Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dün poco X3 NFC telefonuma MIUI 12.5 güncellemesi geldi güncelledim fakat hiç bi değişiilik olmadı sadece açılış sesi ses açma animasyonu değisti başka hiç bir MIUI 12.5 özelliği gelmedi neden olabilir acaba sebebini bilen varmı ?
Android 11 den sonra telefonu global sürüme geçir android 11 in desteklediği MIUI 12.0.1 romunu kur sonra telefonu sıfırlayıp aç sorunlar büyük ölçüde düzelecektir
Merhaba arkadaşlar poco x3 android 11 güncellemesini ota üzerinden alamayanlar ve MIUI romunu değiştirmek isteyenler aşşağıdaki linke tıklayıp istediği romu indirip kurabilir fakat romu kurduktan sonra telefonu sıfırlayın daha temiz bi kurulum olsun tabi kurmayı bilenler için eğer bilmeyen...
Kardeşim bende poco x3 kullanıyorum a bende bu sorunların hiç biri yok tam tersine bende sorunlar andoird 11 le geldi ozaman MIUI 12.0.8 Türkiye romu vardı ben onu global roma gecirdim 12.0.1 romuna ama böyle sorunlar değil daha hafif sorunlar vardı bende şuan onlarda yok kazmalar donmalar yok...
Gelecek kardeşim benimde sürüm aynı global sürüm olduğu sürece ota üzerinden gelir
1626084723
Sürüm numarasına çok takılma yüksek görünen sürüm numaraları Türkiye Rusya Avrupa romları yani tek farkları bölge benimde 12.0.8 di ama ben globale geçirdim cnku android 11 ile uyumlu bi sürüm değildi...
MIUI 12.5 sürümünün temel özellikleri olacaktır fakat ekstra ne gibi özellikler geleceği bilinmiyor ama diğer modellere gelen özellikler gelir büyük ihtimal çok bişey değişmez
Xiaomi POCO X3 NFC telefonunu sonunda hatırladı ve MIUI 12.5 güncellemesini India romuyla dağıtmaya başladı bu da demek oluyoki benim tahminimce bu ay içinde global rom ve diğer romlarada gelecek
120 Hz sorunu düzeltildi ama bendede aynı sadece grafik sürücüsü var oyun sürücüsü yok malesef umarım 12.5 le düzeltilir bu sorun android 11 e güncepledigime hala pişmanım
Merhaba arkadaşlar Poco x3 nfc kullaniyorum android 11 güncellemesi geldikten sonra telefonda performans düşüşler yaşamaya başladım işlemci hızı 2.30 GHZ iken 1.80 GHz e düştü geliştiricideki oyun modu kalkmış lutfen çözüm bilen varsa yazsın
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Telefon Poco X3 NFC 3 gün önce android 11 güncellemesi geldi yükledim ama yüklemez olaydım 120 Hz ekran desteği olan telefon şuan sadece 60 Hz gösteriyo 120 Hz yaptğım halde 60 Hz gösteriyo ve geliştiricideki oyun sürücüsü kalkmış şuan sadece sistem grafik sürücüsü...
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Telefon Poco X3 NFC 3 gün önce android 11 güncellemesi geldi yükledim ama yüklemez olaydım 120 Hz ekran desteği olan telefon şuan sadece 60 Hz gösteriyo 120 Hz yaptğım halde 60 Hz gösteriyo ve geliştiricideki oyun sürücüsü kalkmış şuan sadece sistem grafik sürücüsü...