Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
performans modu olayından kastedttiğim tabiki işlemciyi artırıp sarj bitirmesi
ancak bu romda miui 12.5 e nazaran daha fazla tüketiyor olması performans modunda
1648646686
dogru gercekten dikine degil yatay koyulmus
ama Yapanların yalancisiyim ben tüm miui 13 özellikleri var diye vurgulamak...
Eu bir bölge çin ayrı bir bölge
eu globalın sade hali . Tüm Global Hizmetler Var Zaten .
çin de çin işte çine olmuyor google play . Huawei de olduğu gibi app gallery kullanabilirsin
Merhabalar Efenim , Yine bir çekiklerin romunu paylaşacağım
Bence Gayet Hızlı , Ve Gayet Düzgün Çalışıyor
romu kurar kurmaz benim tavsiyem yükleyeceğiniz uygulamalar
1 - Tambu Keyboard ( gayet güzel bir klavye )
2 - Huawei App Galery ( play store olmadığı için en iyi altrenatif )
Rom Linki ...
Arkadaşlar Yeni Bu Romun Güncelleme Yapayım Size
Birkaç ufak tefek sıkıntı gördüm şu ana kadar
1- Harici bir video kaydetme ve galeri uygulaması kurmanız gerekiyor . Aksi halde videolar 1 sn çıkıyor sadece
2 - Passat gibi bir arabanız varsa Android Auto Çalışmıyor , yani görüyor ama hata...
Çin romlarında eziyet olmuyor şuan global 11 de kasan telefon miui 13 cin romunda cayır cayır hızlı çalışıyor . Herhangi bir kernel yüklemediğim halde . Ram kullanımı global miui 11 e göre ( miui 11 4.3 gb ram ) ( miui 13 çin 3.2 gb ) baya iyi
Bence sen eziyet ediyorsun 😎
Hiçbir hatası yok , açtığım MIUI 10 çin romuna bakabilirsin
1648326770
1648326850
Arkadaşlar Gayet Hızlı Gayet Yeni Nesil. Google play diğer çin romlara rağmen bu romda var . Sadece Türkçe dil yok . Çin romu zaten . Türkçe takıntısı olanlar aramasın 😅 ,
1648326927
Artı olarak ram artırma...
Videoda Eklendi !
Çin Sürüm Manyağı Biri Olarak Miui 10 da isteğimi harbi harbi karşıladım ve performans hala canavar gibi
Miui 13 çıkmış bide çin
Tadından Yenmez Diyerek Miui 13 Kuracağım
Bu Konuyu Takip Edin Kısa Süre içinde kurmuş olurum deneyimimi paylaşırım
İndirme Linki ; Bana Tıkılat...