mrtdmrL kullanıcısının son içeriği

1. M

Haber Android 10 Geldi Nihayet..

2. M

Haber Android 10 güncellemesi geri çekildi

Xiaomi A2 lite android 10 güncellemesini geri çekti. Telefonu yeniden başlattıktan sonra, güncellemenin geri çekildiğini göreceksiniz..
  3. M

Yardım Güncelleme sonrası dokunmatik

Temmuz güncellemesi den sonra telefonum daha da stabil hale geldi. Rehber sorunum çözüldü. Dokunmatik sorunu yaşamıyorum. Bence servise gönderin bu tür sorunlar yaşıyorsanız...
  4. M

Yardım Güncelleme sonrası dokunmatik

Ben de güncellemeyi yaptım fakat bende herhangi bir sorun yok.. bu sorunu yaşayanların da neden yaşadığını anlayamadım
  5. M

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Son güncelleme ile kullanıyorum. Dokunmatik sorunum yok.. Tek sıkıntım rehberde kişiler çok fazla sayıda çıkması.. ona kalıcı bir çözüm bulamadım maalesef...
  6. M

İnceleme Temmuz Ayı Güvenlik Güncellemesi

Microsoft launcher kullanıyorum. Çift tıklama özelliği aktif...
  7. M

Yardım Rehber

Kişiler uygulamasını güncelle Sonra ugulama bilgilerinden depolama kısmındaki önbelleği temizle.. Sorun çözülecektir..
  8. M

Rom Mi A2 Lite Global kararlı V10.0.10.0 PDLMIXM İndirme bağlantısı

Bu güncelleme telefonlara otomatik olarak gelecek mi? Gelecekse geliş tarihi hakkında bilgi var mı
  9. M

Yardım Mi A2 Lite Yeni Kullanıcısı

Uzun zamandır girememiştim foruma dediğiniz yöntem sorunu çözdü. Teşekkürler..
  10. M

Yardım Kameradan galeriye geçiş hatası

Bir kaç gün deneyeceğim.. İngilizce dilinde çekilen fotoğraf silinmesini sürece sanki problem yaratmayacak gibi görünüyor.. Çok ilginç bir hata ;)
  11. M

Yardım Kameradan galeriye geçiş hatası

Kesin çözüm olur mu bilmiyorum!! Ben yaptım düzeldi.. Telefonu önce İngilizceye aldım.. olay store bazı uygulamaları güncelleme yaptı.. İngilizce dilde iken birkaç fotoğraf çekin ama o fotoğrafı silmeyin.. Daha sonra Türkçe dile geri geçtim ve sorun ortadan kalktı..
  12. M

Yardım Ekrana çift tıklama özelliğini kapatma.

Dostum Microsoft launcher kurup dener misin?
  13. M

Bende Duo yüklü değil... Çift görünmesinin sebebi de hem sim karttaki numaraları görüyor hem de WhatsApp kullanıcılarını gösteriyor. Çünkü bip yüklediğim zaman bazı kişiler 3 kez görünmeye başladı.. Sorun çözümü şu olmalı: kişiler uygulamasına görüntülenecek hesaplar diye bir seçenek sunulması...
  14. M

Evet güncellemeleri yaptım. Şu an Android 9 yazıyor..
Üst Alt