Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar band 5 kullanıcısıyım. Bir videoda rast geldim arkadaş kolunu saate bakacak şekilde çevirdiğinde band 5 otomatik açılıyor fakat bende öyle bir şey olmuyor ayarı varmıdır ?
Herkese merhaba bluetooth ve wifi aynı anda çalışınca internetim de çok fazla yavaşlama oluyor bluetooth açma sebebim bluetoothlu kulaklık kullanıyor olmam yavaşlamasını nasıl engelleyebilirim
Merhaba herkese netflix uygulamasını ne yaparsam yapayım yükleyemedim apk kurdum olmadı modlu apk bile kurulmuyor bölgeyi hindistan yaptım apss den yükledim yine olmadı google playde uyumlu değil diyor telefonum rootluydu güncelledikten sonra root gitti netflixi nasıl yükleyebilir?
Telefonum mi 6 önceden root atılmıştı bi arkadaş tw ile bağlanıp rootlamıştı telefonu. Bi süre sonra bi güncelleme geldi telefonu güncelledim root sıkıntısı oldu bu uygulamada böyle bişey çıkıyor root checker ile baktığımda da rootsuz olduğunu söylüyor telefona tekrar root nasıl yapabilirim?