Mrsskomann35 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi logosunda takıldı kaldı

Selamlar. Cihazım güncellemeden sonra mi logosunda kaldı. Bl kilidi açık. Defalarca mi flash üzerinden clean all yazmama rağmen, mi logosunda takılmaya devam ediyor menü gelmiyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum... İyi forumlar dilerim
  2. M

Yardım Bl hesap ekleme. couldn't verify wait a minute or two and try again

Merhaba arkadaşlar Cihazım hardbrick olmuştu yetkili hesapla kurtarıldı Fakat bl kilidim açıktı. Ne olduysa bl kilidi kapatmadığım halde bl kilidim kapanmış. Cihaz çin olduğu için eng romdan çin romuna geçiş yapabildim. Şimdi ise tekrar kilit açmak istediğim de 'couldn't verify wait a minute or...
  3. M

Yardım Hardbrick sonrası kapanmış bl kilidi

Yetkili hesap ile unbrick yapıldı. Fakat brick sırasında twrp cihazın kilidini kapatmış. Nasıl rom değiştirebilirim yardım
  4. M

Yardım redmi note 8 pro hard brick

merhabalar arkadaşlar twrp üzerinden rom değiştirirken cihaz hardbrick oldu. Bu iş ile ilgilenen arkadaşlar ücreti karşılığında destek sağlarsa sevinirim. iyi günler
  5. M

Yardım Ekranın altında siyahlık

Merhabalar arkadaşlar. Endonezya romuna geçtikten sonra farkettiğim şey ekranın alt tarafında ki çentiğin çok kalınlaşması bu rom ile ilgili bir durum mudur yoksa panel sıkıntılı mı çünkü globalde böyle uzun bir siyahlık yoktu.
  6. M

Yardım Twrp bootloop

merhaba arkadaşlar bir çok twrp denedim fakat ne yaptıysam yapayım rootlayamadım cihazı... cihazı rootlu olan arkadaşlar nasıl bir yol izledi? yardımlarınızı bekliyorum
  7. M

Yardım redmi note 8 pro root

Merhaba arkadaşlar. global 10.4.2 kullanıyorum cihazı hangi yöntem ile rootlayabilirim ?
  8. M

Yardım redmi note 8 pro batarya

Merhaba arkadaşlar. Note 8 pro yeni cihaz aldım yurtdışı. telefonu ilk aldığımda şarjı yoktu şimdi taktım direk olarak %56 gözüküyordu. bu bir problem midir değişim yapmalı mıyım ? yardımlarınızı bekliyorum 1582365289 desteklerinizi bekliyorum
  9. M

Soru redmi note 8 tam ekran fotoğraf nasıl çekilir

Merhabalar iyi günler note 8 üzerinde fotoğraf çektiğim zaman galeriye girdiğim de fotoğraflar yarım olarak çıkıyor. üst taraf ve alt tarafta siyahlık mevcut bu durumu nasıl düzeltebilirim?.Tam ekran fotoğraf nasıl çekebilirim. yardımlarınızı bekliyorum
  10. M

Yardım Fabrika ayarlari

Merhabalar Elimde malum yollarla IMEI atılmış bir cihaz var. Bildiğiniz üzere twrpler cihazı brick durumuna düşürdüğü için cihazi nasıl formatlayabilirim. Ayarlardan sifirlandiginda IMEI uçması oluyormuş. Desteklerinizi bekliyorum
  11. M

Yardım Sd kart problemi yardım

Merhabalar Kayıtlı cihaz aldım. sim 2 aktif olarak kullanabildiğimden sd kart işini nasıl yapıyoruz ? sd kart takacağım bir alan yok arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim.
  12. M

Yardım mi9t miroom error 7 twrp hatası yardım

teşekkürler sorunsuz bir şekilde yüklendi
  13. M

Rom MiRoom Mi 9T/Redmi K20

error 7 hatası aldığım rom hocam
Üst Alt