mozej34 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 14T Pro Bootloader kilidi açma

bende yaklasik 2 aydir deniyorum, eski hesap, yeni hesap. yok 19. da bas, yok bolge degistir, hepsini deniyorum olmadi bir turlu. neden acimiyoruz, avrupa rothko global oldugu icin mi?
  2. M

Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

bende bekliyorum...kilidi actiktan sonra güncellemeyi planliyorum....
  3. M

Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

hayirli olsun. darisi bekleyenlerin basina.
  4. M

Yardım Hypros Bootlader Kilidini Acamiyorum.

benim de rothko. aida64 programi ile ögrendim. su an icin rom sansimiz yok gibi, 10 güne kadar rom cikar diyorlar. umarim birileri yeni bilgileri paylasir
  5. M

rothko versiyonu oldugunu nasil anliyoruz, rothko icin su anda rom yükleme sansimiz yok mu ?
  6. M

Arkadaslar sanirim son kilit acanlardan olacagiz. tabi acabilirsek. global romlu bir cihaz sahibiyim, e-mail , numara, eski me hesabi, hepsini deniyorum ve her zaman beni salliyor, almanyadayim, normalde burada kilit ac menusu cikmiyor, ülkeyi global yaparsam cikiyor, ve her seferinde turkiye...
  7. M

bende ayni sorundan dolayi muzdaribim. kilidi acamiyorum. kilidi acmadan bu tur riske girmeni tavsiye etmem acikcasi. rusya romun stabil ve verimli oldugunu cok defalar okudum, rusya gecmeyi planliyorum...benim sebebim me rehber me mesaj ve arama kaydi olmasi...
  8. M

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

arama kaydi da var demissiniz üstte, benim aradigimda bu 3ü. yani mi mesaj, mi arama ve arama kaydi, rusya romunu tecrübe ederseniz ,paylasirsaniz, sevinirim, tesekkurler.
  9. M

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

hocam tayvan romda , me rehber ve me mesaj var mi ? ben 13 t pro alacaktim, arastirdigimda bircok kisi rusya romu onermisti. batarya performans ve kayit acisindan..bunda da rusya rom var mi? tesekkurler
  10. M

Yardım Redmi note 8 e Redmi note 8 2021 romu uyar mi?

tamam tesekkur ederim. o zaman android 11. miuay sürümü 1.2.5.3.0 kararli sürümde kaldik,
  11. M

Yardım Redmi note 8 e Redmi note 8 2021 romu uyar mi?

Arkadaslar merhaba, 2020 den beri Endonezya romu sorunsuz kullanmaktayim. redmi note 8 2021 gelen en son endonezya romu bu telefonuma flaslayip kurabilirmiyim. islemciler farkli sorun olur mu? deneyen var mi?
  12. M

Yardım Mi 8 SE Ekran Görüntüsü Gitti Veri Kurtarma

tamam tesekkur ederim arkadaslar, halletim, Telefon kapalıyken ses açma ve güç tuşuna bastim, pc yi gordu
  13. M

hocam ekran gelmiyor, hic goruntu yok.
  14. M

twrp kaldirilmis telefondan,
  15. M

Yardım telefon calısıyor ekran kapalı

benzer sorun bizde karsilastik. siz nasil cozdunuz olayi?
Üst Alt