Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sıralar denk gelmeye başladım bu başlık türüne en azından yönetici arkadaşlar lütfen düzeltelim forumun düzeni için lütfen.
Gelelim yazan arkadaşlara
Bu başlığı yazan arkadaşlar internetten bi haberler ya anlamıyorum.
Hangi siteye gidersen git konu başlığı diye bir şey vardır ve bu konu...
Normalde podcast go yu kullanırken son güncelleme ile açılmaz oldu yerine kullanımı basit mümkünse reklamsız veya uygun fiyatlı podcast önerisi istiyorum. Genel olarak üst sıradakilerin bir çoğunu denedim ısınamadım belki bir öneri veya tavsiyeniz olurd. Şimdiden Teşekkür ederim.
Cihazım rootsuz öncelikle yazayım genelde aktif olarak adguard dns açık vaziyette reklam engelleme için. Cihazıma Blokada yı kurdum lakin hangisi daha başarılı veya kullanmaya değer karar veremedim açıkcası. Hangisini aktif olarak kullanmalıyım.
Kusura bakmayın bilgisizliğimi mazur görün. Bakıyoruz çeşitli yasal sebeblerden ötürü arama kayıt etme telefonlarda kapatılıyorken milletimizdeki bu arama kayıt etme sevdasını anlıyamıyorum gercekten. Bana bunun açıklamasını gerekcesini makul bir şekilde anlatabilirmisiniz.
Hayırlı akşamlar. Halen aktif olarak kullandığım Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic cihazım var. Kullanım olarak sıkıntım yok lakin aklımda tabi bulabilirsem gövdesi biraz daha ufak bir cihaz arayışındayım bütceyi fazla sarsmayacak. Tavsiye edebileceğiniz cihazlar mevcutmudur.