Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom - Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.4.3 Beta Rom İndirme Bağlantısı bu konudan da bilgi alabilirsiniz. Ben de yarı ingilizce yarı çince kullanıyorum. Eğer rom çıkarsa ki çıkacak gibi duruyor burdan da bulabiliriz.
Artık xiaomi ve huawei samsungla applein önünde olduğu için 7plusla karşılaştırmak doğru değil haklısınız. Umarım almadan önce deneme şansınız olur çünkü videoyu yüklemede boyut sorununa takılıyorum.
1080p video çekme özelliği var. Ancak telefon şuan türkçe olmadığı için her özelliğini kullanamadım. Fotoğrafı ileti saatinde çektim. Işıklar kapali durumda flash da çalıştırmadım.
1554422667
Kıyaslama da huawei mate10 pro, iphone 7plus ve p smart ile kıyaslama şansı buldum. Hepsinden kat kat...
Az önce twrp yükledim. Bootloader sanırım bl dediğiniz. Onu bile açmayı bilmiyorum ama videolar yardımıyla yapabilirim. Hocam zaten uğraşmış ben en iyisi telefondan çok iyi anlayan bi tanidık yardımıyla halledeyim bunu. Size de teşekkür ederim bilgi için. Yarın forumda bölüm sorumlumuz bilgi de...
Sayın yönetici, öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim.telefon kullanımı hakkında az çok bilgim var. Sürümü kendim yüklemek istiyorum. Kolayca halledebilir miyim?
Geceleri gündüz gibi fotoğraf çekiyor. Akşam üzeri arkadaşım 7 plıus ile kamera yariştıracaktı gündüz gel dedi. Fps olaylarından pek anlamiyorum. Telefonu sadece xiaomi telefonları ile kıyaslarım diğerkeriyle rahatça baş edebilir özellikleri var. Parmak izi kilidini koyduktan sonra şifreyle hiç...
Öncelikle teşekkürler. Forum kurallarında bahsetmek varsa forum yöneticilerinden özür dileyerek söylüyorum. İnstagramda teknoomehmet diye biri var onu takip edip bu tarz telefonları uygun fiyata elde edebilirsin. Şahsi fikrim ise küresel sürümü beklemen yönünde olacaktir. Hakettiği fiyat...
Ben vadeli aldım. Global da değil ayrıca. 2750 liraydı vadesiz ve kulaklıksız fiyati. Global şekilde kulaklık dahil 3500 versem hiç dönüp bakmazdım paraya yazık oldu diye:) çok memnun kalacaksın. Parmak izi kusursuz çalışıyor. Kamera ingilizce olduğu için tam özellikleri kullanamadım. Ama...
Merhabalar, mi9un snapdragon855 kullanması çok büyük avantajı. Ben yaklaşık 800 lira farkla se aldım. Şuan için tek şikayetim global olmaması. Mi9 amiral gemisi cihazı boyut olarak daha büyük ve işlemcisi azicik daha iyi diyebilirim. Paran kıymetli değilse mi9 almalısın. Se alırsan da tek elle...
Şuan ingilizce 6/128 gb özelliklerindeki cihazı kullanıyorum, kesinlikle tavsiye edebilirim. Ekrana gömülü parmak izi, muhteşem kamera özellikleri ve harika ses kalitesi var. Ayrica ekran boyutu da tatmin ediyor. Arka kameraları telefonun dışında kaldığı için dikkatli kullanmanizı tavsiye...