MrtAltg kullanıcısının son içeriği

1. MrtAltg

Soru Telefondaki Fotografları Yedekleme Uygulaması İstek

Neyse olayı anlatayım. Evdeki ağımda bulunan raspberyy pi4 e adguard home kurmuştum reklam enegellemek için. Bu pi ye Google Fotografların açık kaynak muadili olan İmmich kurdum. Telefonda çektiğim fotograflar sınırsız (elimdeki hdd sınırı) yedekleniyor otomatik olarak.
  2. MrtAltg

Aslında düşüncem Nextcloud kurmak ev ağımdaki başka bir chaza lakin o gelene kadar idare etmek. Ama sistemi kurana kadar ağdaki NAS cihazıma yedeklemeyi düşünüyorum. Bulut yedeklemeye pek sıcak bakmıyorum şu an.
  3. MrtAltg

Eve geldiğimde belli saatlerde wifi üzerinden telefondaki fotografları ağdaki yedekleme (NAS) cihazına yedek almak için uygulama arıyorum. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir uygulama varmı? Öncelik ücretsiz uygulama tabiki.
  4. MrtAltg

Uygulama MacroDroid - Otomasyon Artık Sizin Elinizde [Yarı Yapay Zeka]

Batarya dan yemesin diye evden çıkarken wifiyi kapatıp mobili açıyoruz. Ha bazıları hiç kapatmıyor orası ayrı bir durum. Akşam eve gelincede mobili kapatıp wifiyi açıyoruz. Lakin macrodroid mobili aç kapa yapamıyor root istiyor sanırım. Wifi ye istiyor mu bilmiyorum.
  5. MrtAltg

Kapanan ev wifi si değil telefonun wifi si :)
  6. MrtAltg

Bağlanmasına bütün cihazlar bağlanıyor ama sorun kapalı wifiyi açmak eve gelince.
  7. MrtAltg

Sohbet Geç geldi desinler gelemedi demesinler!

Bu uyarıyı tekrardan yapalım lütfen trafik kurallarına uyarlım.
  8. MrtAltg

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Yazı tipini öğrenebilirmiyim.
  9. MrtAltg

Yardım K-9 Mail Gmail hesap ekleme problemi

K-9 Maile Gmail hesabımı eklemek istiyorum. Fakat "Uygulama engellendi" hatası ile karşılaşıyorum. Hatanın sebebini çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
  10. MrtAltg

Yardım Xiaomi miui dailer

Arama uygulamaları güzel de Google ın spam arama olayı harika.
  11. MrtAltg

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

1000-1500 civarı bir fiyat diyorlar. Aslında elim biraz yatar bu işlere baksam yaparım sanırım :) en fazla arka kapak gider.
  12. MrtAltg

Redmi Note 12 Pro Her ne kadar Xiaomi lerde batarya sıkıntısı var desek de büyük bir ihtimal benim kullanım alışkanlıklarımdan kaynaklı sıkıntı benimki derim.
  13. MrtAltg

Bugün dedim bataryayı değiştirteyim telefoncuya. Mübarekler iyi fiyat istiyor kalsın dedim yanıma powerbank alırım daha iyi.
  14. MrtAltg

Batarya yazısını okuyunca Şükür dedim benim batarya olayı benle alakalı değilmiş :)
  15. MrtAltg

Soru Kişisel kullanım sorum var

Genelde koyu temayı tercih etsemde bazen açık temayı da kullandığım oluyor. Klavye de ise swiwt i tercih ederim.
Üst Alt