Mr.Durgut kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Xiaomi 11 Lite NE 5G 168 Saat Beklemeden Bootloader Kilidi Açma

Güvenli olmasa dahi bir yolu var mı
  2. M

Soru Xiaomi 11 Lite NE 5G 168 Saat Beklemeden Bootloader Kilidi Açma

Merhaba Xiaomi 11 Lite 5G NE cihaza sahibim bootloader kilidi açmak için 168 saat beklemek istemiyorum nasıl beklemeden bootloader kilidi açabilirim
  3. M

Soru Taiwan Rom için bl kilidi açmak gerekir mi?

MiTool'da Tayvan romu gözükmüyor
  4. M

Soru Taiwan Rom için bl kilidi açmak gerekir mi?

Taiwan Rom için bl kilidi açmak gerekir mi? Cihaz mi 11 Lite 5g ne
  5. M

Soru Magisk Hide Yapıkredi gizlenmiyor...

Yapıkredi yazısının üstüne bas altta bir kaç seçenek daha çıkıyor hepsini seç sonra magisk ayarlarından magiski farklı isimle kaydetmek için bir seçenek var onuda aç ardından yapıkredinin verilerini temizle
  6. M

Soru Kartın NFC Bilgileri Kopyalanıp Telefonla Okutulabilirmi ?

Rootsuz yapmanız mümkün değil
  7. M

Soru Kartın NFC Bilgileri Kopyalanıp Telefonla Okutulabilirmi ?

NFC Card Emulator Pro (Root) - Apps on Google Play ben bu uygulama ile eski cihazımda istanbulkart kullanabilmiştim isterseniz deneyin
  8. M

Soru Mi 11 Lite 5G NE Bootloader Kilidini kitledikten sonra garanti geri gelir mi?

Anladığım kadarıyla o sırada servisin insiyatifine kalmış bir durum. Bir sorum daha olucak Tayvan romu için bl kilidi açmak gerekiyor mu?
  9. M

Soru Mi 11 Lite 5G NE Bootloader Kilidini kitledikten sonra garanti geri gelir mi?

Merhaba mi 11 lite 5g ne cihaza sahibim bootloader kilidini açıp miui.eu kurmayı düşünüyorum ama garantiye ihtiyacım olursa stock rom kurup bootloaderı geri kitledikten sonra garanti sıkıntı olur mu?
  10. M

Yardım Custom Rom Kurduktan Sonra Fastboot Moda Atıyor

Selamlar redmi 8 telefonuma custom rom kurucam ama sadece format data yapınca cihaz bootlop'a giriyor, cache, dalkvik, system, data, internel storage bunları wipelayıncada yeniden başlattıktan sonra direk fastboot moda giriyor. Nasıl rom kurucam?
  11. M

Yardım Redmi 8 Yavaş Çalışma Sorunu

Selamlar redmi 8 cihazım aşırı derecede yavaş çalışıyor uygulamaların açılması çok uzun sürüyor 1080p videolar kasıyor servise gönderdim cihazı sıfırlayıp geri gönderdiler ne yapabilirim?
Üst Alt