Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım cihazın EEA romu kullanıyor, duyduğuma göre Kişiler ve Çevirici uygulaması Google'nınmış o romda. Global son sürüm versiyonu indirip Mi Flash üzerinden yazılım at, zor değil biraz araştırıp bulabiliyosun. Hem daha performanslı olur hemde pil sürene etki eder Global rom daha sadedir...
Uygulama ayarları derken neresi ? Uygulama izinlerinde konum izni var. Google cameranın ayarlarında da ilk baştaki location seçeneği açık ama hala bişey çıkmıyor farklı farklı yerlere de bastım çerçeveyi 4:3 yaptım 16:9 yaptım olmadı. Global Stable Miui10 ve Xiaomi eu beta miui11'da denedim bi...
Merhaba bi sorum var. Beta versiyonu şuan yükleyip, Magisk yüklersem, Gereksiz sistem uygulamalarını silersem ( EU'nun silmediği benim kullanmadığım şeyler ), ve üzerine Kernel yüklersem ben haftaya eu betaya ( bu sürüme ) güncelleme geldiğinde yaparsam bu yaptığım herşey boşa gitmiş olacak...
Xiaomi EU'nun MIUI 10 versiyonuna göre artıları neler MIUI 11in ? Görüntü benim için önemli değil, cihaz performansı, pil performansı önemli. Ve zırt pırt hata çıkmayacak olması. Yeni çıkan Stabil eu 11'de herhangi bir bug var mı, kullananlar yorumlayabilir mi ?
Arkadaşlar merhaba 2 sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
•IMEI repair yapılması için 64 GB versiyonu olması şart mı ? 128 GB versiyonuna da oluyor mu?
•Custom Rom yüklenince IMEI uçuyor mu ?
NFS Injector, FDE.AI, LKT modülleriyle birlikte kullanan var mı ? NFS ile 2-3 gün denedim performans gözle görülür derecede yükseldi ama ekran açık sürem sanki biraz azaldı ya da bana öyle geldi. Var mı deneyen ?