?
  4. mryakup

Soru Redmi Note 12 Pro 5G kullananlar MIUI sürümünü yazabilir mi ?

hocam benim de aynı telefon aynı sürüm, ben de çok memnunum, rom değiştirdiniz mi?
  5. mryakup

Yardım Redmi note 12 pro 5g ENG rom yüklü

nedir hocam peki rom? bir grupta dediler eng rom bu güncelleme almaz vs
  6. mryakup

Yardım Redmi note 12 pro 5g ENG rom yüklü

telefonu 3 4 gün oldu alalı, eng rom yüklü, ne yapmam gerekiyor şu an? pek anlamıyorum bu işlerden, günlük kullanıma uygun değil deniyor, güncelleme gelmemesi dışında ne gibi sorunları var?
  7. mryakup

Soru Redmi note 12 pro 5g

Hocam link atabilir misiniz bakayım
  8. mryakup

Hocam peki nereye güveneceğiz? Bu cihazı almak istiyorum, ithalatçı garantilide IMEI kalıcı olmuyor mu?
  9. mryakup

Arkadaşlar herkese merhaba, Trendyol vs gibi sitelerden redmi note 12 pro 5g alınır mı? Cihazda tek sim için imei atılmış deniyor, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  10. mryakup

Yardım Redmi note 10 pro 4.5G göstergesi

Klasik tema hocam, yazı stili değiştirdim. 4.5g yazısı o şekilde kaldı, bug mıdır nedir çözemedim
  11. mryakup

Yardım Redmi note 10 pro 4.5G göstergesi

Redmi note 10 pro kullanıyorum, miui 14 yüklü. Birkaç gün önce sağ üstte 4.5 yazılı kısım bu şekilde oldu, nasıl düzeltirim acaba?
  12. mryakup

Mod Redmi Note 6 Pro 12.0.1.0 Blur Fix

Magisk yok bende hocam, başka yöntem var mı?
  13. mryakup

Mod Redmi Note 6 Pro 12.0.1.0 Blur Fix

Hocam merhaba benim telefonum da note 6 pro, attığınız dosyayı indirdim zip dosyası olarak. Bunu telefona nasıl kuracağım peki.
  14. mryakup

Tema (V11) Blur Emui (Darkmode+Yenilenen Tasarım)

Hocam, konu dışı olabilir belki ama temalar uygulamasından tema indiremiyorum Sürekli "duraklat" ya da "bekleniyor" yazısı çıkıyor.
  15. mryakup

Tema Mi Mix Alpha Tema (Miui 10 / 11 Uyumlu)

Hocam, global rom kullanamıyor değil mi?
Üst Alt