movistarz kullanıcısının son içeriği

1. movistarz

Soru Note 12 pro speed twrp varmi

Arkadaşlar speed icin twrp varmi çalışan bazı sayfalarda sözde note 12 pro speed için twrp var ama gerçek twrp değil yükleyince telefon açılmıyor
  2. movistarz

Yardım Redmi note 12 pro speed twrp yükledim acilmiyor

12 pro Speed edition modelini kullanıyorum internetten bu model e ait twrp yükledim ne telefon açıldı nede twrp açıldı redmi yazısında takılı kalıyor bu sefer poco x5 pro twrp sini yükledim twrp açıldı ama sistem açılmıyor yeni romda yükledim bu sefer twrp ekranı açılıyor hep Allah için note 12...
  3. movistarz

Yardım Redmi note 12 pro speed en iyi rom

Beyler hızlı rom indirebilecegim rom siteesi varmı aradım ama bulamadım?
  4. movistarz

Yardım Redmi Note 12 pro 5g speed edition en iyi rom

Sıfır redmi Note 12 pro 5g speed edition aldım içindeki rom poco num çıktı. Pro speed ve poco aynı olduğu poco num romu yüklü geliyor pro 5g speedin orijinal romunu yuklemek istiyorum sizce en iyi rom hangisi?
  5. movistarz

Yardım Derpfest android 13 yükledikten sonrs sesler kesik kesik ....

Arkadaşlar derpfest a13 yükledim sesler kesik kesik çıkıyor takılmalar oluyor biri beni aradığında otomatik kapatıyor karşı tarafta kapalı gözüküyor biri forumda persist.img yi yükle düzelir demiş persisti yükledim aynı duzelmedi sorun devam ediyor android 12 ye geri döndüm sorun aynı devam...
  6. movistarz

Soru Hdr10 özelliği yokmu?

Hdr check programından bakınca hdr10 ve hdr hlg olduğunu yazıyor ve YouTube hdr video izleyince hdr olarak açıyor videoları ama bazı sitelerde hdr10 olmadığını yazıyor şimdi bu telefonda hdr yokmu?
  7. movistarz

Soru En az ısınan aosp rom

Selamün aleyküm iyi bayramlar dilerim herkese, daha önce cdroid yüklüydü isiniyordu normaldede, derpfest e gectim o daha iyidi ama oda oyun oynarken ısınıyordu kamera tarafı şimdi en az ısınan ve performansli olan rom u arıyorum sizce en az ısınan rom hangisi teşekkürler
  8. movistarz

Yardım Arama yaparken Karsi tarafin sesi az geliyor

Selamun aleykum herkese arama yaparken karsi tarafin sesi az geliyor sakizla temizledim fircayla temizledim nafile acaba ici kirlemi dolmus yoksa sorun ahizedemi
  9. movistarz

Soru Twrp sürüm düşürme

Sa herkese twrp sürüm düşürmi şuan ki twrp 3.6.0 ben bunu 3.4.1b ye dusurebilirmiyim
  10. movistarz

Yardım Guncelleme sonrasi mi hesabi sifresi istemesi

Beyler yardim edin 2. El redmi 9 pro aldım telefoncudan bl kilidi açık rootluydu telefon 12.5.5.0 güncellemesi gelmişti guncelledim güncelleme sonrası mı hesabı çıktı şimdi ben bunu nasıl acicam aops rom mu ne onu yüklersem telefon açılirmi yani telefonu acma şansım varmi
  11. movistarz

Çözüldü Redmi note 9 pro güncelleme yardim

Beyler bugün note 9 pro aldım telefonun MIUI guncellemesi 12.0.1 ayarlardan baktım 12.5.5.0 RJZMİXM GUNCELLEMESİ gelmiş guncelleyeyim dedim baktım twrp 3.4.1b-0530 for redmi note 9s yazıyor güncellesem bir sorun olurmu
Üst Alt