morische kullanıcısının son içeriği

1. M

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Teşekkür ederim.
  2. M

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Bu uygulama da kendiliğinden (uygulama üzerinden) güncelleme seçeneği var mı? Yoksa her yeni sürümde eskiyi kaldırıp yeniyi mi kurmak lazım?
  3. M

Soru E-sim li Telefonların imei Kayıt Süresi

Telefonların kayıt süresi her yılbaşında yenileniyor diyorlar. Bu doğru mu? O zaman, Sim-1 : 4 ay, Sim-2 : 4 ay, E-sim : 4 ay kullanırsak 12 ay yapıyor. Yılbaşında yenilecekse neden imei attırıyoruz? Bu döngü her sene devam eder gider. Bu konu hakkında net bilgisi olan var mı?
  4. M

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Gelişmiş Güç Menüsü

Merhaba, Redmi Note 13 Pro 5G için, ekteki resim gibi Gelişmiş Güç Menüsü ekleyebiliyormuyuz? Kullanan var mı acaba?
  5. M

Yardım Dahili depolamaya özel erişim izni

Herkese günaydın. Redmi Note 13 Pro 5G cihazımda, harici tema (mtz uzantılı) yüklemek için Çin temasını klonladım. Buraya kadar her şey sorunsuzdu. Son aşamada android/data bölümündeki Çin teması klasöründe bulunan “files” klasörünün içindekileri orijinal tema klasörünün içine kopyalamam lazım...
  6. M

Yardım Xiaomi Telefonlarda Samsung Uygulamaları Kullanabilme

Merhaba. Xiaomi telefonlarda Samsung uygulamalarını kullanabilmenin bir yolu var mı? Örneğin Samsung e-mail ve Samsung music gibi.
  7. M

Çözüldü Redmi Note 13 Pro 5G Modem Kurulumu

Merhaba, Redmi Note 13 Pro 5G yurt dışı kullanıyorum. HyperOS Europe romu yüklü. SMS uygulamasından dolayı Hindistan romuna geçtim fakat mobil şebeke çalışmadı. Kurulumdan sonra ekstra olarak modem kurulumu yapmak lazımmış. Hangi modemi kurmam gerekiyor? Bootloader kilidi açık. Yardımcı...
Üst Alt