Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ram konusuna dikkat etmedim ama şarjı biraz düzeldi sanki. Genelde sabah 8 civarı %100 şarjdan çıkarır işe gelirim. Şu anda 14:30 şarjım %79 Ağırlık whatsapp kullanımı Bir kaç telefon görüşmesi Ara ara sosyal medya kullanırım ve bu şekilde.
Fakat bi kaç gün önce gece 03,00 gibi yola çıktım...
Şarj konusunda duğrudur belki mantıklı olanı yapıyor. Ama en azından bana bi sorsun :) Ben istediğim gibi istediğim ayarda kullanamıycakmıyım telefonumu.
hocam titreşim güçlü moddayken güzel titriyor. Sorun yok zaten zil sesi açık kullanmam hiç. Ama bi süre onra geri düşüyor ben buna ayar oluyorum. Mesaj yazarken zırıl zırıl titrerken birden yumşuyor titreşim. Telefonu kapatıp açıyorum tekrar güçleniyor bi süre sonra yine aynı.
Yok abi ya Güncellemeyi yaptım güçlü orta az diye titreşim gücü modları çıktı. Ben gerek mesaj yazarken tuşlara bastıgımda gerek telefon çalarken zıngır zıngır titresin istiyorum ve güçlü modu seçiyorum İstediğim gibi titriyor. Bi süre sonra geri kendi istediği gibi hafif bi şekilde titremeye...
Çok teşekkür ederim güncelleme yapıyor şu anda telefon ilgilendiğiniz için çok sağolun iyiki varsınız. Yeni güncellemelerin geldiğini nasıl anlayacağız sitedenmi takip etmemiz gerekiyor hocam
Hocam sırasıyla Ayarlar-Ses var bende ses&titreşim diye birşy yok. Ses e girdiğimde alt tarafta dokunulduğunda titreti açıp kapatabiliyorum fakat açınca yada kapayınca altında titreşimle alakalı birşey çıkmıyor. Acaba sizin sürümlerle benimki farklımı. Telefonu daha bi kaç gün önce aldım...
Yalnız telefonu sistem geri yükleme yapınca titreşimi farkedilir derecede artıyor. Bi süre kullandıktan sonra çok hafif bi şekilde titriyor. Yani telefonun bi yerlerinden bu yoğunluk artabiliyor. Acaba pil performans moduna flan geçincemi hafifliyor desem açıyorum yine az titriyor Hissedilmeycek...
Hocam evet o kapanmış bak açtım geri bildirim tuşlarının titreşimi geldi fakat çok cansız titriyor. Yoğunluğu azaltıp artırmak için herhangi bir menü çıkmadı açınca altan