mrhktr kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xposed framework hatası redmi note9s

Daha önceden redmi note 8 kullanıyordum sorunsuz çalışıyordu note9s aldım kuramiyorum yardımcı olurmusunuz
  2. M

Çözüldü rom yüklerken hata aldım telefon açılmıyor

mıuıtr rom u yüklerken hata alıyorum eu beta rom yüklüydü öneri üzerine mıuıtr rom u kurdum kurulurken failed to update system image hatası alıyorum hatası aldım cihaz açılmıyor
  3. M

Yardım Fake bildirim sayacı

Uygulama simgesi üzerinde çıkan bildirim sayacını düzeltebileceğim modül varmı
  4. M

Yardım MIUI 12 saati ortaya alma

Saati nasıl ortaya alabilirim bir modül varmı miuipro bağış yapamıyorum alamadım onu
  5. M

Yardım İos için geliştirilmiş bir uygulamayı android de kurma

Merhaba elimde çok istediğim bir uygulama var sadece ios larda kurulabiliyor dosya formatı ipa bunu android e kurabilir miyiz
  6. M

Yardım Redmi note 8 bildirimleri ayırma

Kilit ekranındaki bildirimleri tek tek gösterme gibi birşey varmı Mesela Instagram'da gelen bildirimler tel bir bildirim panelinde gözüküyor onu tek tek ayırabilirmiyiz
  7. M

Yardım telefona room yükledim root attım titanium backup root u görmüyor

telefonuma mıuı 12 yükledim titanium backup le verileri geri yüklemeye kalktım ve cihazınız rootlu değil diyor edit: titanium backup daki verileri twrp ile yükleme imkanım varmı
  8. M

Çözüldü redmi note 8 fasboot da kaldı

merhaba arkadaşlar telefonuma miuipro roomu yokledim fasboot da kaldı bi konuda görmüştüm tek seferlik twrp diye onu yaptım şimdide redmin by xiaomi ekranında kaldı açılmıyor konu burda...
  9. M

Soru Redmi note 8 MIUI 12 çin Siri benzeri uygulama

Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda MIUI 12 çin sürümünü kurmuştum güç tuşuna basınca Siri benzeri birşey çıkıyordu global sürümlerde olacakmı bu yada telefona ekleme gibi imkanımız varmı
  10. M

Yardım kilit ekranında bildirim gözükmüyor

kilit ekranında bildirim gözükmüyor otomatik başlatma açık kilit ekranı bildirimlerinden bildirim içeriği göster dedim ve uygulamaları seçtim , uygulamanın izinlerinden de kilit ekranında göster dedim ama olmuyor
  11. M

Çözüldü redmi note 8 twrp ekranında kaldı

merhaba arkadaşlar cihaza room yüklicektim daha önceden miui 12 çin room u yükledim eu rom yüklerken magisk ten sonra twrp ekranında kaldı forum da bir kaç konu gördüm kimisinde dosyası silinmiş diğerleride çalışmadı nasıl kurtarabilirim
  12. M

Yardım Redmi note 8 MIUI 12 uygulama içi yazı boyutu

Merhaba arkadaşlar dün note8 e MIUI 12 indirdim test amaçlı ve yazı boyutunu ayarlarken sadece ana ekran boyutunu ayarladı instagrama girerken bı ayar çıktı karşıma yazı boyutuyla ilgili yanlışlıkla kapattım ve tekrar bulamadım uygulamalarda yazı boyutu devasa büyük oldu nasıl duzeltebilirim
Üst Alt