Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar.
Cihazım güncellemeden sonra mi logosunda kaldı. Bl kilidi açık. Defalarca mi flash üzerinden clean all yazmama rağmen, mi logosunda takılmaya devam ediyor menü gelmiyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum...
İyi forumlar dilerim
Merhaba arkadaşlar
Cihazım hardbrick olmuştu yetkili hesapla kurtarıldı
Fakat bl kilidim açıktı. Ne olduysa bl kilidi kapatmadığım halde bl kilidim kapanmış. Cihaz çin olduğu için eng romdan çin romuna geçiş yapabildim. Şimdi ise tekrar kilit açmak istediğim de 'couldn't verify wait a minute or...
merhabalar arkadaşlar
twrp üzerinden rom değiştirirken cihaz hardbrick oldu.
Bu iş ile ilgilenen arkadaşlar ücreti karşılığında destek sağlarsa sevinirim. iyi günler
Merhabalar arkadaşlar.
Endonezya romuna geçtikten sonra farkettiğim şey ekranın alt tarafında ki çentiğin çok kalınlaşması bu rom ile ilgili bir durum mudur yoksa panel sıkıntılı mı çünkü globalde böyle uzun bir siyahlık yoktu.
merhaba arkadaşlar
bir çok twrp denedim fakat ne yaptıysam yapayım rootlayamadım cihazı...
cihazı rootlu olan arkadaşlar nasıl bir yol izledi?
yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar.
Note 8 pro yeni cihaz aldım yurtdışı.
telefonu ilk aldığımda şarjı yoktu şimdi taktım direk olarak %56 gözüküyordu.
bu bir problem midir değişim yapmalı mıyım ?
yardımlarınızı bekliyorum
1582365289
desteklerinizi bekliyorum
Merhabalar iyi günler
note 8 üzerinde fotoğraf çektiğim zaman galeriye girdiğim de fotoğraflar yarım olarak çıkıyor. üst taraf ve alt tarafta siyahlık mevcut bu durumu nasıl düzeltebilirim?.Tam ekran fotoğraf nasıl çekebilirim. yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar
Elimde malum yollarla IMEI atılmış bir cihaz var. Bildiğiniz üzere twrpler cihazı brick durumuna düşürdüğü için cihazi nasıl formatlayabilirim. Ayarlardan sifirlandiginda IMEI uçması oluyormuş. Desteklerinizi bekliyorum
Merhabalar
Kayıtlı cihaz aldım. sim 2 aktif olarak kullanabildiğimden sd kart işini nasıl yapıyoruz ?
sd kart takacağım bir alan yok arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim.