mrtcnbgln kullanıcısının son içeriği

1. mrtcnbgln

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Günaydın hayırlı ramazanlar , özel mesaj gönderdim
  2. mrtcnbgln

Rom MIUI 13 [China Stabil]

performans modu olayından kastedttiğim tabiki işlemciyi artırıp sarj bitirmesi ancak bu romda miui 12.5 e nazaran daha fazla tüketiyor olması performans modunda 1648646686 dogru gercekten dikine degil yatay koyulmus ama Yapanların yalancisiyim ben tüm miui 13 özellikleri var diye vurgulamak...
  3. mrtcnbgln

ea da google play var
  4. mrtcnbgln

Eu bir bölge çin ayrı bir bölge eu globalın sade hali . Tüm Global Hizmetler Var Zaten . çin de çin işte çine olmuyor google play . Huawei de olduğu gibi app gallery kullanabilirsin
  5. mrtcnbgln

MI smartı ben koymadım . gerisi aynı şekilde durmakta widgetler ana menüler falan .hani yine sen bilirsin de miui 13 yani
  6. mrtcnbgln

Rom MIUI 12.5.4 [ CHINA STABIL ]

Şarj Yoğun Kullanımda ( oyun falan ) 8-9 Saat Normal Kullanımda 1,5 Günü Rahat Kurtarır . Gidişat Öyle Şuan
  7. mrtcnbgln

Rom MIUI 12.5.4 [ CHINA STABIL ]

Merhabalar Efenim , Yine bir çekiklerin romunu paylaşacağım Bence Gayet Hızlı , Ve Gayet Düzgün Çalışıyor romu kurar kurmaz benim tavsiyem yükleyeceğiniz uygulamalar 1 - Tambu Keyboard ( gayet güzel bir klavye ) 2 - Huawei App Galery ( play store olmadığı için en iyi altrenatif ) Rom Linki ...
  8. mrtcnbgln

uygulamayı açık tutarak 1648505843 şuan miui 12.5 Çin stabildeyim , ya hiçbir Çin romu neredeyse pişman etmiyor hepsi cayır cayır hızlı çalışıyor
  9. mrtcnbgln

Arkadaşlar Yeni Bu Romun Güncelleme Yapayım Size Birkaç ufak tefek sıkıntı gördüm şu ana kadar 1- Harici bir video kaydetme ve galeri uygulaması kurmanız gerekiyor . Aksi halde videolar 1 sn çıkıyor sadece 2 - Passat gibi bir arabanız varsa Android Auto Çalışmıyor , yani görüyor ama hata...
  10. mrtcnbgln

Çin romlarında eziyet olmuyor şuan global 11 de kasan telefon miui 13 cin romunda cayır cayır hızlı çalışıyor . Herhangi bir kernel yüklemediğim halde . Ram kullanımı global miui 11 e göre ( miui 11 4.3 gb ram ) ( miui 13 çin 3.2 gb ) baya iyi Bence sen eziyet ediyorsun 😎
  11. mrtcnbgln

Deniyorum hemen teşekkürler 1648363214 Aa Oldu , Artık Türkçe Gercekten ✓✓ Başarılı
  12. mrtcnbgln

Global romlar bir zamandan sonra kasıyor kral , benim hoşuma gitmiyor bu durum İngilizce kullanırım ama kasarak kullanamam
  13. mrtcnbgln

Hiçbir hatası yok , açtığım MIUI 10 çin romuna bakabilirsin 1648326770 1648326850 Arkadaşlar Gayet Hızlı Gayet Yeni Nesil. Google play diğer çin romlara rağmen bu romda var . Sadece Türkçe dil yok . Çin romu zaten . Türkçe takıntısı olanlar aramasın 😅 , 1648326927 Artı olarak ram artırma...
  14. mrtcnbgln

Videoda Eklendi ! Çin Sürüm Manyağı Biri Olarak Miui 10 da isteğimi harbi harbi karşıladım ve performans hala canavar gibi Miui 13 çıkmış bide çin Tadından Yenmez Diyerek Miui 13 Kuracağım Bu Konuyu Takip Edin Kısa Süre içinde kurmuş olurum deneyimimi paylaşırım İndirme Linki ; Bana Tıkılat...
Üst Alt