moshmec kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 8 Pro Ulaşılamıyor Sorunu

Teşekkürler hocam ancak iphone a geri döndüm şükür..
  2. M

Yardım Redmi Note 8 Pro Ulaşılamıyor Sorunu

Alakası yok şebeke ile. Bizde 3 adet GENPA yani Türkiye cihazı var. Biri Turkcell biri Telekom birisi de Vodafone.. hiçbiri çekmiyor ve aynı şekilde açık olduğu halde ulaşılamıyor... Aynı ortamda diğer telefonlar gayet güzel çekerken bunlar böyle. Üstelik şehir merkezinde oturuyoruz. Maalesef...
  3. M

Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

Hocam dizini ile birlikte yazın komutu, tıpkı hata mesajında yazdığı gibi. Kopyalayıp yapıştırın. C:/..... ' den itibaren yani.
  4. M

Orada size komutu yazıyor zaten. Onunyazıp güncelleme yapmanız gerekiyor
  5. M

Hallettim hocam farklı bir yöntemle teşekkür ederim. buradaki brom bat hatasından önce farklı bir patchli mipro ile sptools çalıştırıp, mi hesabıma giriş yapıp yetki hatası alıp tekrar buradaki yöntemi deneyince düzeldi ve açıldı cihaz
  6. M

benim python düzgün çalışıyor hocam. başka işlemlerde çalışıyor
  7. M

Tekrar kurdum yine aynı hata hocam. sanırım 32 bit pc ile olmuyor 1611509624 nasıl çözdünüz acaba??
  8. M

pc 32 bit olduğundan olabilirmi ?
  9. M

[2021-01-24 19:02:30.780118] Waiting for bootrom [2021-01-24 19:02:35.483112] Found port = COM31 Traceback (most recent call last): File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 65, in <module> main() File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 35, in main...
  10. M

İpucu Redmi Note 8 Pro - SoftBrick | HardBrick | BootLoop - Hakkında Önemli Bilgilendirme !

Traceback (most recent call last): File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 4, in <module> from src.exploit import exploit File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\src\exploit.py", line 1, in <module> import usb ModuleNotFoundError: No module named 'usb' Press any key to...
  11. M

İpucu Redmi Note 8 Pro - SoftBrick | HardBrick | BootLoop - Hakkında Önemli Bilgilendirme !

install yapıyorum hocam bromda hata veriyor usb hatası ve serial hatası
  12. M

filter usb kısmında 1-2 kez gördü gitti. pyton 32 bit sürümü yüklediğim için muhtemelen pytondan broma kadar hata alıyorum
  13. M

yetkili hesapla yardım edecek birisini arıyorum. ama sorun şu pc mtk olarak bile görmedikten sonra şuan sp tool ile nasıl yardım edilecek ? 1611432128 teşekkürler hocam yarın iyi bir pc bulduktan sonra zaten bypass denerim. teşekkürler
  14. M

pc çok iyi olmadığı için sanırım her aşamada hata alıyorum 1611431796 hocam bootloader açık ama brick oldu. ne recovery ne de fastboot gelmiyor, sadece led yanıyor pc ye bağlayınca, işin garibi bağlı cihaz tanınmıyor.
  15. M

hocam benim de ihtiyacım var şuan bakabilirmiyiz acaba?
Üst Alt