mr.extrem kullanıcısının son içeriği

1. mr.extrem

Mİ 8 SE EU 64 GB ROM 6 GB RAM

cihaz 1 aylık Beşiktaş Balmumcu elden deneyerek teslim edilecektir sıfırdan farksız durumda orjinal kılıfı ve kırılmaz ekran camı vardır sonradan aldıgım type-c kulaklıkta yanında vericem takas düşünmüyorum M.KÖYDE ALDIĞIM FİRMADAN YAZILIM VE İMEİ GARANTİSİ VAR * numaram resim gönderebilirim..
  2. mr.extrem

Rom Mİ 8 SE Mi room rom

arkadaşlar bende telefon aldığım yer eu rom 10.3.1 stabil android 9 yüklü acaba mi room global gibi otomatik güncelleme alırmı değiştirsem ????
  3. mr.extrem

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

beyler merhaba baya okudum yazdıklarınızı ama kafam pek almadı otomatik güncelleme yapan rom yokmu global harici bide türkçe olması şart tabi..
  4. mr.extrem

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

arkadaşlar daha önce note 5 ve note 6 pro kullandım parmak izi okuyucusu mi 8 se daha yavaş bir çözümü varmı acaba ?
  5. mr.extrem

merhaba bu cihaz dahili bir fm radyo varmı acaba ?
  6. mr.extrem

Çözüldü Guncelleme yardim

merhaba güncellemeler otomatik iniyormu yoksa manuel indiripmi yüklemek gerekiyor acaba ? mi 8 se
  7. mr.extrem

Çözüldü Guncelleme yardim

merhaba foruma ilk mesajım mi 8 se aldım üzerinde miui 10.3.1 sürüm android 9 versiyon var güncelmidir acaba ?
Üst Alt