Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba elimde Redmi Note 11 Pro + Pissarro var. Mtk işlemci Global yazılım vardı alındığında bu romu değiştirmek isterken cihaz çöktü. Uzaktan bağlantı ile çözebilme şansınız var mı acaba ?
Saygılarımla,
Evet yükleme başarılı oluyor ve clean all olarak yapıyorum ama ne yazık ki mi logosundan çıkmıyor. Başka bir sorun olabilir mi alternatif çözüm var mıdır
Selamlar.
Cihazım güncellemeden sonra mi logosunda kaldı. Bl kilidi açık. Defalarca mi flash üzerinden clean all yazmama rağmen, mi logosunda takılmaya devam ediyor menü gelmiyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum...
İyi forumlar dilerim
Merhaba arkadaşlar
Cihazım hardbrick olmuştu yetkili hesapla kurtarıldı
Fakat bl kilidim açıktı. Ne olduysa bl kilidi kapatmadığım halde bl kilidim kapanmış. Cihaz çin olduğu için eng romdan çin romuna geçiş yapabildim. Şimdi ise tekrar kilit açmak istediğim de 'couldn't verify wait a minute or...
merhabalar arkadaşlar
twrp üzerinden rom değiştirirken cihaz hardbrick oldu.
Bu iş ile ilgilenen arkadaşlar ücreti karşılığında destek sağlarsa sevinirim. iyi günler
İlk izlenimlerime göre stock romlara göre gayet iyi olmuş. şuanlık yakalayabildiğim parmak izi çalışmıyor. çalıştırmaya çalıştığım zaman sistem donuyor bir kaç saniye sonra kendine geliyor. bu fixlenemeyecek bir durum değil çözümlenebilir. başarılı bir rom olmuş