Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece
Millet para veriyor sinir oluyorum demişsin de kardeşim herkes öğrenci değil ki ne yapalım. Adamlar benim mail adresimi aldı sınırsız yaptılar. Sadeceon da aratın orada görürsünüz arkadaşlar
Yurt dışı hocam kaçak desek daha iyi :) sanırım dediğiniz gibi yapacağım silip en baştan yükleyebilirim.. Ya da hiç ellemesem bana zararı olur mu ki acaba
Merhaba geçen günler öyle telefonda geldiğinden beri olan magisk manager programına girdim(ne olduğunu ne işe yaradığını bile bilmiyorum bu programın) güncelleme vardı bende güncelledim gitti :)
Sonrasında Magisk yüklü değil? Şekline döndü bir sıkıntı olur mu üstadlar yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar telefon sürümü görüldüğü gibi RU. Acaba bu telefona buradaki sürümü kurup otomatik güncelleme alır mıyım? V 10.3.5 pek hoşuma gitmedi kamerası kötüleşti gibi birde en önemlisi miui 11 e geçmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?