Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağ ayarları sıfırlandı, yeni rom atıldı ve farklı sürümler denendi cihaz dirençlidir evet. Ancak yeni yazılım atıldıkdan sonra wifi 1 hafta düzgün çalışıyor daha sonra tamamıyla gidiyor.
Merhabalar her türlü çözümü denedim ancak cihaza yazılım atıyorum 1 hafta sorunsuz çalışan wifi geri gidiyor ve hiç bir ağ bulamıyor değerli fikirlerinizi bekliyorum..
Merhabalar uzun yıllar sonra tekrar xiaomiye dönmüş bulunmaktayım cihazim note 13 pro 5g sürümü malum bir şekilde aldık cihazı bl kilidi açık gözüküyor lakin cihazın başlangıcında kilit işareti yok adb den sorguladigimdada kilit kapali gözüküyor rom atamiyoruz bilgisi olan varmıdır?
Merhabalar uzun süre xiaomiye ara vermemin ardından tekrardan xiaomiye mi 11t ile katıldım cihazdan çok memnunum normal video izlerken vs ses seviyesi cok iyi lakin zil sesinde olsun bildirim seslerinde olsun alarm seslerinde olsun aynı ses seviyesini alamıyorum bunun sebebi nedir bilginiz varmı?
Merhabalar yakın zamanda mi store mağazasından Xiaomi Airdots Pro model bir kablosuz kulaklık aldım lakin şuanda bir kaç problem yaşıyorum. Görüşme sırasında sesimin karşı tarafa az gitmesi, görüşme sırasında anlık kopmalar ve müzik dinlerken düşük ses sorunu bu konuyla ilgili bana yardımcı...
Merhabalar şuan için hindistan 12.0.2.0 sürümündeyim twrp kurulumu yapayım dedim magisk kurdum kırmızı uyarılar verdi şuanda twrp döngüsünden çıkamıyorum bizler tecrübeli olduğumuz için sorunu çözebilirz lakin bu forumda çok tecrübesiz arkadaşlarımız var konunun bir şekilde güncellenmesi...
Merhabalar, şuanda romu kurmanızı tavsiye etmem bir çok uygulama henüz Android 11 desteğine kavuşmadı bu çok büyük bir sıkıntı olacaktır ve şuandaki sürüm betanında betasıdır bilgilerinize.