morische kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Önerebiliceğiniz Modlu Telegram var mı ?

Hocam mümkünse link alabilirmiyim?
  2. M

Yardım Mtz tema sorunu

Hocam, 2 romu da indirdim. Önce U olan Hyperos 1 romu kurdum. Fakat mobil şebekeyi görmedi. NON-HLOS isimli çin modemi flashladım, yine görmedi. Sonra V olan Hyperos 2 romu kurdum. Yine mobil şebekeyi görmedi. Modem flashladım, olmadı. Mecburen önceki Endonezya romuna geri döndüm. Fakat EU...
  3. M

Yardım Mtz tema sorunu

Dediğiniz gibi, U android 14 (hyperos 1), V android 15 (hyperos 2) imiş.
  4. M

Yardım Mtz tema sorunu

Yardımlarınız için teşekkür ederim Hocam.
  5. M

Yardım Mtz tema sorunu

Teşekkür ederim. İndiriyorum fakat çok yavaş iniyor. Deneyip haber vereceğim. 1741242950 Hocam son bir şey daha sormak istiyorum. xiaomi.eu_multi-GARNET_OS1.0.16.0.UNRCNXM_14.zip OS2.0.4.0.VNRCNXM Hybrid Bu 2 romun uzantıları olan UNRCNXM ve VNRCNXM arasında ne fark var? Yani UNR ve VNR...
  6. M

HyperOS Redmi Note 13 Pro (garnet) XiaomiEu HyperOS

Merhaba. Bu romlar EU denilen romlar mı?
  7. M

Yardım Mtz tema sorunu

Resimde yer alan rom redmi note 13 pro 5G için değil mi? Ben yine yanlış mı bakıyorum acaba?
  8. M

Yardım Mtz tema sorunu

Anladım, teşekkür ederim. EU rom nereden indirebilirim?
  9. M

Yardım Mtz tema sorunu

Yanlış anlamışım konuyu. EU romları nereden bulabilirim? Yardımcı olabilirmisiniz?
  10. M

Yardım Mtz tema sorunu

Hocam eminmisiniz? Teyidiniz üzerine Eu rom kurdum. Mi mesaj ve arama uygulaması yok. Ayrıca söylendiği gibi temalar kısmından, indirdiğimiz mtz uzantılı temaları kuramıyoruz, yani öyle bir seçenek yok. Kurduğum romun ekran görüntüsü ektedir. Yorumlarınızı rica ediyorum. Telefon Redmi Note 13...
  11. M

Yardım Mtz tema sorunu

Eu rom da Xiaomi'nin kendi arama ve sms uygulaması var mı? Yoksa Google arama ve sms mi var?
  12. M

Yardım Samsung E-mail Programı Xiaomi Telefonlarda Kullanılır mı?

Apk sı mevcut ama xiaomi telefonlara direkt olarak kurulamıyor. 1738854984 Araştıralım Hocam.
  13. M

Yardım Samsung E-mail Programı Xiaomi Telefonlarda Kullanılır mı?

Samsung telefonlarda bulunan "Samsung E-mail Programı" nı, Xiaomi telefonlarda kullanmanın bir yolu var mı? Bu programdan sonra hiç mail programı keyif vermedi (Outlook dahil).
  14. M

Çözüldü Twrp den wipe yapmadan Rom Yükleme Hk.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
  15. M

Çözüldü Twrp den wipe yapmadan Rom Yükleme Hk.

Teşekkür ederim cevabınız için. Şifrelemeden kasıt nedir acaba? Yani wipe yapmadan romu yüklemeye izin vermeyebilir mi diyorsunuz?
Üst Alt