mr.ayano0 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Poco X7 Pro Yeniden Başlatınca Hat Okumuyor

İlk defa yd cihaz aldığım için bilgi eksiği kaynaklı bir takım yanlış düşünceler işte çok dalga geçmelik bir durum göremedim? :D
  2. M

Tamamdır usta sağ ol ben bu zamana kadar imei gitti sanıyordum çünkü güncellemeden sonra bu sorun çıkmıştı imei attırdığım yere götürmüştüm bana imein gitmemiş dememişlerdi ki :D server yok cart curt deyip bekletmişlerdi sorun çözüldü sağ olun.
  3. M

İmei gitmişti mi anlaşılıyor mu burdan usta ya cevap verebilme imkanın var mı? H.kadioglu ne yapmam lazım
  4. M

Sim 1 in imeisi Durum: "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" gözüküyor sim 2 ise durumda: "IMEI NUMARASI KAYITLI" Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen IMEI yazıyor imei gitmemiş mi yani anlayamadım? Dediğinizi yaparsam kapat aç yapınca hat gitme sorunu düzelir mi? Ve...
  5. M

Teknik olarak hiçbir bilgim yok dostum telefonu nisan ayında almıştım server yok vs diyerek epey bekletmişlerdi sonra server kayıtı attılar falan güncelleme yapınca gitmez denmişti ama güncelleme yapınca gitti imeinin biri ithalat yoluya gözüküyor diğeri kopyalanmış gözüküyor bu ne demek yani ne...
  6. M

Dostum selamlar bende de aynı sorun var ama benim imei kayıt yok herhalde önce kayıt attırıp mı bu işlemi yapmam daha sağlıklı olur? Daha önce server kayıt attırmıştım ama güncelleyince cihazı gitmişti 3 4 ay önce
Üst Alt