Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dün poco X3 NFC telefonuma MIUI 12.5 güncellemesi geldi güncelledim fakat hiç bi değişiilik olmadı sadece açılış sesi ses açma animasyonu değisti başka hiç bir MIUI 12.5 özelliği gelmedi neden olabilir acaba sebebini bilen varmı ?
Merhaba arkadaşlar poco x3 android 11 güncellemesini ota üzerinden alamayanlar ve MIUI romunu değiştirmek isteyenler aşşağıdaki linke tıklayıp istediği romu indirip kurabilir fakat romu kurduktan sonra telefonu sıfırlayın daha temiz bi kurulum olsun tabi kurmayı bilenler için eğer bilmeyen...
Xiaomi POCO X3 NFC telefonunu sonunda hatırladı ve MIUI 12.5 güncellemesini India romuyla dağıtmaya başladı bu da demek oluyoki benim tahminimce bu ay içinde global rom ve diğer romlarada gelecek
Merhaba arkadaşlar Poco x3 nfc kullaniyorum android 11 güncellemesi geldikten sonra telefonda performans düşüşler yaşamaya başladım işlemci hızı 2.30 GHZ iken 1.80 GHz e düştü geliştiricideki oyun modu kalkmış lutfen çözüm bilen varsa yazsın
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Telefon Poco X3 NFC 3 gün önce android 11 güncellemesi geldi yükledim ama yüklemez olaydım 120 Hz ekran desteği olan telefon şuan sadece 60 Hz gösteriyo 120 Hz yaptğım halde 60 Hz gösteriyo ve geliştiricideki oyun sürücüsü kalkmış şuan sadece sistem grafik sürücüsü...
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Telefon Poco X3 NFC 3 gün önce android 11 güncellemesi geldi yükledim ama yüklemez olaydım 120 Hz ekran desteği olan telefon şuan sadece 60 Hz gösteriyo 120 Hz yaptğım halde 60 Hz gösteriyo ve geliştiricideki oyun sürücüsü kalkmış şuan sadece sistem grafik sürücüsü...