Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar dostlar. Mi 6 ile başlayan, mi 6nın ghost screen problemi ile devam eden ve tüketici hakem heyeti kararı ile cihaz değişimine giden süreç. Akabinde mi 6nın Migros’ta bulunmaması ve ısrar bela mi 8 lite I kabul etmem. Onun da 6. Ayında ghost screen problemi vermesi ve thh ile uğraşmak...
Arkadaşlar merhaba ne yaptıysam wifi aramayı aktif edemedim. İlgili kodlar ile aktif duruma getirdim. Şebekeden de açık zaten ve volte kullanıyorum ama ne yaptıysam wifi arama aktif olmadı. Neyi eksik yapıyorum? Cihaz global versiyon ve xiaomi Türkiye garantili. Hem sim 1 de hem 2 de denedim...
Bir haftalık cihaz. Burada verilen tavsiyelere göre ince ayarlarını da yaptım ama sonuç ortada. Yarım saatte %93 şarj kaldı. Cihazda ki yüklü olan yazılımın ekran resmini de aldım. Tavsiyesi olan var mı?
Wipe data yaptıktan sonra bazı iconlar fotografta görüldüğü gibi büyük ve köşeli olmaya başladı. Cihaz global sürüm ve android 10 ve miui11 yüklü. Xiaomi Türkiye garantili. Benzer bir durum yaşayan var mı ve ya çözümünü bilen. Farklı tema ve ikon paketleri seçtim ama maalesef sorun devam ediyor...