mrsoldz kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi PC Suite ve ya diğer programlar ?

abi yok huawei nin programinda huawei ye ozel olan bir butonu ac diyor eh oda haliyle mi'de yok.
  2. M

aynen dosya aktarımı. telefonu bilgiayardan kullanmak istiyorum whatsapp, 3 adet program daha var. kabloyla pc ye bağlayıp. telefonu hiç elime almadan bilgisayardan yapayım istiyorum.
  3. M

bildirimler kısmında USB hata ayıklaması bağlandı diye yazıyor. tıklıyorum. Geliştirici Seçenekleri açık konumda. HATA AYIKLAMA bölümünde ki USB hata ayıklaması açık konumda. Başka bir şey açacak mıyım anlamadım.
  4. M

click to connect diyorum fakat usb hata ayıklama modu vs açık ama yinede bağlanmamaya çaba harcıyor. bilgisayar görüyor ama program görmek istemiyor.
  5. M

telefonumu komple kontrol etmek istiyorum. maalesef demek istediğim bu değildi.
  6. M

Mi PC Suite bir çok mi telefonunda yazılımdan dolayı kullanılamıyor. Bunun bir formülü var mı ? ya da başka bir program var ? mesela samsung sidesync açılmıyor telefonda. bir kaç tane daha denedim ama bişi çıkmadı. mi 6 global rom lütfen yardım edin. özellikle ofis işim olduğundan...
  7. M

Yardım mi6 ve turkcell 4.5g sorunsalı

elimde mevcut imei'lere kayıt yaptırdım en azından bi tık güvenli olsun diye. o konuda bir sıkıntım olmadı ama dediğin durum konusunda haklısın. ancak pasaport kayıtta acaba durum nasıl olur onu düşünüyorum kara kara.
  8. M

o zaman aldığı imei'nin içinde yatıyor. pasaport kaydı yaptirsak acaba düzelecek mi ki? işte şimdi mi'den vazgecmemi saglayacak bir kıl tüy durumu çıktı.
  9. M

arkadaşlar selamlar. ttnet'ten Turkcell'e geçiş yaptım fakat hat ayarlarına girdiğimde şu bildiriyi verdi ve çok saçma olduğunu düşünüyorum. ekte 4.5g bildirisini okuyabilirsiniz. ayarlar seçeneğinden LTE'yi seçtim ama anladığım kadarıyla Çin'e göre donanım oluşturulduğundan dolayı Avrupa'ya...
  10. M

Haber Xiaomi Ninebot Plus [Video]

makineyi rusyada bulabilirsiniz. en yakın ülke orası olduğu için ve rusya-türkiye arası gümrük kararları diğer ülkelere göre daha rahat olduğundan ek masraflar daha uygun çıkabilir ve ya gelen bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz. moskova'da ki mağazasında gördüm. üzerine oturup kısa bir tur...
  11. M

Yardım on kamera : yazilimsal/problemli mi ?

global roma geçiş yaptık, tabii veriler silinmişti. yapan arkadaş gayet temiz şekilde yaptı. ön kamera problemi önceki yazılımdan olduğu ortaya çıktı. global rom'a geçiş yapınca hiç bir problem kalmadı. taş gibi alet be dedirtti :)
  12. M

Soru Mi6 Uzaktan Kumanda

aynen aynen. 109 sekmeyi denedi hatta manuel deneme bile yaptım bulamadı. geri bildirim sonucu 2 gün sonra eklemeyi yapmışlar.
  13. M

Soru Mi6 Uzaktan Kumanda

evde ki LG'nin klimalardan bir tanesiyle eşleşemedi, geri bildirimde bulundum. 2 gün sonra güncellemesi geldi diye bilgi geçildi.
  14. M

Yardım on kamera : yazilimsal/problemli mi ?

fabrika ayarlarına dönüş yaparsam, sim imeilerinde bir problem yaşar mıyım ?
Üst Alt