Mrsskomann35 kullanıcısının son içeriği

1. M

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Evet açılışta açık anahtar görünüyor
  2. M

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba elimde Redmi Note 11 Pro + Pissarro var. Mtk işlemci Global yazılım vardı alındığında bu romu değiştirmek isterken cihaz çöktü. Uzaktan bağlantı ile çözebilme şansınız var mı acaba ? Saygılarımla,
  3. M

Yardım Mi logosunda takıldı kaldı

Evet yükleme başarılı oluyor ve clean all olarak yapıyorum ama ne yazık ki mi logosundan çıkmıyor. Başka bir sorun olabilir mi alternatif çözüm var mıdır
  4. M

Evet hocam var
  5. M

Selamlar. Cihazım güncellemeden sonra mi logosunda kaldı. Bl kilidi açık. Defalarca mi flash üzerinden clean all yazmama rağmen, mi logosunda takılmaya devam ediyor menü gelmiyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum... İyi forumlar dilerim
  6. M

Yardım Bl hesap ekleme. couldn't verify wait a minute or two and try again

Merhaba arkadaşlar Cihazım hardbrick olmuştu yetkili hesapla kurtarıldı Fakat bl kilidim açıktı. Ne olduysa bl kilidi kapatmadığım halde bl kilidim kapanmış. Cihaz çin olduğu için eng romdan çin romuna geçiş yapabildim. Şimdi ise tekrar kilit açmak istediğim de 'couldn't verify wait a minute or...
  7. M

Yardım Hardbrick sonrası kapanmış bl kilidi

romda mi unlocka giremiyorum herşey çince hocam
  8. M

şuan yetkilendirme romu var rom değiştiremiyorum ki hocam nasıl açacağım
  9. M

evet hocam. cihaz çin cihazı
  10. M

Yetkili hesap ile unbrick yapıldı. Fakat brick sırasında twrp cihazın kilidini kapatmış. Nasıl rom değiştirebilirim yardım
  11. M

Yardım redmi note 8 pro hard brick

olumsuz hocam yine de teşekkürler
  12. M

Yardım redmi note 8 pro hard brick

merhabalar arkadaşlar twrp üzerinden rom değiştirirken cihaz hardbrick oldu. Bu iş ile ilgilenen arkadaşlar ücreti karşılığında destek sağlarsa sevinirim. iyi günler
  13. M

Rom Redmi Note 8 Pro - Cesium Os v2.6 [Android 10]•[OFFİCİAL]

volte nfc çalışmıyor devre dışı hocam
  14. M

İlk izlenimlerime göre stock romlara göre gayet iyi olmuş. şuanlık yakalayabildiğim parmak izi çalışmıyor. çalıştırmaya çalıştığım zaman sistem donuyor bir kaç saniye sonra kendine geliyor. bu fixlenemeyecek bir durum değil çözümlenebilir. başarılı bir rom olmuş
  15. M

miui pro kullanıyordum uygulamalardan atıyor diye şuan ki konu içerisinde ki roma geçiş yapıyorum değerlendirme sonrası yazacağım
Üst Alt