Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam eu rom kullanıyorum da miui 13 miui 14 güncellemesini direkt install yaptım temiz kurulum değilde bu romu yüklemek istiyorum hangi dosyaları seçmem gerekiyor Orange fox bölümünde
Hayır twrp değil pc üzerinden eu rom güncellemesi oluyor ya onu soruyorum önceden miui 13 eu rom güncellemeleri komut girilerek yapılıyordu pc den öyle olurnu
Hocam fastboot olarak yükleniyor mu bilgisayar üzerinden bir ara xiaomi eu miui 13 rom fastboot'a alarak yykle
Yükleniyordu komutları yazarak bundada geçerli mi yoksa twrp üzerinden mi acaba
YouTube da dolanırken gördüm gaming tabanlı miui romu içinde baya çeşitli özelleştirmeler var ios tarzı uygulamaları kapatma özelliştirme özelliği de var kişiselleştirme bölümünde
Bu Wlan Ağının İnternet erişimi yok hatası alıyorum sürekli her 5dk da bir xiaomi eu beta rom kullanıyorum sürekli bu hata karşıma çıkıyor ne yapmam gerekiyor ve aşırı derecede yavaş oluyor bağlantı
Merhaba bende Android 10 tabanlı Orange fox varda bu Android 11 uyumlu Orange fox yüklemek istiyorum da direkt twrp moduna alsam install yapsam sorun çıkarır mı güncelleme acaba
Bende Android 10 tabanlı Orange fox varda bu Android 11 uyumlu Orange fox yüklemek istiyorum da direkt twrp moduna alsam install yapsam sorun flashlasam sorun çıkarır mı güncelleme