mpsbirkan kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Xiaomi 11T Endonezya MIUI14 ANDROID 13 V14.0.1.0.TKWIDXM

Çıkmıştır. Aşağıdan zip/recovery sürümü indirilebilir. https://mifirm.net/downloadzip/12777 Ben fastboot versiyonunu bekleyeceğim o da 1 haftaya kadar çıkar. Bilginize.
  2. M

Soru Wipe Data Yapılırsa

Selam arkadaşlar 11s arkadaşım almış. Sıfırlayıp kullanmak istiyor. Wipe data yaparsa imei gidiyor mu? Orijinal haline mi dönüyor. Teşekkürler.
  3. M

Çözüldü Ota güncellemesi ile debloat etkilenir mi?

Iyi akşamlar arkadaşlar, Ota dan güncelleme yapıldığı zaman debloat ettiğimiz uygulamalar geri gelir mi? Her güncellemede yeniden debloat mi yapılmalı?
  4. M

Sohbet Sadece toplu apk yedekleme programı rootsuz

Selamlar. Telefondaki bütün kullanıcı uygulamalarının apklerini toplu olarak yedekleyip toplu olarak kuran bir uygulama var mıdır? Rootsuz olarak. Data verilerini vs istemiyorum sadece apkleri yedekleyip kursun istiyorum.
  5. M

Yardım Clear cache ve data çalışmıyor

Merhabalar, Android 12 MIUI 13 11T telefonumda uygulamaların önbelleklerini temizleme seçeneği her uygulamada pasif. Rootlu ve debloat yapmıştım. Ama hangi uygulama bunu engeller bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
  6. M

Yardım Uzun Telefonlar İçin Bildirim Çözümü

Arkadaşlar selam. Ekran boyutu uzun olan telefonlarda miui sürümlerinde sol ya da sag üstten bildirimi çekip görmek işkence olabiliyor. Bunun için yazılımsal ne gibi çözümler mevcut? Paylaşırsanız sevinirim. Yani ekranin ortasından bildirimi görmek gibi ya da kisa başka bir hareketle görmek...
  7. M

Yardım SS paylaşım sorunu

Arkadaşlar selam. 3 parmak hareketiyle ss aldıktan sonra sağ üstte gönder butonuna tıklayınca göndermiyor. Sizde de var mi bu sorun? Endonezya güncel rom kullanıyorum. Miui13.
  8. M

Soru Isınma ile ilgili

Arkadaşlar daha önce bu kadar güçlü telefon kullanmadigim için mi bu kadar ısındığını fark ediyorum telefonun yoksa mediateke has mı bu? Karşılığına gelen Snapdragon 88. İslemcili telefonlar da oyunlarda bu şekilde ısınıyor mu?
  9. M

Yardım Bootloader kilidi önceki telefondaki mi hesabından olur mu?

Selamlar. Mİ8SE den Mİ11T ye geçiş yaptım bugün. Önceki telefonumdaki mi hesabında bootloader kilidi açıktı. Buna o mi hesabını ekleyince otomatik açılacak mı yoksa yine bekleme yapacak mı?Teşekkürler.
  10. M

Yardım YouTube Spotify vs ses gelmiyor

Arkadaşlar merhaba. Batarya değişimi yaptım kendim. Fakat telefon açikdiktan sonra ilginç bir sorun oluştu. Uygulamalardan ses gelmiyor. YouTube Spotify vs. telefon hoparlöru çalışıyor. Gelen aramalardan ses çıkıyor zil seslerinden ses geliyor ama uygulamalardan gelmiyor. Var mı bunu yaşayan...
  11. M

Soru Arama yapabiliyorum ama arandığımda ulaşılamıyor

Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi bir sorun yaşamaya başladım bugün. Ben arayabiliyorum ama beni aradıklarında 'şu anda ulaşılamıyor' diyor. Sorun neden kaynaklıdır? Teşekkürler.
  12. M

Rom ONE OS Mİ8 SE MIUI 12: 12.2 Android: 10 ROM: MI8SE CODENAME: Sirius

Revos geliştiricilerinin yeni romu. Yayınlanmıştır. İndirme linki: https://ota.revtechs.me/dl?d=MI8SE&v=20.11.17&a=10 Resmi site linki: OneOS – El comienzo Kurulum talimatları: Cihazınız için OneOS indirin Tüm verilerinizin yedeğini alın, Xiaomi Cloud ve Google, WhatsApp ve dahili...
  13. M

Diğer Android 10 Imeı Repair Yapılır Mı?

Selamlar Arkadaşlar, Sabah kalktığımda birden birinci simimin şebekesi olmadığını gördüm. İmei işlemini deneyeceğim fakat android 10'da iken yapılabilir mi? Yoksa 9'a mı dönmem gerekecek? Teşekkürler.
  14. M

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

youtuve vanced kullanıyorum herhangi bir kasma yok. sensör sorunu hakkında bilgim yok sensörde sorun olup olmadığını nasıl bilebilirim? bir de portre modu yeşil stock kamerada. onun haricinde romda bir sıkıntı yok.
  15. M

Recovery [Android Q - Pie][UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme

Twrp yedegi değil hocam bu. Migrate program yedeği. Zıp haline getiriyor uygulamaları. Twrpden yükleniyor. Fakat bu pitchblack de çalışmadı. Belirteyim dedim. Siz nasıl bir yedekleme yöntemi kullanıyorsunuz bunu önermiyorsaniz?
Üst Alt