MrtAltg kullanıcısının son içeriği

1. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Yarın olsada yatsak. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydınlar. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Senin mesaj atmanı bekliyoruz sonra biz büyüğümüz saygimizdan. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. MrtAltg

Sohbet Film gecesi önerisi

Matrix le aynı sene çıkan Matrix gibi simülasyon konulu 13. Kat filmini pek kimse bilmez ama.
  5. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Keşke uyusak :) işten başımızı kaldırmiyoruz. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

O anki duruma göre değişiyor yoksa asıl klavye Swiftkey.
  7. MrtAltg

Uygulama Tapatalk bildirim sorunu

Geliyor geliyor şu anlık sıkıntı yok. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Ne oldu hayırdır forum bir süre gitti. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. MrtAltg

Uygulama Traditional T9 Klavye

Bana sorma her defasında forum karıştırıyor. [emoji3] 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. MrtAltg

Eh biraz uğraştırıyor tabiki.:) 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. MrtAltg

Uzun zamandır forumda takılan üyelerimizin touchpal t9 klavye isteğini görmüşsünüzdür. Ben kullanmadım açıkçası ama çoğumuz gibi eski özellikle Nokia'nın altın çağında ürettiği tuşlu telefonlardaki T9 klavyenin pratikliğini bilirsiniz. Bende aslında aklımda yoktu bu klavye deneme olayı ama...
  12. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Müsait bir zamanda konu açmayı düşünüyorum lakin genel düşüncem. T9 klavye mesajlaşma olarak el alışınca bayağı hızlı ama forum da mesaj yaparken zorlanıyorum. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Bende tek geçerim ama merak denemeden duraman. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Bakalım millet T9 diyordu. Yükledik bakalım dedikleri kadar var mı? 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. MrtAltg

Sohbet Sohbet köşesi

Tapatalk da olmasa yazılandan haberimiz olmuyor. 2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt