Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alakası yok şebeke ile. Bizde 3 adet GENPA yani Türkiye cihazı var. Biri Turkcell biri Telekom birisi de Vodafone.. hiçbiri çekmiyor ve aynı şekilde açık olduğu halde ulaşılamıyor... Aynı ortamda diğer telefonlar gayet güzel çekerken bunlar böyle. Üstelik şehir merkezinde oturuyoruz. Maalesef...
Hallettim hocam farklı bir yöntemle teşekkür ederim. buradaki brom bat hatasından önce farklı bir patchli mipro ile sptools çalıştırıp, mi hesabıma giriş yapıp yetki hatası alıp tekrar buradaki yöntemi deneyince düzeldi ve açıldı cihaz
[2021-01-24 19:02:30.780118] Waiting for bootrom
[2021-01-24 19:02:35.483112] Found port = COM31
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 65, in <module>
main()
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 35, in main...
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 4, in <module>
from src.exploit import exploit
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\src\exploit.py", line 1, in <module>
import usb
ModuleNotFoundError: No module named 'usb'
Press any key to...
yetkili hesapla yardım edecek birisini arıyorum. ama sorun şu pc mtk olarak bile görmedikten sonra şuan sp tool ile nasıl yardım edilecek ?
1611432128
teşekkürler hocam yarın iyi bir pc bulduktan sonra zaten bypass denerim. teşekkürler
pc çok iyi olmadığı için sanırım her aşamada hata alıyorum
1611431796
hocam bootloader açık ama brick oldu. ne recovery ne de fastboot gelmiyor, sadece led yanıyor pc ye bağlayınca, işin garibi bağlı cihaz tanınmıyor.