MrvaN kullanıcısının son içeriği

1. MrvaN

Soru Mi9t Ekran veya Dokunmatik Sorunu

Öneriniz için teşekkür ederim.
  2. MrvaN

Evet arkadaşlar an itibariyle ekran mürekkeplendi %70 mürekkeplenmiş durumda. iç ekran LCD kırılmış.
  3. MrvaN

Merhaba günaydın, Bu sabah telefon elimden düştü ve ekranın iç tarafında çatlaklık oluştu. Çatlak dıştan değil çünkü hissedilmiyor. Ekrandanda değil çünkü mürekkeplenme yok ön cam ile ekran arasında kalan bi camda çatlama meydana geldi. Çatlağın üst kısımlarındaki dokunmatik çalışmıyor...
  4. MrvaN

Yardım redmi note 8 pro ön kamera (kameraya bağlanamıyor) hatası

Telefona hardformat çekince aynı sorun devam ediyor. Başka çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar.
  5. MrvaN

Yardım Mi9 Ön Kamera sesini değiştirme

Merhabalar, Mi9T kemaranın ön kemara sesini kendi belirlediğim bir sesle değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Oluşturacağım ses: Ses kaydı olarak Çıkı pıss :) olacak :)
  6. MrvaN

Yardım LTE Volte HD neden yok??

volteyi başka telefonda açtırıp denedin mi. Gerçekten işe yarıyor mu
  7. MrvaN

Haber Xiaomi, MIUI 9 Güncellemelerini Durdurdu!

Son 3 güncellemeden sonra telefonumun ahize sesinden ses gelmeyecek kadar azaltı, araştırdım fakat bu soruna maruz kalan bir çok kişi var fakat çözüm önerisi yok
  8. MrvaN

Yardım Mi5 ahize sesi az

Bendede mi6 var aynı şehilde ahizeden çok çok düşük ses geliyor :( Delta Servis 1 Delta Servis 1 garantili, cepport 'dan almıştım telefonu sizce sorun ne olbiliro donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? 9.5 kararlı sürümünü kullanıyorum
  9. MrvaN

Yardım Mi6 Ahize ses problemi

Bensede bu sırun var karşıdakinin sesini duyamıyorum çok az geliyor sanki normlde gelirde sesi en düşüğe verirsin ya öyle birşey, hoparlörden konuluyorın neden böyle oldu ?
  10. MrvaN

Çözüldü "Shot On MI6 Mi Dual Camera" Yazısını Kaldırma

Merhaba en son güncellemede bu çıkmıyor artık
Üst Alt