MrContinue kullanıcısının son içeriği

1. MrContinue

Sohbet Cümleten Selamlar ( Henüz Xiaomi almadım ) aydınlatıcı bilgilerinizi alırım :)

Peki cihaza daha önce birşeyler yapilmis mi yapılmamış mi rom vs bakabilecegim bir yöntem varmı ?
  2. MrContinue

Sohbet Cümleten Selamlar ( Henüz Xiaomi almadım ) aydınlatıcı bilgilerinizi alırım :)

Bu akşam itibari ile Mi Mix 2 cihazımı almış bulunuyorum. bilgilendiren herkese teşekkür ederim. 2. el olarak aldım. Çok temiz bakılmış zaten 3 ay olmuş alınalı çok temiz kullanılmış tek bir kılcal çizik bile yok. Teknosadan alınmış fatura mevcut ve 20 ay garanti devam ediyor. ( EVO ) iyimi...
  3. MrContinue

biri ile anlastim sayilir. Telefonu teknosadan almis garanti hangi firma bilmiyorum bu aksam kismetse alicam dikkat etmem gereken biryer varmidir tavsiyeniz
  4. MrContinue

Peki sizlere fiyat konusunuda bir danisayim. 2el turkiye cihazi mix2 sizce ne kadara alinmali ?
  5. MrContinue

Butce 2000 - 2500 arasi 2.el mix2 arastirmasindayim galiba bana en uygun o gozukuyor. Mix2s butceme uymuyor :( mi mix2 kotu mu ki ?
  6. MrContinue

Tüm kullanıcılara selam olsun Daha önce hiç Xiaomi bir cihaz kullanmadım. Son telefonum Samsung S7 Edge di 2 gün önce sattım ve bir Xiaomi almaya karar verdim. Karar verdim vermesine ama hangi model alacağıma karar veremedim bir türlü :| isteklerim Büyük bir ekran ( Max kadar büyük olmasın :) )...
Üst Alt