Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyse olayı anlatayım. Evdeki ağımda bulunan raspberyy pi4 e adguard home kurmuştum reklam enegellemek için. Bu pi ye Google Fotografların açık kaynak muadili olan İmmich kurdum. Telefonda çektiğim fotograflar sınırsız (elimdeki hdd sınırı) yedekleniyor otomatik olarak.
Aslında düşüncem Nextcloud kurmak ev ağımdaki başka bir chaza lakin o gelene kadar idare etmek. Ama sistemi kurana kadar ağdaki NAS cihazıma yedeklemeyi düşünüyorum. Bulut yedeklemeye pek sıcak bakmıyorum şu an.
Eve geldiğimde belli saatlerde wifi üzerinden telefondaki fotografları ağdaki yedekleme (NAS) cihazına yedek almak için uygulama arıyorum. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir uygulama varmı? Öncelik ücretsiz uygulama tabiki.
Batarya dan yemesin diye evden çıkarken wifiyi kapatıp mobili açıyoruz. Ha bazıları hiç kapatmıyor orası ayrı bir durum. Akşam eve gelincede mobili kapatıp wifiyi açıyoruz. Lakin macrodroid mobili aç kapa yapamıyor root istiyor sanırım. Wifi ye istiyor mu bilmiyorum.
Redmi Note 12 Pro Her ne kadar Xiaomi lerde batarya sıkıntısı var desek de büyük bir ihtimal benim kullanım alışkanlıklarımdan kaynaklı sıkıntı benimki derim.