mrgokq kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Sanırım cihazın EEA romu kullanıyor, duyduğuma göre Kişiler ve Çevirici uygulaması Google'nınmış o romda. Global son sürüm versiyonu indirip Mi Flash üzerinden yazılım at, zor değil biraz araştırıp bulabiliyosun. Hem daha performanslı olur hemde pil sürene etki eder Global rom daha sadedir...
  2. M

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Çözdüm. Öncelikle Ayarlar'a girdim Gelişmiş'ten Save XML config yaptım. (Böylece config klasörü oluştu sanırım). İlginiz için çok teşekkür ederim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Eskisini silip Türkçe olanı kurdum yine aynı. Bu bi şaka mı haha-- neden açılmıyor bende.
  4. M

Uygulama ayarları derken neresi ? Uygulama izinlerinde konum izni var. Google cameranın ayarlarında da ilk baştaki location seçeneği açık ama hala bişey çıkmıyor farklı farklı yerlere de bastım çerçeveyi 4:3 yaptım 16:9 yaptım olmadı. Global Stable Miui10 ve Xiaomi eu beta miui11'da denedim bi...
  5. M

Config yükleme yeri açılmıyor bi sürü şey denedim bı türlü açamadım V4 v5 v6 v7 hepsinde denedim. Nasıl açarım burayı ?
  6. M

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Peki Genom Kernel yüklersem her hafta yüklemem mi gerekicek ?
  7. M

Merhaba bi sorum var. Beta versiyonu şuan yükleyip, Magisk yüklersem, Gereksiz sistem uygulamalarını silersem ( EU'nun silmediği benim kullanmadığım şeyler ), ve üzerine Kernel yüklersem ben haftaya eu betaya ( bu sürüme ) güncelleme geldiğinde yaparsam bu yaptığım herşey boşa gitmiş olacak...
  8. M

Xiaomi EU'nun MIUI 10 versiyonuna göre artıları neler MIUI 11in ? Görüntü benim için önemli değil, cihaz performansı, pil performansı önemli. Ve zırt pırt hata çıkmayacak olması. Yeni çıkan Stabil eu 11'de herhangi bir bug var mı, kullananlar yorumlayabilir mi ?
  9. M

Soru Redmi Note 7 IMEI repair

Arkadaşlar merhaba 2 sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. •IMEI repair yapılması için 64 GB versiyonu olması şart mı ? 128 GB versiyonuna da oluyor mu? •Custom Rom yüklenince IMEI uçuyor mu ?
  10. M

Yardım Redmi Note 7 İmei değiştirme

Merhaba, 2 sorum var, 128 GB versiyonuna oluyor mu bi bilginiz varmı acaba ? Custom Rom yüklenirse IMEI gider mi ?
  11. M

Mod Redmi 5 Plus Spectrum Mod [Denge/Tasarruf/Güç][ROOT][KERNEL][MIUI 10/11]

NFS Injector, FDE.AI, LKT modülleriyle birlikte kullanan var mı ? NFS ile 2-3 gün denedim performans gözle görülür derecede yükseldi ama ekran açık sürem sanki biraz azaldı ya da bana öyle geldi. Var mı deneyen ?
Üst Alt