Mr.Fatih kullanıcısının son içeriği

1. Mr.Fatih

Yardım BL Kilit açık gözüküyor ama kapalı

Merhabalar uzun yıllar sonra tekrar xiaomiye dönmüş bulunmaktayım cihazim note 13 pro 5g sürümü malum bir şekilde aldık cihazı bl kilidi açık gözüküyor lakin cihazın başlangıcında kilit işareti yok adb den sorguladigimdada kilit kapali gözüküyor rom atamiyoruz bilgisi olan varmıdır?
  2. Mr.Fatih

Soru Mİ 11T Zil Sesi Kısıklığı

Merhabalar uzun süre xiaomiye ara vermemin ardından tekrardan xiaomiye mi 11t ile katıldım cihazdan çok memnunum normal video izlerken vs ses seviyesi cok iyi lakin zil sesinde olsun bildirim seslerinde olsun alarm seslerinde olsun aynı ses seviyesini alamıyorum bunun sebebi nedir bilginiz varmı?
  3. Mr.Fatih

Yardım Mi True Wireless Earphone kullananlar yardımcı olabilirmi ?

Merhabalar yakın zamanda mi store mağazasından Xiaomi Airdots Pro model bir kablosuz kulaklık aldım lakin şuanda bir kaç problem yaşıyorum. Görüşme sırasında sesimin karşı tarafa az gitmesi, görüşme sırasında anlık kopmalar ve müzik dinlerken düşük ses sorunu bu konuyla ilgili bana yardımcı...
  4. Mr.Fatih

Rom Redmi Note 8 - Bootleggers Rom [UNOFFICIAL]

Açıklama Bootleggers ROM, LineageOS, Dirty Unicorns, PixelExperience, OmniROM ve çok daha fazlası gibi diğer projelerin bazı ek yamaları ve özellikleri olan AOSP tabanlı bir ROM'dur. Amacımız sizi 家 gibi hissettirmek için en iyisini eklemeye çalışmaktır. Tüm bu özelliklerle, ilk önyüklemeden...
  5. Mr.Fatih

Rom Redmi Note 8 - SuperiorOS [UNOFFICIAL]

Açıklama SuperiorOS, Android OS 9 (Pie) üzerinde çalışan AOSP tabanlı bir ROM'dur. Kullanıcıların özellikler, İstikrar ve performans ile ilgili taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz Kurulum Temiz yükleyin - StackPath Bu twrpyi hali hazırda kullanmış olduğunuz twrp üzerinden...
  6. Mr.Fatih

Rom [9.0] Redmi Note 8 - HydrogenOS Rom (UNOFFICIAL)

Not: Google Servisleri yoktur. Kurulum Temiz yükleyin - Link Bu twrpyi hali hazırda kullanmış olduğunuz twrp üzerinden flashlayınız - Tüm verilerinizi yedekleyin (Önemli) - Cihaza format data yapın - ROM Flashlayınız (Aşağıdaki bağlantıyı indirin) - Yeniden başlatınız Güncellemeler - Flash...
  7. Mr.Fatih

MIUI 11 Redmi Note 8 - RevOS MİUİ 11 v9.12.24 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar , Redmi Note 8 Miui 11 Stabil (RevOS) romu çıkmıştır. %100 Türkçedir. İlk Kurulum: Twrp açın; Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-1101 Tek Tuş Yükleme Aracı Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız...
  8. Mr.Fatih

MIUI 11 Redmi Note 8 - MiRoom MİUİ 11 v11.0.5.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar , Redmi Note 8 Miui 11 Stabil (MiRoom) romu çıkmıştır. %100 Türkçedir. İlk Kurulum: Twrp açın; Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-1101 Tek Tuş Yükleme Aracı Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında...
  9. Mr.Fatih

Rom [9.0] Redmi Note 8 - AOSIP Rom (UNOFFICIAL)

Açıklama Android deneyiminizi zarif hale getirmek için çalışıyoruz. Seçilmiş özellikler tek bir işletim sisteminde güzelce paketlenmiştir. Android 9.0'a göre Kurulum Temiz yükleyin - Link Bu twrpyi hali hazırda kullanmış olduğunuz twrp üzerinden flashlayınız - Tüm verilerinizi...
  10. Mr.Fatih

Rom [9.0] Redmi Note 8 - FlymeOS Rom (UNOFFICIAL)

Açıklama Sistem tasarımı daha belirgin, etkileyici ve içeriğe odaklanmış durumda. Flyme 8, hassas ve çevik animasyonlarla eğlenceli bir tarama deneyimi sunar. Yeni Akıllı Düşünme Motoru "One Mind", kullanıcı alışkanlıklarını otomatik olarak algılar ve hafif ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi...
  11. Mr.Fatih

Rom [9.0]Redmi Note 8-Ressurection Remix - UNOFFICIAL

Açıklama Android deneyiminizi zarif hale getirmek için çalışıyoruz. Seçilmiş özellikler tek bir işletim sisteminde güzelce paketlenmiştir. Android 9.0'a göre Kurulum Temiz yükleyin - Link Bu twrpyi hali hazırda kullanmış olduğunuz twrp üzerinden flashlayınız - Tüm verilerinizi yedekleyin...
  12. Mr.Fatih

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar , Mi 8 SE Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. %100 Türkçedir. İlk Kurulum: Twrp açın; Recovery - [Sadece Android 10]Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın...
  13. Mr.Fatih

Rom [Android 10]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar , Mi 9 SE Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. %100 Türkçedir. İlk Kurulum: Twrp açın; Recovery - [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa...
  14. Mr.Fatih

Recovery Redmi Note 8 Sky Hawk Recovery[Unofficial]

Sky Hawk Recovery Redmi Note 8 için çıkmıştır hayırlı olsun. Söz konusu bu recoverynin RN8 cihazına uyarlanmasında emeği geçen emre55982 hocamıza teşekkürü RN8 ailesi olarak borç biliriz. Açıklama SHRP, en yeni tasarımı yerel TWRP'ye getirmek için Material design 2'den ilham aldı. SHRP zengin...
  15. Mr.Fatih

MIUI 11 Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM

Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek...
Üst Alt