Mrvape kullanıcısının son içeriği

1. M

Satıldı Satıldı

Herkese selamlar. Kutulu faturalı Redmi Note7 4/64 cihazım Evofone garantili olup 3 aylıktır toplam 2 ay kullanılmıştır.Alındığı günden itibaren kırılmaz cam ve silikon kılıf ile kullanılmıştır kusursuzdur diyebilirim. Fiyatta pazarlık payı yoktur. 6.3 inç bana büyük geliyor bu yüzden satmayı...
  2. M

Yardım Redmi Note 8 Ses Kesilmesi

Özellikle sordum hocam eşime. Hayır ekran açılmıyor dedi.
  3. M

Teşekkürler.Biraz önce satıcıyla telefon görüşmesi yaptım. Cihazı gondermemi sorun olup olmadığını sorun varsa kullanıcı hatası olup olmadigini kullanıcı hatası olmayan bir sorun varsa iade işlemi yapacaklarını söylediler. Ses kesilmesi her konuşmada olmuyor sonuçta. İşimiz şansa ve satıcının...
  4. M

Ayın 9 unda teslim aldık cihazı.Şimdi gittigidiyor uzerinden para transferini durdurdum. İade/cayma secenegini kullanarak ürünün kusurunu belirterek iade talep ettiğimi bildirdim. Umarım satıcı sorun çıkartmaz.
  5. M

Cevabınız için teşekkür ederim. Gittigidiyor uzerinden bir satıcıdan almıştık. Kusurlu ürün olduğu için iade talep edebilir miyiz acaba?
  6. M

Merhaba arkadaslar. 1 hafta önce note 8 aldım. Telefon görüşmesi yaparken ses kesiliyor,benim sesim karşı tarafa gitmiyor karşı tarafın sesi bana gelmiyor ve bekleyince düzelmiyor çağrıyı sonlandırmak gerekiyor. Sebebini bilip yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim. Hattım tüktelekom ama daha...
  7. M

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Anladım teşekkürler hocam. Pisi çok tatlıymış Maşallah :)
  8. M

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

mevcetin hocam selamlar. Öncelikle emeğin ve paylaşımların için teşekkür ederim. Şimdi v5 stabil olarak güncelledim uygulamamı. Ancak normal kamera modunda bir nesneyi biraz yakından çekmeye çalıştığımda arka tarafı komple bulanıklaştırıyor blur yada portre modundaki gibi. Sizin ayarları indirip...
Üst Alt