MrtAltg kullanıcısının son içeriği

1. MrtAltg

Uygulama Tapatalk bildirim sorunu

Gelmedi halen yine bir gir çık yaptım bakalım belki bu sefer gelir. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. MrtAltg

Bildirim gelmedi. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. MrtAltg

Yaptım beklemedeyim bakalım gelecek mi. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. MrtAltg

Maalesef bende bir şey yok bu bile gelmedi.
  5. MrtAltg

Sohbet Acil Yardım yazan başlıklar hakkında

Bu sıralar denk gelmeye başladım bu başlık türüne en azından yönetici arkadaşlar lütfen düzeltelim forumun düzeni için lütfen. Gelelim yazan arkadaşlara Bu başlığı yazan arkadaşlar internetten bi haberler ya anlamıyorum. Hangi siteye gidersen git konu başlığı diye bir şey vardır ve bu konu...
  6. MrtAltg

Uygulama Tavsiye ettiğiniz veya kullandığınız podcast uygulaması

Normalde podcast go yu kullanırken son güncelleme ile açılmaz oldu yerine kullanımı basit mümkünse reklamsız veya uygun fiyatlı podcast önerisi istiyorum. Genel olarak üst sıradakilerin bir çoğunu denedim ısınamadım belki bir öneri veya tavsiyeniz olurd. Şimdiden Teşekkür ederim.
  7. MrtAltg

Sohbet Geç geldi desinler gelemedi demesinler!

Evet Mi ailesi önümüz bayram yola çıkacak arkadaşlar lütfen trafik kurallarına uyalım . Geç geldi desinler gelemedi demesinler.
  8. MrtAltg

Yardım Reklam engellemede hangisi daha başarılı? Adguard Dns ve Blokada

Cihazım rootsuz öncelikle yazayım genelde aktif olarak adguard dns açık vaziyette reklam engelleme için. Cihazıma Blokada yı kurdum lakin hangisi daha başarılı veya kullanmaya değer karar veremedim açıkcası. Hangisini aktif olarak kullanmalıyım.
  9. MrtAltg

Soru Arama kayıt etme sevdası

Kusura bakmayın bilgisizliğimi mazur görün. Bakıyoruz çeşitli yasal sebeblerden ötürü arama kayıt etme telefonlarda kapatılıyorken milletimizdeki bu arama kayıt etme sevdasını anlıyamıyorum gercekten. Bana bunun açıklamasını gerekcesini makul bir şekilde anlatabilirmisiniz.
  10. MrtAltg

Yardım Ufak ebatlı kulak içi bluetooth kulaklık tavsiyesi gerekli.

Hayırlı akşamlar. Halen aktif olarak kullandığım Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic cihazım var. Kullanım olarak sıkıntım yok lakin aklımda tabi bulabilirsem gövdesi biraz daha ufak bir cihaz arayışındayım bütceyi fazla sarsmayacak. Tavsiye edebileceğiniz cihazlar mevcutmudur.
Üst Alt