mrcn0151 kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü band 5 kol hareketi ile otomatik ekran açma

Merhabalar band 5 kullanıcısıyım. Bir videoda rast geldim arkadaş kolunu saate bakacak şekilde çevirdiğinde band 5 otomatik açılıyor fakat bende öyle bir şey olmuyor ayarı varmıdır ?
  2. M

Soru Watchface

siteden hallediliyormuş öğrendim kral teşekkür ederim
  3. M

Soru Watchface

band5 mevcut değil başkan uygulamada
  4. M

Soru Watchface

Merhabalar band5 kullanıcısıyım mifit mağazasında az ve kısıtlı güzel duvar kağıtları mevcut. İos'da 3.parti watchfaces uygulaması mevcut mu ?
  5. M

Yardım BT-Wifi sorunu

Herkese merhaba bluetooth ve wifi aynı anda çalışınca internetim de çok fazla yavaşlama oluyor bluetooth açma sebebim bluetoothlu kulaklık kullanıyor olmam yavaşlamasını nasıl engelleyebilirim
  6. M

Sıcak Fırsat Just Cause 4 Epic Games'te Ücretsiz Oldu

teşekkür ederim bu tür ücretsiz olan oyun bildirimlerini nerenden alabilirim
  7. M

Sıcak Fırsat Just Cause 4 Epic Games'te Ücretsiz Oldu

23 nisana kadar ücretsiz yazıyor peki ben bugün epic den aldım bunu ücretsiz olarak 23 nisandan sonra da kütüphanemde kalacak mı ?
  8. M

Yardım Netflix Sorunu!

Merhaba herkese netflix uygulamasını ne yaparsam yapayım yükleyemedim apk kurdum olmadı modlu apk bile kurulmuyor bölgeyi hindistan yaptım apss den yükledim yine olmadı google playde uyumlu değil diyor telefonum rootluydu güncelledikten sonra root gitti netflixi nasıl yükleyebilir?
  9. M

Yardım Telefon güncelleme root sıkıntısı

Ben rootlamayı bilmiyorum rootlama öncesi tüm işlemler tamam bana yardımcı olabilirmisiniz uzaktan bağlanıp?
  10. M

Yardım Telefon güncelleme root sıkıntısı

Telefonum mi 6 önceden root atılmıştı bi arkadaş tw ile bağlanıp rootlamıştı telefonu. Bi süre sonra bi güncelleme geldi telefonu güncelledim root sıkıntısı oldu bu uygulamada böyle bişey çıkıyor root checker ile baktığımda da rootsuz olduğunu söylüyor telefona tekrar root nasıl yapabilirim?
  11. M

Sohbet Rootlu telefonu sıfırlamak

Evet o yolu biliyorum fakat rootlu olduğu için bir sıkıntı çıkarırmı?
  12. M

Sohbet Rootlu telefonu sıfırlamak

Merhaba, telefonum xiaomi mi 6 rootlu fabrika ayarına döndürmek istiyorum nasıl dönderebilirim
  13. M

Yardım Root yetkisi verme

Tamam dediğim uygulamayı hallettim sanırım arka planda çalıştırmak gerekiyormuş magisk uygulamasını
  14. M

Yardım Root yetkisi verme

Tek onda değil başka uygulamalarda da aynı hata neden veriyor ki 1550867277 Ve bide magic hide bölümü ne işe yarıyor
Üst Alt